به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 7 از 12 نخستنخست 123456789101112 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 , از مجموع 112
    عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 16 اردیبهشت 01 [ 17:22]
    سطح
    76
    Level completed: 74%, Points required for next Level: 107
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    383

تشکرشده 386 در 151 پست

Array

RE: درخواست مهریه و طلاق

نقل قول نوشته اصلی توسط m25teh
    اتفاقا خودم هم همین نظر رو دارم که برم در مورد همسر سابقشون یه تحقیقاتی انجام بدم و علل جدا شدنشون رو بپرسم چی بوده و حداقل خودم بدونم جریان از چه قرار بوده

در مورد عجیب غریب بودن من هم که شکی نیست اگر عجیب غریب نبودم که اینهمه مشکلات رو تحمل نمیکردم و باز هم به حل شدن و درست شدن مشکلات امیدوار نبودم

mta در مورد ازدواج قبلی همسرتون تحقیق لازم نیست . بنا رو بگذار که همسرتون خوب یا بد بوده و جدا شده . این تحقیق برای قبل از نامزدی مفید بوده نه حالا که بدردت نمیخوره و فقط و فقط بار فکری که داری رو بیشتر و بیشتر میکنه و اتفاقا مسیر خودسازیت رو کلا عوض میکنه و بیشتر اذیت میشی .

آره خودم هم همین طور فکر میکنم فقط اعصابم رو خرد میکنه هر چی بوده گذشته قبل از عقد باید میرفتم تحقیق میکردم

در مورد عجیب غریب بودن شما هم اصلا عجیب غریب نیستی . تو هم مثل من یک انسان هستی با ضعف ها و قوت هایی که داری و ما همه اینجا هستیم تا تعادل رو در خودمان به روز رسانی کنیم . حالا بعضی ها در کوهستان 40 روز تنها میشینن و فکر میکنن و تصمیم می گیرن و شما اومدی اینجا داری فکر میکنی و تصمیم میگیری .

بچه های همدردی میگن عجیب غریبم خودم فکر نمیکنم که یه آدم مهربون با احساس عجیب غریب باشه

در مورد شروع ازدواجت با این خانم هم اصلا به هزار دلیل اشتباه با ایشون ازدواج کردی . خب همسرت هست نمیتونیم که منکر این قضیه بشیم ، ایشون چه انسان با کرامت باشه چه انسان وحشی ( با عرض معذرت ) همسر شما هست علی الحساب . پس زیاد تمرکزت رو به خوب یا بد بودن معطوف نکن و اندکی تامل کن .

دیگه بهش فکر نمیکنم تموم شد رفت

در مورد اتفاق روز پدر هم که اصلا به خودت فشار نیار . در شان خودش رفتار نشون داده . تو هم در شان خودت رفتار نشون دادی . به جای روز پدر که نرفتی همین فردا یه دست گل و شیرینی و هر چی که میتونه خانواده خودت رو خوشحال کنه بخر و با افتخار برو خونه پدری و کلی کیف کن . اصلا خودت رو ناراحت نکن . مثل یک مرد پاشو برو یک ساعت خوش با خانواده خودت خلق کن و برگرد به خونه خودت .

اتفاقا رفتم اونجا و چند ساعتی اونجا بودم

به خانمت هم نه زنگ بزن نه چیز دیگه که خیال خودت رو راحت کنی که حرص الکی به بانک خودت تزریق نکنی . بشین با خودت آروم یه گفتگوی کوچیک بکن و تصمیم بگیر به یک دختر کوچولوی بی سرپرست در یکی از شیرخوارگاه ها محبت کنی و محبتت رو خالی ایشون کن بدون اینکه حتی کسی بفهمه .

