RE: رفتار همسرم با خانم برادرش!!

نوشته اصلی توسط
tesoke

نوشته اصلی توسط
سحربارانی
در مورد نداشتن مشکل جنسی بین جاری و برادر شوهرم آخه بعد از صحبت در مورد اینکه 1 ساعت کاری از دستش برنیومد بهش گفتم یعنی تو هم ناراضی بودی گفت نه مشکلی نبود انگار میخاد فقط بگه که مثلا دیشب .. داشته اند. صرفا جهت خودنمایی!!
شاید همسرش از لباس پوشیدن و آرایشش تعریف نمی کنه و اون داره دنبال تعریف بقیه میگرده؟ نظرتون چیه؟

نوشته اصلی توسط
سحربارانی
مثلا من ادعا میکردم فلان ساعت از مسافرت رسیدیم خانه دلیل منطقی هم برای ساعت داشتم اما شوهرم و انونها پافشاری می کردند که من اشتباه می گویم.
خب شاید واقعا اونها حق داشتند و شما نه. یعنی همه اشتباه کردند و شما درست.

نوشته اصلی توسط
سحربارانی
یعنی سر یک چیز پیش پا افتاده بود مورد مهمی نبود اما بازهم از من حمایت نمی کرد.
خوبه میگین پیش پاافتاده. خب شاید اون بنده خدا هم فکر کرده که شما درست نمیگین و دلیلی نداره که اگه غلط بگین، بگه: نه خانومم درست میگه و شما همگی غلط. به نظرم خیلی حساس هستین. اصلا از کجا معلوم که حق با شما بوده.
جناب تسوکه ، منظور سحر خانوم ، از مثال مسافرت این نبوده که حتما خودش درست میگه. منظور اینه که همسرش برای 1 بار هم که شده طرف ایشون رو تو بحث ها یا صحبت هایی که میشه نمی گیره. خیلی جاها سر بعضی از مسائل کوچک ، حتما لازم نیست که همسر آدم در اشتباه نباشه تا طرف اون باشیم. ایشون می خوان احساس تنهایی نکنن و من کاملا این حس رو درک میکنم.
[size=medium]i always tell the truth
even when i lie[/size]
علاقه مندی ها (Bookmarks)