کمکم کنید از خودم بدم میاد...
سلام ...
از سایت خیلی خوشم اومد بعد کلی وقت کلنجار رفتن با خودم تصمیم گرفتم مشکلمو بگم شاید شما بتونید با نظراتتون کمکم کنید...
از خودم بدم میاد احساس می کنم ثبات رفتار ندارم گاهی اوقات اونقدر اعتماد به نفس دارم که همه کاری و همه حرفی رو می تونم بزنم و گاهی اوقات انقدر کم می یارم که حتی نمی تونم یک جمله ساده رو بیان کنم و باید برای یک جمله ای که می خوام بگم تو ذهنم تکرار کنم تا بیانش کنم و وای به حال موقعی که همون کلمه رو غلط غلوط بگم اون موقع است که از دنیا سیر می شم و حاضر هستم بمیرم و این شرایط رو تحمل نکنم .از کلمه خجالتی هم حالم به هم می خوره اون موقع است که صد برابر خجالتی بشم واعتمادبه نفسم بیادپایین.
نمی دونم کی رو مقصر بدونم توی این قضیه خیلی سخته برام . توی خونوادمون من فقط این جوریم .خیلی تلاش کردم که مشکلم رو خودم برطرف کنم از بچگی تلاش کردم و تا الان که 23 سالمه و شاغل هستم کارم رودوست دارم و احساس می کنم در کارم موفقم ... و فکر می کنم خیلی موفق بودم که تا اینجا رسیدم و خیلی بهتر از قبل شدم ولی دوست دارم مثل بقیه باشم نخوام برای یک ارتباط جدید کلی غصه بخورم و گریه کنم...
خیلی کتاب و مقاله راجع به اعتماد به نفس خودم ولی وقتی توی موقعیتش قرار می گیرم احساس می کنم کم میارم....
تراخدا کمکم کنید شاید به نظر شما این موضوع خیلی پیش پا افتاده بیاد ولی به نظر من واقعا وحشتناکه....
شگفتا
وقتی که بود نمی دیدم
وقتی می خواند نمی شنیدم
وقتی دیدم که نبود
وقتی شنیدم که نخواند
علاقه مندی ها (Bookmarks)