دیگه باهاش کاری ندارم و زنگ هم نمیزنم بره خوش باشه

یه مثالی یکی از دوستان برای من زد که مثال قشنگی هست من هم برای شما میگم :

میگفت پدر بزرگش میگفت : گاهی هوا ابری میشد و مردم چشم به آسمان داشتن که خدایا آیا بارون میباره یا نمی باره ، سه چهار ساعت میگذشت و هنوز مردم این سئوال رو میکردن و به فکر این بودن که آیا با این هوای ابری بارون می باره یا نمی باره و اخرش هم یا می بارید یا نمی بارید .
    میگفت : مرد باید مثل اون هوای ابری باشه . جوری برخورد کنه که همه بگن خدایا آیا می باره یا نمی باره ، کی می باره .
    حضرت علی ع می فرماید : مرد تا سخن نگفته باشد ، عیب و هنرش نهفته باشد .

خب فدای احساس تو ، احساسی هستی ، احساسی باش . حتی من به تو توصیه میکنم احساسی که داری رو برای خدا خرج کن . برای یه گیاه کوچولو خرج کن . اینکه تو منبع انرژی هستی هیچ ایرادی نداره اتفاقا یاد بگیر احساساتت رو عادلانه تقسیم کنی . در حق حتی یه گیاه کوچولو احساساتت رو ببخش و بیشترش هم کن .
    من هم احساسی هستم مگه ایرادی داره ؟ من الان توی خونه یه گل یاس دارم که هر روز باهاش حرف میزنم و احساسی برخورد می کنم .
    با ماه شب ها نگاه میکنم و کلی با همدیگه حرف میزنیم .
    وقتی سوار ماشینم میشم دست میکشم روش و میگم تو چطوری رخش من .
    وقتی مورچه میبینم باهاش کلی حرف میزنم و خدا قوت بهش میگم .
    وقتی یاکریم میبینم که نشسته روی تخم اش و داره نگهداری میکنه و میگه هو هو هو ، حرف میزنم و میگم جیگرتو چقدر ناز نشستی .

دیدت رو وسیع کن و تا میتونی دور دست ها رو ببین اما همزمان حواست باشه که زیرپاتو هم ببینی .

حالا بقیه میگن من دیوونه و احساسی و عجیب ام ؟ خب بذار بگن .

من نمیگم زنت رو نگه دار و طلاق نده درست میشه یا زنت رو طلاق بده و این زندگی زندگی بشو نیست . من میگم زندگی خیلی وسیع تر از یک زن هست و تو باید انقدر قوی باشی و باهوش که بتونی با هر موضوعی شاهانه رفتار کنی چه در بخشش چه در تنبیه چه در تشویق چه در امر و در نهی .

مهم نیست که امروز کجا قرار داری مهم اینه که اگر امروز رو ته دره ای فرض کنیم میخواهیم که با کمک همدیگه تو برسی به قله کوه و در این مسیر هم همراه و همدرد تو هستیم .

من خودم بهت قول میدم که در آینده زندگی گذشته ات رو نکوبم توی سرت و نگم که داری شعار میدی . و فوقش اگه کسی هم اومد و این کار رو کرد با قدرت تمام از لحظه لحظه انتخاب هات لذت ببر و هیچ وقت پشیمون نشو پس با همت و جدیت برو جلو و با هر بادی دیواری که در حال ساختن اون هستی رو اجازه نده خراب بشه . حتی اگه شهرداری اومد دیوارت رو خراب کنه با قدرت دفاع کن و بدون که این دیوار امروز تو آشیانه فردای تو خواهد بود .

دوستت داریم

آروم باش و کنترل ذهنت رو در اختیارت بگیر
    یامولاعلی

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 02 تیر 90 [ 16:00]
    سطح
    20
    Level completed: 91%, Points required for next Level: 9
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    79

تشکرشده 79 در 30 پست

Array

من می گم برید تحقیق در مورد زندگی قبلیش، شما می گی باشه می رم.

توی پست بعدی یه نفر می گه تحقیق نرید، به درد نمی خوره. می گید آره نباید برم.

خودتون هم اصلا نمی دونید دارید چیکار می کنید.

