من دختری 33 ساله هستم که به تازگی درخواست ازدواج از یک آقای 36 ساله دارم و مدت 2 ماه هست که در حال گذراندن دوره آشنایی با ایشان هستم و در این مدت متوجه شده ام که ایشان اخلاقهای بدی دارند مثلا در تمام این مدت در هر دیدار از مدل لباسها و رنگ لباسها و آرایش من ایراد می گیرند و می گویند که اینها بهم نمی یاد. و اعتراض هم که می کنم می گه تو انتقادپذیر نیستی.
و به تازگی دو مورد هم از هیکلم ابراز نظر کرده و می گه این ایرادات را داری. که من به شدت ناراحت شدم و به من ابراز می کنه که شما خوشگل ندیدی که از ایرادهایی که من می گیرم ناراحت می شی.
و سر مهریه هم اصرار داره که مهریه 5 عدد سکه باشه و عروسی هم نمی گیره با اینکه تمکن مالی خوبی داره و در ضمن این آقای یک بار ازدواج کرده و از همسرش جدا شده بعد از 20 روز زندگی. و در ضمن دو تا از خواهرهای ایشون هم مطلقه هستند.
و حالا به تازگی متوجه شدم که به بهانه استخاره گرفتن برای ازدواجمون نزد دعانویس رفته و برای راضی کردن من و خانواده ام برای مهریه دعا گرفته. زمانی هم که می خواهم منطقی باهاش صحبت کنم به من می گه تو عاشق نیستی که این مسائل را مطرح می کنی و گرنه اگر عاشق بودی دیگه این مسائل برات مهم نبود.
به نظر شما چنین آدمی قابل اطمینان برای زندگی می تونه باشه. لطفا راهنمائیم کنید چون به شدت در اتخاذ تصمیم دو دل شده ام.

علاقه مندی ها (Bookmarks)