به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 11 از 18 نخستنخست ... 23456789101112131415161718 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 101 تا 110 , از مجموع 179
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 13 بهمن 90 [ 01:46]
    سطح
    33
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 105
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    357

تشکرشده 353 در 156 پست

Array

RE: mamfred ومشکلاتش

سلام مامفرد جان
    به نظر من وقتي همسرت هدفهاش و معيارهايش را گم كرده حتما نياز داره كه يك زماني تنها باشه و وقتي كه از شما مي خواهد كه مدتي تنها باشد حتما به نظرش توجه كن.
    به نظر من اين مسئله را فعلا بحراني نكن و افراد ديگر خانواده ات را در جريان نذار چون دخالت هاي آنها موضوع را پيچيده تر مي كند. خيلي وقت ها شده كه من و همسرم هردو نياز يه تنهايي داشتيم و ديگري به نوعي اين فرصت را بهش داده است.
    به نظر من اصلا به حالت قهر از خانه نرو اگر مي تواني مدتي مثلا دو روز با بچه ات برين مسافرت.اگر مي تواني بچه ات را پيش مادرت يا كس ديگه اي بذار و خودت تنهايي برو.به همسرت اين فرصت را بده كه تنها بشه .من مطمئنم كه دلش برات تنگ ميشه ولي در عين حال اينكار باعث ميشه خودشو و آرزوهاشو پيدا كنه.به نظر من نيازي به چند ماه دوري نيست و با دو روز دوري(البته بدون قهر و استرس) خيلي از مسائل همسر شما حل مي شود.

2. کاربر روبرو از پست مفید mahsa_mhmh تشکرکرده است .

mahsa_mhmh (شنبه 08 اسفند 88)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    پنجشنبه 23 آذر 91 [ 09:19]
    سطح
    94
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 710
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    16,488

تشکرشده 16,568 در 3,447 پست

Array

اگر اشتباه نکنم همسرت برای سفر مشهد رضایت نمی داد که با دوستان و مامان سفر بروی !
    اینطور نبود ؟!

لطفا پاسخ دقیقی به این سئوال بده . شاید هم من اشتباه کرده ام ولی یک چنین چیزی در مورد سفر تو و واکنش همسرت در ذهن دارم .

4. کاربر روبرو از پست مفید ani تشکرکرده است .

ani (پنجشنبه 06 اسفند 88)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 14 فروردین 91 [ 08:41]
    سطح
    45
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 34
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    1,281

تشکرشده 1,260 در 376 پست

Array

بله اون سفر رو برای این راضی نبود چون خانومی که همراه ما میخواست بیاد همسرم شدیدا باهاش مشکل داره
    میگفت اگه اون نبود مشکلی نداشتم ولی چون اون خانوم هست دوست ندارم بری

6. کاربر روبرو از پست مفید mamfred تشکرکرده است .

mamfred (پنجشنبه 06 اسفند 88)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 26 بهمن 89 [ 15:28]
    سطح
    38
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 148
    دستاوردها:
    تشکرها
    158

تشکرشده 159 در 70 پست

Array

سلام

احساس مسئولیت و تلاش شما در جهت رفع مشکلات واقعا ستودنی هست . در شرایط فعلی به هر طریق ممکن به همسرتون کمک کنید به نحوی که مزاحم خلوت ایشون نباشید اما فکر نمی کنم با ترک کردن منزل مشکل به صورت ریشه ای حل بشود شاید اثر مقطعی داشته باشد اما احتمال تکرار این موضوع در آینده وجود دارد . همسر شما احتیاج دارند حتما به مشاور مجرب مراجعه کنند ممکنه از موضوعاتی رنج ببره که حتی نتونه به هر دلیلی با شما در میان بذاره .

8. کاربر روبرو از پست مفید sogand66 تشکرکرده است .

sogand66 (شنبه 08 اسفند 88)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    پنجشنبه 23 آذر 91 [ 09:19]
    سطح
    94
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 710
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    16,488

تشکرشده 16,568 در 3,447 پست

Array

بسیار عالی .
    پس همسرت با همسفرهای استاندارد مشگلی ندارد.

نتیجتا سفر + مشاور بهترین حرکت می تواند باشد .
    هم تو یک استراحتی می کنی و هم همسفرت به یک خلوت دست می یابد .
    اما یادت باشد که این پروژه بعد از تعطیلی نوروز و ایام عید خواهد بود .