اما دلیل من برای تحقیق:
    این کار باید قبل از عقد و نامزدی انجام میشد که خب نشده. الان حداقلش این هست که به شما برای درک مساله کمک می کنه. این که بفهمید مشکل از کجاست و چه روشی برای حلش پیش بگیرید.
    این همه خوش بینی و خوش خیالی هم معقول نیست.

شما یک ماشین لباسشویی می خرید و بدون مطالعه کاتالوگش روشن می کنید. کف از درش می زنه بیرون یا صدای عجیب می ده. یکی می آد می گه باید قبل از استفاده کاتالوگ را می دیدی. شما می گی حالا که ندیدم. بذار دل و روده اش را باز کنم ببینم چرا کف زد بیرون؟ بذار ببرمش تعمیرگاه ببینم چشه؟ بذار دوباره روشن کنم ببینم چی می شه؟؟؟؟
    یا اینکه می گید خب اشتباه کردم کاتالوگ را ندیدم. بذار ببینم چی نوشته شاید دلیل این مشکل هم توش باشه؟؟

اینکه شما اشتباه کردید تحقیق نکردید درست. اما الان به جای بیرون ریختن دل و روده ی زندگیتان، برگردید یه نگاهی به کاتالوگش بکنید ببینید شاید یه راهنمای استفاده ای چیزی توش باشه. درسته دیر شده، اما از هیچی که بهتره.

حداقل به شما کمک می کنه چه مسیری را برید. اگر این خانم واقعا خیانت دیده قضیه جداست. اگر همین اخلاقها را داشته و همسر قبلیش ازش جدا شده، مساله دیگری است. اگر مشکل روحی روانی دارد و به شما دروغ گفته اند، چه اصراری است که دو سال با این خانواده سروکله بزنید و روح و روانتان فرسوده شود و بعد بفهمید ؟؟ شاید با تحقیق از همسر قبلیشون زودتر به جواب برسید.

جدی، منطقی و معقول به مشکلتون نگاه کنید.

3. 6 کاربر از پست مفید Eva تشکرکرده اند .

Eva (سه شنبه 26 مهر 90)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    76
    دستاوردها:
    تشکرها
    383

تشکرشده 386 در 151 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط Eva
    من می گم برید تحقیق در مورد زندگی قبلیش، شما می گی باشه می رم.

توی پست بعدی یه نفر می گه تحقیق نرید، به درد نمی خوره. می گید آره نباید برم.

خودتون هم اصلا نمی دونید دارید چیکار می کنید.

اما دلیل من برای تحقیق:
    این کار باید قبل از عقد و نامزدی انجام میشد که خب نشده. الان حداقلش این هست که به شما برای درک مساله کمک می کنه. این که بفهمید مشکل از کجاست و چه روشی برای حلش پیش بگیرید.
    این همه خوش بینی و خوش خیالی هم معقول نیست.

شما یک ماشین لباسشویی می خرید و بدون مطالعه کاتالوگش روشن می کنید. کف از درش می زنه بیرون یا صدای عجیب می ده. یکی می آد می گه باید قبل از استفاده کاتالوگ را می دیدی. شما می گی حالا که ندیدم. بذار دل و روده اش را باز کنم ببینم چرا کف زد بیرون؟ بذار ببرمش تعمیرگاه ببینم چشه؟ بذار دوباره روشن کنم ببینم چی می شه؟؟؟؟
    یا اینکه می گید خب اشتباه کردم کاتالوگ را ندیدم. بذار ببینم چی نوشته شاید دلیل این مشکل هم توش باشه؟؟

اینکه شما اشتباه کردید تحقیق نکردید درست. اما الان به جای بیرون ریختن دل و روده ی زندگیتان، برگردید یه نگاهی به کاتالوگش بکنید ببینید شاید یه راهنمای استفاده ای چیزی توش باشه. درسته دیر شده، اما از هیچی که بهتره.

