نوشته اصلی توسط
philosara
اما چیزیکه من رو به مرز جنون می کشونه اینه که یه خانمی میاد و می گه همسر من بهم خیانت می کنه. حالا با sms، تلفن یا به هر شکل دیگه ای. بعد به کرات دیدم که توصیه می کنند: بهش محبت کن تا از سرش بیفته!! میدون رو خالی نکن!!
سارا جون چیزیکه بیشتر از همه آزارم می ده، اینه که این خانم هم می خواد همینها رو بشنوه!! آخه یه "انسان" چقدر می تونه بی غیرت باشه؟!!
نمیدونم منظور شما از غیرت چیه؟؟ اگه روش مردان "باغیرتی " را که زنانشان را در خانه حبس میکنند و به آنها اجازه تنها بیرون رفتن از خانه را نمیدهند، بله. عدم توجه به یک اس ام اس هم میتواند به نوعی بی غیرتی باشد.
اما من اسم این حالت را غیرت نمیگذارم.به نظر من این یک احساس حسادت و ترس بیمارگونه است.
ببینید ما در عصر ارتباطات زندگی میکنیم. در جامعه ای که زنان همگام با مردان تحصیل میکنند و مسوولیت های اجتماعی دارند، این احتمال وجود داره که هر زمان هر یک از همسران، چه زن و چه مرد، بنا به شرایط کاری ناگزیر به تماس تلفنی با جنس مخالف باشه. ما نمیتونیم و نباید با ازدواج برای همسرمان ایجاد اسارت کنیم. آیا صحیح است که همسری (چه زن و چه مرد) به همسرش بگوید "تو مجبوری تنها با من صحبت کنی؟"
این دوستان به آن خانم چه باید بگویند؟ آیا باید بگویند که "خانم،غیرتت کجا رفته؟هر چه سریعتر به فکر جدایی باش..این مرد لیاقت زندگی را ندارد.."
بهترین پاسخ در چنین شرایطی دعوت به صبر، آرامش و محبت است که در سایه این آرامش اون خانم هم کمی به خودش بیاد و از حساسیت هاش کم کنه.
البته اگه خانم دلایل مستدلی از خیانت ببینه، مسلما کسی ساکت نمیشینه و دعوت به محبت بیشتر نمیکنه. اینو میتونید در این تالار به عینه ببینید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)