ابتدا خودت نزد مشاور خانواده برو و تمام مشکلات را برای ایشان از منظر و دیدگاه خودت باز کن و حتی پروژهی مسافرت مورد بررسی قرار بده و بعد هم همسرت را تشویق کن تا نزد مشاور خانواده برود . همسرت احتمالا مشگلی دارد که نمی خواهد و یا نمی تواند ترا در گیر آن کند و به همین دلیل نیاز به فضا و حریم شخصی و تنهایی و ...دارد .
    باید موضوعات ذهنی او مورد بررسی دقیق قرار بگیرد و حتما کمک علمی و دقیق لازم است تا به مشگل بیشتر نخورید و از یک مشگل کوچک یک کلاف در هم و بر هم و آشفته درست نشود .

تو زن خوب و توانا و نازنینی هستی که اینچنین زیبا وبا دقت برای زیبایی هر روز رابطه و زندگی ات تلاش می کنی . آفرین عزیزم .

10. کاربر روبرو از پست مفید ani تشکرکرده است .

ani (شنبه 08 اسفند 88)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 02 اسفند 89 [ 16:24]
    سطح
    50
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 198
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    1,677

تشکرشده 1,685 در 458 پست

Array

[align=justify]سلام مامفرد عزیزم

منظور من از مشاوره، تمرکز روی همسرتون نبود، منظورم این بود که شما در پی ایجاد تغییر در خودتون باشید. شاید بهتر بود می گفتم روانشناس.

اگر در پی تغییر هستید، باید این تغییرات رو روی خودتون اعمال کنید. چون همسرتون خیلی کمتر تحت کنترل شماست.

از نظر من الان دو نکته در زندگی شما جلب توجه می کنه.

1:: وابستگی.

2:: واکنش های غیر واقعی.

که به نظر می رسه بخش عمده واکنش های غیرواقعی تون هم متاثر از همین وابستگی باشه.

فکر می کنم وابستگی تون رو خودتون هم قبول داشته باشید و نیازی به توضیح نداشته باشه. بنابراین فقط توجهتون رو به این نکته جلب می کنم که هرچه سریع تر به رفع این مورد بپردازید که هم زندگی برای خودتون شیرین تر بشه، هم برای همسرتون.

اما راجع به مورد دوم:

من طی تاپیک های شما متوجه برخی ناهنجاری های موجود در شخصیت همسرتون شدم (مثل لج بازی، پرخاشگری، منفعت طلبی، و ...) که شما سعی می کنید خودتون رو باهاش وفق بدید.

این وفق دادن شاید به نظر خودتون یک حسن به حساب بیاد، اما "احساس بی ارزش بودن" رو به طرفتون القا می کنه.

منظور فشار بیش از حد و غیر فنی در جهت ایجاد تغییر در طرف مقابل نیست. بلکه واکنش متعادل و متناسب، و موضع گیری معقول مد نظرمه.

با مثال سعی می کنم براتون توضیح بدم:

فرض کنید من به هر دلیلی عصبانی هستم، و سر مسئله ای که اتفاق افتاده، شروع می کنم به بحث با خواهرم. من عصبانی هستم، و این رو خودم می دونم. این عصبانیت باعث شده بی منطق بشم، و این رو خودم می دونم. می دونم که حرفی که دارم می زنم، و اصرارم روی یک موضوع، اصلا منطقی نیست. اگه حرف من به کرسی بشینه خواهرم خیلی به دردسر میفته، و من اینو می دونم. و ...

حالا واکنش خواهرم چیه؟ سکوت.... و بعد این پاسخ که: باشه هرجور تو راحتی.

بعد به من چه حسی دست می ده؟ اینکه اصلا اینقدر براش ارزش نداشتم که باهام وارد بحث بشه.

و اینقدر من رو موجود غیر منطقی و غیر قابل انعطافی دید که حتی سعی نکرد نظرم رو تغییر بده.

و ...

این در شرایطیه که من می دونم خواهرم بهم وابسته نیست. اگه می دونستم وابسته ست، این برداشت هم اضافه می شد:

ای بزدل!! می ترسی خلاف حرف من چیزی بگی و طردت کنم؟؟

و مسلما اینطور ارزیابی می کردم که طرفم شخصیت با ارزشی نداره.

و مامفرد باور کن هر عشقی ارزشمند نیست.

ارزش محبت وابسته به ارزش قلبیه که این محبت ازش جاری شده.
    و ارزش قلب یک شخص، به میزان قدرت ها و زیبایی هاییه که از خالقش در خودش داره.
    که "عزت نفس" یکی از مهم ترین هاشونه.

محبت وقتی ارزشمند می شه که از یک منطق قوی نشات گرفته باشه. مثلا شاید کسی بیاد و صفتی رو به من نسبت بده که من خودم می دونم فاقدش هستم. این شخص اگر کلی هم قربون صدقه من بره و ... نتیجه این می شه که من شرمنده ش می شم و شاید خیلی هم معذب بشم. اما در عین حال اینطور نتیجه می گیرم که ارزشگزاری هاش درست نیست. و بهش از نظر شخصیتی نمره بالایی نمی دم.