حداقل به شما کمک می کنه چه مسیری را برید. اگر این خانم واقعا خیانت دیده قضیه جداست. اگر همین اخلاقها را داشته و همسر قبلیش ازش جدا شده، مساله دیگری است. اگر مشکل روحی روانی دارد و به شما دروغ گفته اند، چه اصراری است که دو سال با این خانواده سروکله بزنید و روح و روانتان فرسوده شود و بعد بفهمید ؟؟ شاید با تحقیق از همسر قبلیشون زودتر به جواب برسید.

جدی، منطقی و معقول به مشکلتون نگاه کنید.
    سلام دوست من
    نمی دونم شما خانمی یا آقا
    اما برای یه مرد خیلی سخته که بخواد با شوهر سابق خانمش بشینه تو کافی شاپ و در مورد زنش صحبت کنه
    من جرات روبرو شدن با واقعیت رو ندارم
    نمیتونم تصور کنم که با شوهر سابق خانمم روبرو بشم و بشینم باهاش در مورد خانمم صحبت کنم شاید هم تعصبات و غیراتم اجازه چنین کاری رو نمیده

برای من خیلی سخته امیدوارم متوجه بشی

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 02 تیر 90 [ 16:00]
    سطح
    20
    Level completed: 91%, Points required for next Level: 9
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    79

تشکرشده 79 در 30 پست

Array

آقای mta محترم

من فقط عقلانی به موضوع نگاه کردم. ببخشید اگر از احساسات مردانه در این زمینه چیزی نمی دونستم یا اون را در نظر نگرفتم.

فکر می کنم باید سختیش را تحمل کنید. حرف یک عمر زندگی است. شاید بتونید از یک دوست کمک بگیرید.

باز هم عذر می خوام اگر ناراحتتون کردم.

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    76
    دستاوردها:
    تشکرها
    383

تشکرشده 386 در 151 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط Eva
    آقای mta محترم

من فقط عقلانی به موضوع نگاه کردم. ببخشید اگر از احساسات مردانه در این زمینه چیزی نمی دونستم یا اون را در نظر نگرفتم.

فکر می کنم باید سختیش را تحمل کنید. حرف یک عمر زندگی است. شاید بتونید از یک دوست کمک بگیرید.

باز هم عذر می خوام اگر ناراحتتون کردم.
    سلام دوست من
    از لحن نوشته های من ناراحت نشو
    باور کن تو شرایط خوبی نیستم
    از شما به خاطر لحنم معذرت میخواهم
    راستش با مادرم صحبت کردم اون هم همین نظر رو داره میگه که برو یه تحقیقی کن ببین جریان از چه قرار بوده
    اما برام سخته
    نمیدونم چی قراره بشنوم

عضو فعال

آخرین بازدید
    یکشنبه 11 بهمن 94 [ 04:40]
    سطح
    98
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 379
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    15,041

تشکرشده 10,678 در 2,786 پست

حالت من
    Moteajeb
    Array

چرا می خوای از واقعیت فرار کنی؟

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

تشکرشده 36,137 در 7,447 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط mta

راستش با مادرم صحبت کردم اون هم همین نظر رو داره میگه که برو یه تحقیقی کن ببین جریان از چه قرار بوده
    اما برام سخته
    نمیدونم چی قراره بشنوم
    هر چه بشنوید به درد شما میخوره ، البته تنها نباشید یک فرد وارد و. دانا که تشخیصی قوی داشته باشه را هم همراه کنید .

شما به مهارتهای قاطعیت و جرأت ورزی به شدت نیاز دارید . در این موقعیت شما بسیار منفعل رفتار می کنید و این اصلاً به نفع شما و زندگیتون نیست .

تشخیصهای بنده از علل رفتار همسرتون :

1 - تخیله بغضهای فرو خورده و هیجانات منفی اش در رابطه با همسر قبلی اش بر سر شما ( به نوعی شاید بشه گفت انتقامش از او را از شما میگیره و البته بدون کنترل عقلانی هست )

2 - به اجبار خانواده اش و بدون رضایت خودش با شما حاضر به ازدواج شده و این را دارد برون ریزی می کند و .... شاید برای اینکه شما عقب بکشید .

