RE: ارتباط زن مطلقه با پسر مجرد

نوشته اصلی توسط
darya1389
باهات موافقم سارا جان
دقیقا الان مشکل سن حل شده تا حدود زیادی و فاصله سنی مطلقا باعث جدایی نمیشه!
خیلی از اقایون از پخته بودن طرف مقابل لذت هم میبرن و سن و تجربه ایشون رو تحسین هم میکنن
مشکل شما دقیقا همونی هست که خودت اشاره کردی بهش مطلقه بودن شما اگه واسه خود اون اقا مهم هم نباشه از نظر اطرفیانشون یه مشکل اساسی هست ...و ممکنه رو تصور اون اقا هم تاثیربزاره
اون اقا باید شما رو واسه خوده خود شما بخوان نه اینکه گذشته چی بودین و چه کردین ......جنایت که نکردی یه عقد و یه زندگی مشروع داشتی که به نتیجه نرسیده و این دلیل بدختی ابدی شمانباید باشه...
فقط مسئله ای که هست اینه که سن این اقا خیلی کمی یعنی پسرا تو این سن هنوز ثبات احساسی لازم رو ندارن و نمیشه خیلی رو حرفاشون حساب کرد ...راحت تحت تاثیر اطرافیانشون قرار میگیرن و بازتاب بدی واست ممکنه داشته باشه تو رابطه...
تعهدی بهم دارید ابراز علاقه اون اقا به شما به چه صورته چقدر دوستون داره راجب ازدواج با شما چیزی در میون گذاشته ....؟
مستقیمأ نه -انگار هنوز مطمعن نیست-منم میخوام همینو از رو بقیه رفتاراش متوجه شم.دم از علاقه شدید میزنه -منم دوسش دارم-ولی نمیخوام اون ضرر کنه-چون در دید عام من خیلی خوش به حالم میشه همچین پسری حتی بهم پیشنهاد بده-ولی ایشون باخته .
میخوام اگه به ضرر اونه-به نفع اون برم کنار-چون دوست داشتن واقعی یعنی همین.
من میخوام قبل ازهراتفاقی مطمعن شم اگر برفرض ایشون قصدشون ازدواج باشه باشه همچین چیزی درسته یا اشتباه.
به نظر دوستان با این شرایطی که گفتم این ازدواج چه معایبی داره؟واصلا ایا شدنیه؟
چه باید کرد؟
[align=center]من همین یک نفس از جرعه جانم باقیست
اخرین جرعه این جام تهی را تو بنوش[/align]
علاقه مندی ها (Bookmarks)