اما شاید کسی با یک اشاره کوچیک به من نشون بده که فلان صفت من رو (که خودم برای بدست آوردنش تلاش کردم و از اون بابت به خودم افتخار می کنم) رو متوجه شده و تاییدش می کنه. این فرد فقط با یک اشاره، شاید حتی بدون کلام، به من نشون می ده که قدرت درک بالایی داره، و قادره به خوبی مسائل رو از هم تمییز بده.

برای اینه که گاهی می بینی فردی اصلا فداکاری نمی کنه، ولی خیلی محبوبه.

نقل قول نوشته اصلی توسط mamfred
    چرا یه مردی که همیشه بی محبتی می بینیه زنشو غرق محبت میکنه ولی یه زنی که همیشه محبت مبکنه باید مورد بی مهری قرار بگیره
    علتش اینه که در جای دیگری توانایی ها و ارزش های خودش رو اثبات کرده. و در نظر طرفش اونقدر ارزشمند جلوه می کنه، که ذره ای از محبتش دریاها می ارزه.

خلاصه کنم مامفرد:

چیزی که باعث می شه برای همسرت و بقیه اطرافیانت خواستنی بشی، همیشه میزان محبتی که بهشون می کنی نیست. بلکه شخصیتیه که از خودت به نمایش می گذاری.

عزیزم رک گوییم بخاطر این بود که تمام تلاشم رو در جهت روشن کردن مسئله کرده باشم. هدفی نداشتم جز اینکه نظرم رو واضح بیان کنم.

و البته این پست مکمل پست قبلیم بود.

همراه با آرزوی بهترین ها.

[/align]

12. 11 کاربر از پست مفید THEN تشکرکرده اند .

THEN (پنجشنبه 06 اسفند 88)

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    شنبه 10 مرداد 05 [ 20:02]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,886

تشکرشده 37,361 در 7,159 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط philosara
    [align=justify]از نظر من الان دو نکته در زندگی شما جلب توجه می کنه.

1:: وابستگی.

2:: واکنش های غیر واقعی.

که به نظر می رسه بخش عمده واکنش های غیرواقعی تون هم متاثر از همین وابستگی باشه.

[/align]

philosara خیلی عالی بود. سپاسگزارم
    شاید این تاپیک هم کمک کننده باشه:
    عشق: تفاوت دلبستگی و وابستگی

14. 5 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

مدیرهمدردی (سه شنبه 04 خرداد 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 30 خرداد 91 [ 10:07]
    سطح
    35
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 141
    دستاوردها:
    تشکرها
    345

تشکرشده 339 در 159 پست

Array

همسرت می خواهد این فرصت را داشته باشد تا عشق شما را در وجودش جستجو کند . پس چرا به همسرت اجازه نمی دهی ؟
    من پیشنهاد می کنم به همسرت بگی
    چون باران به تو نیاز داره من همین جا می مانم ولی سعی می کنم مزاحمت نباشم
    شما نباید زیاد دم دست شوهرت باشی وباید اجازه بدی همسرت دلش برایت تنگ شود و به دنبال شما بگردد
    مثلا ساعتی که او انتظار داد که شما منزل باشی سعی کن برنامه ریزی کنی و دیرتر به منزل بیایی
    یا مثلا زمانی که هر دو در منزل هستید اجازه بده او در منزل تنها باشه و باران رو به پارک ببر و....

دوست خوبم همسر شما نیاز دارد زمانی را در غار تنهایی خودش سیر کند
    شما نباید دم غار منتظر بیرون امدن همسرت باشی
    یا هی به همسرت بگویی زود باش بیا بیرون از این وضعیتت من منتظرم یا من کلافه شدم
    برعکس باید شرایط را محیا کنی تا همسرت این دوره را پشت سر بگذارد

من پیشنهاد می کنم حتی برنامه مسافرت را تنهایی بروی یا حداقل بعضی شب ها منزل پدرتان بمانید

16. 2 کاربر از پست مفید اتنا تشکرکرده اند .

اتنا (شنبه 08 اسفند 88)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 09 اسفند 96 [ 15:33]
    سطح
    93
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 666
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    4,250

تشکرشده 4,203 در 1,431 پست

Array

ممفرد عزیزم.......
    من ترجیح میدم خیلی کوتاه بهت بگم....
    احسان از خیلی خوب بودن و همیشه خوب بودنت خسته شده چون فکر میکنه داری نقش بازی میکنی و این برات خیلی سخته....پس نمیخواد بهت سخت بگذره....
    فقط و فقط خودت باش

18. کاربر روبرو از پست مفید parnian1 تشکرکرده است .

parnian1 (شنبه 08 اسفند 88)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 05 تیر 03 [ 04:02]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second ClassSocial25000 Experience Points
    تشکرها
    5,746