3 - عدم تعادل رفتار و روحیات خشن و لجبازانه که اگر این باشد شاید همین هم باعث به هم خوردن زندگی سابقش شده باشه .

4 - تمایل و علاقمندی به شخصی ثالث که مقبول خانواده نیست و ...... با تحمیل خانواده به هر دو ازدواج تن داده .

5 - دلیل دیگری که از دید شما پنهان است ، اما خانواده اش می دانند و نمیخواهند شما هم بفهمید .

اینها نمونه ای از احتمالات هست .

اما آنچه مهم است اینه که رفتار شما در مقابل همه اینها یک چیز است ، اینه که اول با خودتون روبرو شوید و ضعفهای خود را برطرف کنید و بخصوص در بعد قاطعیت و جرأت ورزی . برای این منظور و تا وقتی خودت قوت لازمه و تغییرات لازم را پیدا نکردید ، خیلی قاطع از وی فاصله بگیرید و بگذ ارید خانواده و خود وی این را به حساب اینکه نه وی را طلاق خواهی داد و نه حالا حالاها تا این رفتارها را دارد عروسی خواهید گرفت و وی را به سر زندگی می برید .

به پدر وی وقاطع و محکم بگویید ، نه وی را طلاق می دهم و نه تا این رفتارها را دارد و تا مطمئن نشوم که ایشون دست از این رفتارها بر میدارد و با من نزد مشاور نیاید حاضر هستم عروسی بگیرم و وی را به منزل ببرم . این آخرین حرف من است و خیلی هم جدی هستم .

و حتماً شرط تن دادن به عروسی را تغییر رفتار وی زیر نظر یک مشاور و اطمینان شما از سوی مشارو به تعادل رفتار داشتن وی و اینکه مشکلی در آینده پیش نخواهد آمد اعلام کنید .

.

9. 7 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

فرشته مهربان (سه شنبه 26 مهر 90)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    76
    دستاوردها:
    تشکرها
    383

تشکرشده 386 در 151 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
    نقل قول نوشته اصلی توسط mta

اما برام سخته
    نمیدونم چی قراره بشنوم
    هر چه بشنوید به درد شما میخوره ، البته تنها نباشید یک فرد وارد و. دانا که تشخیصی قوی داشته باشه را هم همراه کنید .

شما به مهارتهای قاطعیت و جرأت ورزی به شدت نیاز دارید . در این موقعیت شما بسیار منفعل رفتار می کنید و این اصلاً به نفع شما و زندگیتون نیست .

تشخیصهای بنده از علل رفتار همسرتون :

1 - تخیله بغضهای فرو خورده و هیجانات منفی اش در رابطه با همسر قبلی اش بر سر شما ( به نوعی شاید بشه گفت انتقامش از او را از شما میگیره و البته بدون کنترل عقلانی هست )

2 - به اجبار خانواده اش و بدون رضایت خودش با شما حاضر به ازدواج شده و این را دارد برون ریزی می کند و .... شاید برای اینکه شما عقب بکشید .

3 - عدم تعادل رفتار و روحیات خشن و لجبازانه که اگر این باشد شاید همین هم باعث به هم خوردن زندگی سابقش شده باشه .

4 - تمایل و علاقمندی به شخصی ثالث که مقبول خانواده نیست و ...... با تحمیل خانواده به هر دو ازدواج تن داده .

5 - دلیل دیگری که از دید شما پنهان است ، اما خانواده اش می دانند و نمیخواهند شما هم بفهمید .

اینها نمونه ای از احتمالات هست .

اما آنچه مهم است اینه که رفتار شما در مقابل همه اینها یک چیز است ، اینه که اول با خودتون روبرو شوید و ضعفهای خود را برطرف کنید و بخصوص در بعد قاطعیت و جرأت ورزی . برای این منظور و تا وقتی خودت قوت لازمه و تغییرات لازم را پیدا نکردید ، خیلی قاطع از وی فاصله بگیرید و بگذ ارید خانواده و خود وی این را به حساب اینکه نه وی را طلاق خواهی داد و نه حالا حالاها تا این رفتارها را دارد عروسی خواهید گرفت و وی را به سر زندگی می برید .

