سلام paniz
من هم نسبت به موضوعی که برایت پیش اومده متاثر شدم. اما دوستان همدردی و همدلی ها دلسوزانه ای داشتند.
شاید تاثیر چنین تجارب دردناکی از مراجعان روی ما مشاوران باشد که توصیه های تقریبا سختی را به سایر مراجعان داریم و روی مسائل منطقی ازدواج زیاد پافشاری می کنیم. شاید در این تالار بارها روی این مسئله پافشاری کردیم که برای همسرگزینی و آشنایی و شناخت او بیشتر روی بحث منطقی آن پیش بروید. شاید اگر شما در شناخت ایشون کمتر روی بعد احساسی سرمایه گذاری می کردید ، اکنون بهتر می توانستید با این مسئله کنار بیایید.
شاید شنیده باشید این را که :
من نیستم چون دیگران
بازیچه بازیگران
اول به دست آرم تو را
وانگه گرفتارت شوم...
در واقع این به دست آوردن وقتی صورت می گیرد که فرد مسئولانه ، پایبند شما می شوید و رسما به ازدواج هم در می آئید در اینجاست که تعهد بر طرفین وجوب پیدا می کند. در حالیکه قبل از ازدواج مسیر شناخت منطقی حکمفرماست. و طبیعی است تا قرارداد ازدواج رسمی نشده است به این معناست که شناخت کامل نشده است، پس احتمال پا پس کشیدن طرفین همیشه هست. همین چند لحظه پیش در حال پاسخ به خانمی بودم که بعد از 7 ماه نامزدی، مردد بود که به خاطر یک آقای دیگری ، رابطه خود را با نامزدش به هم بزند، و متاثر شدم وقتی حتی یک نفر تلویحا از این کار حمایت می کرد. پس می بینید که تعهد فقط با عقد رسمی صورت می گیرد و قبل از آن مسئله شناختی هست.
البته همه اینها به معنای موجه بودن کار آن آقا نیست. من شخصا از کسانی هستم که مخالف مبهم کاری یا استخاره به چنین روشی هستم. شما می توانید اینجا کلیک کنید و به موضوع استخاره نگاهی بیندازی، عالی خواهد بود اگر شما هم در چند خط تجربه خود را در آنجا قرار دهید.
این موضوعات همه به ما کمک می کنند که هم احساسات جریحه دارشده امان التیام یابند هم از نظر بینشی و تعبیری نگاه منطقی مجددی به مسائل بیندازیم و زندگی خود را بیش از پیش تحت کنترل قرار دهیم. لذا تجارب هر کدام ما گنجی می شود در اختیار دیگران. این اشتراک تجربه هایمان را باید جشن بگیریم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)