سلام.......خوبيد؟منم خوبم.......
يه سوال داشتم اگه راهنماييم كنيد ممنون ميشم تا چند وقت ديگه به اميد خدا همسرم ميخواد بياد واسه جشن عروسيمونخب دوباره بعد 1ماه ميره
به نظر شما توي اين 1ماهي كه پيشمه چه كار ميتونم بكنم كه با اشتياق خودش منو هم ببره راستي ناگفته نمونه چند روز پيش يه حرفي از يكي از آشناها از دهنم پريد بهش گفتم كه خيلي بهش بر خورد خودشم ميدونست اون حرفو از حسادت زدن واسه همين اگه درصدي هم قرار بود بياد اينجا ديگه به هيچ وجه راضي نيست بياد گفته هر طور شده تورو ميارمت پيشه خودم اما خوب پشت گوش ميندازه تا يك يا دو سال ديگه بايد صبر كنم
كه من ندارممممممممممم
حالام اگه زحمتي نيست سريعتر جواب منو بديد تا ببينم چطور ميتونم بهش گوش زد كنم
![]()

خب دوباره بعد 1ماه ميره
به نظر شما توي اين 1ماهي كه پيشمه چه كار ميتونم بكنم كه با اشتياق خودش منو هم ببره راستي ناگفته نمونه چند روز پيش يه حرفي از يكي از آشناها از دهنم پريد بهش گفتم كه خيلي بهش بر خورد خودشم ميدونست اون حرفو از حسادت زدن واسه همين اگه درصدي هم قرار بود بياد اينجا ديگه به هيچ وجه راضي نيست بياد گفته هر طور شده تورو ميارمت پيشه خودم اما خوب پشت گوش ميندازه تا يك يا دو سال ديگه بايد صبر كنم
كه من ندارممممممممممم
حالام اگه زحمتي نيست سريعتر جواب منو بديد تا ببينم چطور ميتونم بهش گوش زد كنم
سلام دوست عزیز

خدا كمكم كنه
ای خدا چه قدر بی هدفو الکی زندگیو میگذرونم واسه کی؟؟؟؟؟؟؟میدونید درسمم نمیخونم اصلا بین آسمونو زمین معلقم خدایا به دادم برس شمام اگه مطالب منو خوندید دیدید ارزش راهنمایی داره و جواب دادید خیلی ممنون میشم ازتون اگه هم ارزش جواب دادن نداشت بازم ازتون ممنونم که لطف کردید مسائل جالب زندگیمو خوندید

علاقه مندی ها (Bookmarks)