به پدر وی وقاطع و محکم بگویید ، نه وی را طلاق می دهم و نه تا این رفتارها را دارد و تا مطمئن نشوم که ایشون دست از این رفتارها بر میدارد و با من نزد مشاور نیاید حاضر هستم عروسی بگیرم و وی را به منزل ببرم . این آخرین حرف من است و خیلی هم جدی هستم .

و حتماً شرط تن دادن به عروسی را تغییر رفتار وی زیر نظر یک مشاور و اطمینان شما از سوی مشارو به تعادل رفتار داشتن وی و اینکه مشکلی در آینده پیش نخواهد آمد اعلام کنید .

.

فرشته مهربان سلام
    از راهنمایی و تحلیل شما ممنونم
    تمامی احتمال های شما درست است بجز اینکه نفر سومی باشه .

در مورد صحبت هایی هم که فرمودید

""به پدر وی وقاطع و محکم بگویید ، نه وی را طلاق می دهم و نه تا این رفتارها را دارد و تا مطمئن نشوم که ایشون دست از این رفتارها بر میدارد و با من نزد مشاور نیاید حاضر هستم عروسی بگیرم و وی را به منزل ببرم . این آخرین حرف من است و خیلی هم جدی هستم .""

دقیقا خودم هم همین نظر رو دارم و همین حرف رو خواهم زد و تنها ترین شرط ازدواج من با این خانم همینه که شما گفتی
    چند روزه که دارم فکر میکنم که چی بگم و اصلا چی بخوام که این جمله رو شما فرمودید
    از راهنمایی خوب و کاملتون ممنونم

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 03 آبان 98 [ 02:40]
    سطح
    72
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 68
    Overall activity: 66.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    645

تشکرشده 634 در 321 پست

Array

mta برادرم سلام
    من فکر میکنم بجای اینکه مدام دنبال علت رفتارهای فعلی همسرت باشی خیلی بهتر دنبال علت موندن خودت تو این زندگی باشی راستش رک و راست بگم شما ازین نحوه برخورد راضی هستی یا ازین زندگی داری یه چیزی دریافت میکنی که اجازه هر تحقیر و توهینی رو میدی وگرنه بعید بدونم هیچ مردی و حتی زنی خصوصا" تو این دوران به همسرش این اجازرو بده که هر توهینی بهش بکنه و خیلی ساده نهایتا" با عذر خواهی این مساله تموم شه .
    میدونی این مساله یا اون مساله اصلا" مهم نیست و همه مسایل میگذره ولی تاثیرات و تکرار این مسایل مهم و وخیم تر میشه نمیدونم نحوه برخوردتون چجوری بوده ولی همسرت بابت داشتنت نیاز به هیچ تقلایی نداره و احساس میکنم خودت خیلی جلوش بی ارزش نشون دادی....
    من اگر جاتون بودم جای متقاعد کردن خودم یا یروز دوست دارم یه روز ازت متنفرم و... میرفتم علت جدایی دفعه قبلش پیدا میکردم حالا چه سخت چه اسون فکر نکنم از توهین های فعلی که بهت شده سخت تر باشه بنظرم شما از روبرو شدن با واقعیت و علت اصلی طلاق هراس داری . وخیلی خیلی خیلی برام جای تعجب داره که قبلا" برات این علت جدایی یه علامت سوال بزرگ چرا نشده ؟؟!!!!!!!!!
    راستش یه سوالی دارم فکر میکنی انصافا" اگر خانومتون بار اولش بود که ازدواج میکرد و شما میرفتید خواستگاریش بازم بهتون جواب مثبت میداد؟؟؟

12. 2 کاربر از پست مفید sahra100 تشکرکرده اند .

sahra100 (سه شنبه 26 مهر 90)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    76
    دستاوردها:
    تشکرها
    383

