ممنونم کوروش جان به خدا من وقتی اومدم اینجا خیلی آشفته و درمانده بودم اگه نوشته های تاپیک قبلیمو بخونید متوجه می شید ولی اینجا قدرت معجزه آسای همدردی به افکار نامنظم و پریشون من نظم داد تونستم برم مشاور و جرئت و قوت قلب گرفتم از شما دوستای خوب ، با خوندن سرگذشت سایر دوستان صبر و تحمل رو یاد گرفتم، دیدم چه کارهایی می کنن برای حفظ زندگیشون و چه گذشت هایی نشون می دن... همدردی در طول یک ماه منو به اندازه چندین سال رشد داد...انگار یک عالمه تجربه کسب کردم و می خوام به طور منظم اینجا رو بخونم و پرینت بگیرم و برای خودم هی تکرار کنم، اینها تجربه های زنده هست و تاثیرش شاید از چندین کتاب روانشناسی بیشتر باشه چون با زندگی آدم های واقعی سر و کار داری
من فکر میکنم آقای سنگتراشان زندگی چند نفر رو با این تالار نجات داده ؟ واقعا چقدر ثواب کرده من که همیشه دعاش می کنم
همچنین دوستهای مهربونی مثل شما
من در همدردی دیدم که آدم های خوب هنوز هم هستند مثل شما دوستهای مهربون که منو ندیده و نشناخته میاد وقت می ذارید دلگرمی میدید نصیحت می کنید پیشنهاد می دید واقعا مدیون همه تون هستم
من تو تاپیک بالهای صداقت یک جمله ای دیدم از مدیر سایت که محتواش این بود که اگه تو درست عمل کنی در هر صورت موفقی چه زندگیت ادامه پیدا کنه و چه نه
منم اینطوری فکر می کنم که چه زندگیم درست بشه و چه نه من می خوام موفق باشم و درست عمل کنم
نمی خوام سریع صورت مسئله رو پاک کنم
می خوام به قول انگلیسی ها do my best
هر چی از دستم بر میاد انجام بدم
در اینصورت نتیجه هر چی باشه من برنده م
سعی می کنم به خودم دلگرمی و امیدواری بدم هر چند که روزهای سختی رو می گذرونم ولی خوب این توانایی رو دارم که به خودم دلگرمی بدم
از همه تون ممنونم![]()

یه جا خوندم که عشق یه مثلثه که از هیجان و اعتماد و صمیمیت تشکیل میشه. اوایل ازدواج ضلع هیجان از همه بزرگتره و با گذشت زمان هیجان کم میشه، اما اعتماد و صمیمیت بیشتر میشه. بنابراین با گذشت زمان، عشق بیشتر میشه، اما چون ما فقط به هیجانش توجه میکنیم، فکر میکنیم که داره کمتر میشه. 

ضمنا من هر روز توی همدردی گشت می زنم مدیر محترم معمولا مفصل برای همه نظر می ذارن ازشون خواهش می کنم از فرشته مهربون که به اطلاع ایشون برسونید لطفا به من هم سر بزنه چون به خدا قسم من دارم بدترین روزهای زندگیمو میگذرونم و شدیدا به کمک نیاز دارم مشکل من شاید حادتر از بقیه باشه چون بار دوم هست که نامزد عقدی می شم

علاقه مندی ها (Bookmarks)