خاموش جان عزیز سلام
از اینکه هنوز مشکلت حل نشده متاسفم.
ولی ازینکه دارید سعی می کنید که حلش کنید خیلی خوبهببین دوست من اینکه شما رابطه تون رو بهتر کرده اید خیلی عالیه و سعی کنید ادامه بدهید اما
شما مگه نیومدید توی این تاپیک که مطمئن بشوید حدستون درسته یا نه ؟ اینکه چه تصمصمی بگیرید ؟ و اینکه دوستان راهکارهایی بدهند که مچ شوهرتون رو بگیرید؟حالا اومدیم و منفی بود؟ می دونید من چه آسیب روحی می بینم؟
خوب عزیز دلم یه راهش همینه که همه دارند بهتون پیشنهاد می دهند که شما شک و تردید رو کنار بگذارید و کمی نرم تر و آروم تر زندگی کنید باید با سیاست جلو بروید با دعوا و قهر و لج و لجبازی هیچ چیزی عاید شما نمی شه اگه این کار رو انجام دهید:
دو نتیجه داره:-
1- شوهرتون آدم خوبیه و شما بیخود بهش شک کردید
2- حدستون درست بوده و دیگه مطمئن شدید
اگه بخواهید درست تصمیم بگیرید که بعد پشیمان نشوید باید همه راهها را امتحان کنید بالاخره بدون ضرر که نیست شما همش دارید با شک و تردید زندگی می کنید و نمی دونید که چکار کنید پس شروع کنید رایطه تون رو بهتر کنید ان شااله که به نتیجه می رسید.
به امید خوشبختی شما![]()

ببین دوست من اینکه شما رابطه تون رو بهتر کرده اید خیلی عالیه و سعی کنید ادامه بدهید اما

که البته خیلیاشون هم ادعا می کنن که به صورت اتفاقی نگاه می کنن.
اما مردا نگاه می کنن من با غرض یا بی غرضش و کار ندارم اما نگاه می کنن و وقتی ما ناراحتیمون و ابراز کنیم بلافاصله می گن که شما داری اشتباه می کنی پس به نفع خودمون و اعصابمونه که باور کنیم مردا بی غرض نگاه می کنن.
علاقه مندی ها (Bookmarks)