نوشته اصلی توسط
masoud4444
سلام به همه دوستان عزیزم.
امروز یه روشی برای افزایش سرعت اینترنت « خط های Dial Up » میگم.
چون قراره اینجا راه هایی رو بگیم که واقعی و کارآمد هستن پس اقراق نمی کنم که سرعت رو 100 برابر می کنه و ...
من خودم از این روش استفاده کردم. سرعت رو برای باز کردن صفحات بالا می بره ولی توی سرعت دانلود تأثیری نداره.
در ضمن شما اگه نرم افزاری رو که توی پست قبلی گفتم دانلود کرده باشید « http://r11011.persiangig.com/other/absetup.exe » با سرعت بالاتری می تونید کار کنید. و حالا روش کار:
1:روی My Computer راست کلیک کنید و گزینه Properties رو انتخاب کنید.
2:حالا از پنجره باز شده قسمت Hardware رو انتخاب کنید. سپس گزینه Device Manager رو انتخاب کنید.
3: از پنجره باز شده گزینه Modem رو انتخاب کنید و روی اسم Modem خودتون راست کلیک کنید و گزینه Properties رو انتخاب کنید.
4: و باز هم از پنجره باز شده گزینه Advanced رو انتخاب کنید. حالا یه قسمتی به نام Extra مشاهده می کنید که می تونید توی این قسمت هر چیزی رو تایپ کنید. حالا در این قسمت کلمه at&fx رو تایپ می کنید.حالا با فشردن کلید Apply و سپس Ok تغییرات ایجاد شده رو ذخیره کنید.
5:و قسمت آخر، روی کانکشنی « Connection » که به وسیله اون به اینترنت متصل میشین راست کلیک کنید و باز هم گزینه Properties رو انتخاب کنید و یا کانکشن رو باز کنید و از اونجا گزینه Properties رو انتخاب کنید. از پنجره باز شده گزینه configure رو انتخاب کنید و Maximum speed رو به 921600 مقدار افزایش بدین. و باز هم کلید Apply و سپس Ok رو برای ذخیره تنظیمات انتخاب کنید.
حالا کامپیوتر رو Restart کنید و بعد از بالا اومدن مجدد کامپیوتر با اینترنت کانکت بشین و ببینید سرعت اینترنت شما چقدر تغییر کرده.
امیدوارم به دردتون بخوره.
به امید دیدار
علاقه مندی ها (Bookmarks)