RE: تحمل کنم درست میشه ؟؟؟ امیدی هست ؟!!
یکی یک دونه عزیز
من گاهی نوشته هاتو می خونم .خلاصه بگم نمی دونم چرا ذاتا شخصیتی داری که چیزهایی رو که بهت تحمیل می کنند می پذیری چه دوست داشته باشی و چه نداشته باشی.!!!!!!
عزیزم برخورد دیگران با ما انعکاس رفتاری است که ما با آنها اجازه اش را داده ایم.برات مثال می زنم .اگه دقت کنی گاهی متوجه می شی که مردی با یه زنی شوخی های زننده می کنه در حالیکه همون مرد با یه خانم دیگه از تعارفات رسمی اصلا خارج نمی شه در حالیکه این همون مرده با همون اخلاق ولی چرا رفتارش با این دو تا خانم اینقدر متفاوته؟؟؟؟؟؟؟
دلیلش روشنه چون اون زن رفتارهایی از خودش نشون داده که به اون مرد اجازه بروز چنین رفتارهایی رو داده.در مورد تو هم همینطوره عزیزم .دلیل اینکه شوهرت اینقدر به خودش اجازه می ده به احساسات تو بی توجه باشه هم همینه.چون تو ناخواسته مجوز چنین رفتارهایی رو صادر کردی.
اگه از همون اول یه بار جدی ا این موضوع برخورد می کردی کار به اینجاها نمی کشید.اما نگران نباش عزیزم و آرامشت رو حفظ کن .هیچوقت دیر نیست .ولی یه شرط داره.اونم اینه:
تو اول خودت به خودت احترام بذار بعد از اون انتظار داشته باش همین کار رو بکنه....منظورم از اینکه به خودت احترام بذار اینه که الان که اینقدر خسته و مضطربی به خودت یه چند روز استراحت بده .به بدنت و به فکرت.الان اون شرایط برات اصلا خوب نیست.
من ت پیشنهاد می کنم از اون خونه چند روزی دور شی .از شوهرت و خانوادش.از اون خونه و اوضاع و احوالش.توی این مدت فقط به خودت برس و کسب آرامش کن بدون اینکه اجازه بدی چیزی تو رو به هم بریزه..توی این مدت یه کم به این شرایطت فکر کن ببین چه راهی براش پیدا می کنی.اما قدم اول اینه که به روح و روانت استراحت بدی و از اون محیط فاصله بگیری حتی سعی کن موبایلت هم پیشت نباشه....
امیدوارم به زودی به ارامش برسی
[size=medium]بهترین راه برای پیش بینی آینده خلق آنست.[/size][size=large][/size]
علاقه مندی ها (Bookmarks)