تشکرشده 6,060 در 1,481 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array

مامفرد عزیز سلام
    با توجه با تاپیک هایی که تا حالا باز کردید و با توجه به توضیحات خودتون من اینطوری تحلیل میکنم که همسر شما منطق همسر شما یه منطق دودویی هست که شغلش و واکنش های شما این منطق رو تقویت کرده. همه چیز در دید همسر شما به شکل صفر و یک هست 0.5 وجود ندارد. ایشون یا تلویزیون تماشا میکنند یا نمیکنند . یا با شما ارتباط دارند یا کاملا این ارتباط صفره.یا همسر خوبی هستند یا اصلا همسر نیستند . در همه حالاتی که ایشون یک هستند کارشون رو به بهترین نحو انجام میدند . وقتی رنگ موهاتون رو تغییر میدید یا آرایشون رو متفاوت میکنید و ایشون میگن که اصلا تغییری نکردید ناشی از همین دیدگاهشون چون شما تغییر کردید و ایشون هم درک میکنند ولی این تغییر به نیم نزدیکه نه یک پس نتیجه از دیدگاه ایشون میشه صفر ومیگن هیچ تغییری نکردید و خیلی موارد دیگه ای که خودتون ذکر کردید و میشه به این شیوه تحلیلش کرد. روانشناسی میگه آقایون معمولا single taskهستند و درآن واحد فقط میتونند رو یه موضوع تمرکز کنند این ویژگی در همسر شما به شدت تقویت شده است که چشب های شما در موارد مختلف بر این مساله صحه گذاشته.
    مامفرد جان شما واکنش شما در برخورد با رفتارهای نادرست باران چگونه هست؟ آیا همیشه با ناز و نوازش و عزیزم و قربونت برم سعی در اصلاح رفتارهای نادرستش دارید ؟ تا حالا شده که باران رو دعوا کنید یا حتی تو شرایط خطرناک پشت دستش بزنید ؟ همسر و دوست و پدر و مادر هم گاهی اوقات نیاز دارند که یکی پشت دستشون بزنه .
    هیچوقت پدر و مادری که همه چیز رو واسه فرزندشون محیا میکنند و نمیگذارند که آب تو دلش تکون بخوره (در واقع اونو لوس بار میارند) والدین نمونه و موفقی نیستند. این فرزند زمانی که وارد جامعه میشه و بالاجبار کمتر از حمایت پدر و مادرش برخورداره در شرایط سختی قرار میگیره ، خیلی شکست ها ممکنه بخوره و خیلی بلاها به دلیل نازپروردگی و بی مهارتی به سرش میاد این فرزند میدونه که پدر و مادرش اونو دوست دارند ولی در صورتیکه ذاتش هم به تن پروری خو نگرفته باشه قطعا به والدینش اعتراض خواهد کرد و به کرات دیدیم که پرچم استقلال بدست میگیره و سعی میکنه از اونا جدا بشه تا خودش نقش اول زندگیش باشه. حال آقا احسان شما هم همین وضعیت رو داره اون تبدیل شده به کودکی که هیچوقت از سمت شما نه نشینده همیشه حرف و خواسته ایشون در اولویت بوده هر جا مشکل داشته شما بودید چه مالی چه عاطفی چه فکری . ولی ذات ایشون اون کودک نازپرورده نیست تمایل به استقلال داره الان هم علم استقلاله که توسط ایشون بلند شده ولی چون همیشه از حمایت شما برخوردار بوده حتی دقیقا نمیدونه از کجا و چطوری باید شروع کنه.
    اول از همه سعی کنید با ایشون صادقانه و صریح صحبت کنید وازش بخواهید که در منطقش و دیدگاهش حتما و حتما تغییر ایجاد کنه بهش بگید که خیلی موارد بوده که ناراحتتون کرده و باید جبران کنه دیگه خواسته ایشون اولویت نداره بگید که حاضرید کمکش کنید ولی نه اونجوری که ایشون میخواد حتما حتما از یه مشاوره حضوری باید کمک بگیرید . تو این مدت هم خودتون رو مهارت نه گفتن خودتون کار کنید از اینکه همسرتون ناراحت بشه نترسید گاهی اوقات رنجش ، بحث وجدل مقطعی نتیجه بهتری از سکوت و دعوت به آرامش میده.
    خیالتون هم راحت باشه فرزند نازپروده همیشه مطمئنه که هر وقت برگرده والدینش اونو با آغوش باز میپذیرند پس بازگشت رو آخرین تیر ترکش خودش میدونه.
    موفق و شاد باشید.

20. 3 کاربر از پست مفید صبا_2009 تشکرکرده اند .

صبا_2009 (شنبه 08 اسفند 88)

صفحه 11 از 18 نخستنخست ... 23456789101112131415161718 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)