سلام
من مرورگر های مختلف رو برای مشاهده سایتهای مختلف امتحان کردم و بالاخره به این نتیجه رسیدم که در 95 درصد مواقع فایر فوکس بسیار بسیار سریعتر از سایر مرورگر ها بود ( البته قبلا از خیلی جاها شنیده و دیده بودم این قضیه رو ولی خوب الان خودم تجربش کردم ). و به خصوص سایتهایی که با PHP نوشته شدند مثل همین تالار خودمون حداقل 10 تا 15 برابر در فایرفوکس سریعتر از اینترنت اکسپلورر باز میشه .
بماند که سایتهای اچ تی ام ال و مولتی مدیا رو حداقل 40 تا 50 برابر زودتر میاره
مرورگرهایی که من تست کردم :
IE 7 , IE 8 beta
Safari ( mac )
Google chrome
Opera 9.52
Mozilla FireFox 3.0.1
یه بار برای دانلود فایرفوکس 3.01 وقت بزارید ( حجمش حدود 7 مگابایت ) و بعد از سرعت لودینگ صفحات وب لذت ببرید
غیر از سرعت و امنیت بالای فایرفوکس ، این مرورگر با افزونه هایی که داره تقربا هرکاری بخوای براتون میکنه
با همه ویندوزها هم سازگاره و حتی با سیستم عامل لینوکس و مکینتاش هم کار میکنه
تم های بسیار زیبا و کم حجمی هم در خود سایت موزیلا هستش که میتونید براحتی دانلود کنید و استفاده کنید
اگر هم به ظاهر مرورگری که قبلا استفاده میکردید عادت کردید میتونید تم اون مرورگر رو روی فایرفوکس نصب کنید !
دیگه چیزی نمیگم ، فقط خودتون دانلود کنید و متوجه بشید ، اصلا یه چیز دیگست . بقدری امکانات متعدد قابل اضافه شدن داره که هیچ وقت ازش خسته نمیشید .
راستی یه افزونه هم برای فارسی کردن فایرفوکس به طور کامل هم توی سایتش هست .
بهتون قول میدم بعد اینکه از فایرفوکس استفاده کردید حسرت میخورید که چرا تا حالا ازش استفاده نمیکردید .
دیگه توضیح بیش از این جایز نیست ، خودتون با چشمتون ببینید بهتره![]()
فقط یه نکته خیلی مهم یادتون باشه :
موقعی که به فایرفوکس افزونه اضافه میکنید به مقدار ram سیستم توجه کنید ، پیشنهاد میکنم افزونه هایی که براتون کاربردی هستند رو روی فایرفوکس نصب کنید . اما اگه رمتون بالای یک گیگ هستش مشکلی نیست ( اگر رمتون پایین هم باشه مشکلی نیست فقط موقع بار اول که میخواد فایرفوکس اجرا بشه ممکنه یه کم طول بکشه ، مثلا یه 15 20 ثانیه )
دانلود فایرفوکس
بعد از این که فایرفوکس رو نصب کردید میتونید با دانلود کردن پک فارسی فایرفوکستون رو کاملا فارسی کنید :
دانلود پک فارسی
آدرس قسمت مربوط به دانلود افزونه ها ( میتونید توی قسمت جستجو در رابطه با افزونه مورد نظرتون جستجو کنید )
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox
موفق باشید![]()

یه بار برای دانلود فایرفوکس 3.01 وقت بزارید ( حجمش حدود 7 مگابایت ) و بعد از سرعت لودینگ صفحات وب لذت ببرید 
علاقه مندی ها (Bookmarks)