سلام برادر گرامی از یک نظر با شما موافقم!
از این جهت که دختر بد یکیش هم زیاده ولی دختر خوب صدتاش هم کمه!!! همین طور در مورد پسر!
می دونید مشکل اینه که دختر خوب کمتر جلوه داره.مثلا به نظر من هنوز دختران محجبه زیادن ولی وقتی سطح شهر را نگاه می کنی بیشتر دختران خیلی بدحجاب به چشم میان!
مساله دیگه این که الان مثل سابق معرف دلسوز نیست و جوانان خودشون دنبال پیدا کردن همسرن!!!خب اگه یه آقا بخواد دنبال دختر بگرده؛آن هم تو اجتماع بیشتر با چه دخترانی برخورد می کند؟چه دخترانی بیشتر خودشون را به آقایون نزدیک می کنند؟
به نظر من فرهنگ واسطه گری باید در جامعه احیا بشه. من و خیلی از دوستانم هستیم که واقعا مقیدیم و خیلی هم روی حجاب و حیا حساسیم.اما خب ما در مقایسه با خیلی از دخترای دیگه تو دانشگاه یا بیرون دنبال شوهر نیستیم.اصلا فکرمون هم به این سمت نمیره.
ببینید من تمام خواستگارانم را واسطه های مختلف به من معرفی کردند! دختر خوب را نمیشه به راحتی دید ولی خیلی ها اونو می شناسن. دختر خوب را همیشه معرفی می کنند.خودش دنبال شوهر نیست.
من به شما قول می دم اگر خودتان پسر خوب و پاکی باشید در آینده وقتی دنبال دختر خوب می گردین؛ حتما به شما چند دختر پاک معرفی می کنند.چون پسر پاک هم کم است!!!(یعنی کمتر دیده می شود)
همیشه شیطان به زشتی ها بیشتر جلوه می ده.در صورتی که در واقعیت انسان های خوب زیادن.
سعی کنید از طریق معرف و واسطه دلسوز و خوب دنبال دختر مناسب باشید. این طوری می بینید که چقدر اشتباه کردید.چقدر مورد هست!
- - - Updated - - -
یک پیشنهاد دیگه هم که الان به ذهنم رسید اینه که شما از الان با آدم های پاک و خوب رفت و آمد و دوستی داشته باش تا موقع ازدواج همین آدم های خوب خواهر یا دختر خوبشون را به شما معرفی کنند.
اگر خودتون خوب باشید و به همه کمک کنید مطمئن باشید در آینده به شما کمک خواهدشد.
از هر دست بدی از همون دست هم می گیری!
- - - Updated - - -

نکته مهمی که می خوام بهتون یاداوری کنم اینه که:
اینجا یک سایت مشاوره هست.و کسانی که میان مشاوره طبیعتا تو زندگیشون مشکل داشتن.حالا خیلی ها هم متاسفانه از داشتن همسر ناپاک. خب این افراد در این محل مجازی جمع می شن و به طور ناخوداگاه فکر می کنیم که چقدر مشکلات زناشویی زیاد شده.چقدر خیانت زیاد شده....
خب طبیعیه که کسی که پاکه نمیاد اینجا بگه آی مردم من پاکم!و یک تاپیک باز کنه!
ببینید وقتی شما وارد بیمارستان شدید طبیعیه بیشتر بیمار می بینید.شما می گیدچقدر بیمار زیاد شده؟
نه شما وارد محیطی شدید که افراد بیمار بیشتر اونجا هستند!
اگر هم شما دنبال انسان های خوب هستید باید در محیط هایی باشید که انسان های خوب هستند.یک دوست خوب شما را به چند تا دوست خوب دیگه لینک می کنه و همین طور یک دوست بد شما را به آدم های بد لینک می کنه!!!
علاقه مندی ها (Bookmarks)