تشکرشده 386 در 151 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط sahra100
    mta برادرم سلام
    من فکر میکنم بجای اینکه مدام دنبال علت رفتارهای فعلی همسرت باشی خیلی بهتر دنبال علت موندن خودت تو این زندگی باشی راستش رک و راست بگم شما ازین نحوه برخورد راضی هستی یا ازین زندگی داری یه چیزی دریافت میکنی که اجازه هر تحقیر و توهینی رو میدی وگرنه بعید بدونم هیچ مردی و حتی زنی خصوصا" تو این دوران به همسرش این اجازرو بده که هر توهینی بهش بکنه و خیلی ساده نهایتا" با عذر خواهی این مساله تموم شه .
    میدونی این مساله یا اون مساله اصلا" مهم نیست و همه مسایل میگذره ولی تاثیرات و تکرار این مسایل مهم و وخیم تر میشه نمیدونم نحوه برخوردتون چجوری بوده ولی همسرت بابت داشتنت نیاز به هیچ تقلایی نداره و احساس میکنم خودت خیلی جلوش بی ارزش نشون دادی....
    من اگر جاتون بودم جای متقاعد کردن خودم یا یروز دوست دارم یه روز ازت متنفرم و... میرفتم علت جدایی دفعه قبلش پیدا میکردم حالا چه سخت چه اسون فکر نکنم از توهین های فعلی که بهت شده سخت تر باشه بنظرم شما از روبرو شدن با واقعیت و علت اصلی طلاق هراس داری . وخیلی خیلی خیلی برام جای تعجب داره که قبلا" برات این علت جدایی یه علامت سوال بزرگ چرا نشده ؟؟!!!!!!!!!
    راستش یه سوالی دارم فکر میکنی انصافا" اگر خانومتون بار اولش بود که ازدواج میکرد و شما میرفتید خواستگاریش بازم بهتون جواب مثبت میداد؟؟؟

سلام دوست من

من دیگه خانمم رو دوستش ندارم و هیچ علاقه ای هم بهش ندارم
    اون عشق و علاقه دیگه داره کم کم رنگ می بازه
    نه اصلا علاقه ای به ایشون ندارم
    دیگه سرد شدم هیچ حسی ندارم و حاضر نیستم باهاش زندگی کنم

در مورد تحقیق هم همینطور اصلا برام مهم نیست که چه اتفاقی افتاده که جدا شده
    حتما همین اخلاق ها رو داشته
    اما میدونم دارم تقاص پس میدم
    تقاص شوهر سابقش رو پس میدم
    من دیگه خسته شدم
    حاضر نیستم این همه توهین رو تحمل کنم
    از روز پدر تا الان نه به من زنگ زده نه اس ام اس
    اصلا براش مهم نیستم
    برای یکی میمیرم که برام تب کنه
    خیلی بی معرفته
    من عاشقانه دوستش داشتم
    هر کاری براش انجام میدادم
    اما خانمم یذره هم من رو دوست نداره
    روزی که گرما زده شده بودم من رو مسخره میکرد که کار نکردی حالا که کار کردی اینطوری شدی
    این چه عشقیه
    همش یه طرفه
    فکر کنم که تا مدت ها از نظر روحی خراب باشم
    من برای خودم شخصیت دارم و دیگه نمیزارم کسی به من توهین کنه

فکر کنم که قبول میکردن
    خانمم قبل از اینکه من رو قبول کنه خیلی خواستگار داشته که همش هم بخاطر ثروت خانوادگیشون بوده که قبول نمیکردن و همه رو پدرشون رد کردن ولی من رو پدرشون خیلی تاکید داشتن که انتخاب کنه من از همه جا بیخبر حتی نمیدونستم ماشین هم داره

ولی ثروت خوشبختی نمیاره بخدا از نظر مالی هیچی کم نداریم حتی زیادی هم داریم اما خوشبختی رو کم داریم . اصلا نداریم

صفحه 7 از 12 نخستنخست 123456789101112 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)