نوشته اصلی توسط
مهرااد
اقای وهاب عزیز دقیقا این چند هفته من هم موضوعی شبیه شما داشتم اما در جایگاه طرف مقابلتون
وقتی من جواب رد می دم این همکارمان فکر میکنند من در حال "ناز کردن"!!!!! هستم. از ان طرف خانمها سعی میکنند که رفتار طبیعی مثل همیشه را داشته باشند. این به این معنا نیست که احساساتشان تغییر کرده. و متمایل هستند. الان من به هر زبانی به ایشان میگویم که مایل نیستم علاقه ایشان به من بیشتر می شود
توصیه ای که می توانم داشته باشم
اینکه رسما با خانواده بررسی کنید. اقای لیو اگر تکلیف این قضیه را روشن نکنید برای همیشه این دغدغه را خواهید داشت که اگر یکبار دیگر تلاش کرده بودم الان از زندگیم خ لذ ت می بردم
خواهشا از پیام و تلفن مکرر و .. استفاده نکنید . رسمی و گفتگوی رودر رو خ بهتر هست. شما مستقیم اقدام کردید الان خانواده را امتحان کنید
قطعا خانم متمایل باشند اقدام خواهند کرد
خواهشا خواهشا خ اصرار نکنید. اینکه شما ابهت و قاطعانه بودن خودتان را حفظ کنید ارزش شما را در دید دختر خ تغییر خواهد داد
سلام خانم مهرااد

فکر میکنم اصرارهای بیش از حد اون فرد به شما به طمع ایجاد علاقه در قلب و ذهن شماست چون همونطور که میدونیم این کار در مورد بسیاری از خانمها جواب میده و ایشون رو هم به همچین فکری انداخته. اما خوشبختانه شما درایت و تجربه زیادی دارین و قطعا با دلایل کافیی ایشون رو رد کردین، ولی به علت اون حجب و حیا و احساسی که دارین و شمه ای از اون رو در پستهاتون ما میتونیم مشاهده کنیم، نمیتونین خیلی قاطع و محکم ایشون رو رد کنین، اما توصیه من دقیقا اینه که با هر زحمتی که هست همین کار رو انجام بدین تا ایشون دیگه برای تغییر نظر شما "امیدی نداشته باشن".
چون هر مردی با دیدن توام شدن این همه احساس و درایت و ... در یک خانم، آرزوی همسری و در کنار خود داشتنش رو خواهد داشت ولی اینجاست که باید چنین خانمهایی هشیار باشن و به کسی که لایقشون نیست جواب مثبت ندن.
موفق باشید
تنها باید حقیقت را بیان کرد، نه دروغی را که حقیقی انگاشتنش خوب است.
"بخشی از پیام برتراند راسل برای آیندگان"
علاقه مندی ها (Bookmarks)