سلام
من 18 سال دارم.از خودم و احساسات شديدم ميترسم.تجربه خود كشي دارم و تا به مشكل ميخورم مياد به زهنم.احساساتم رو بروز نميدم اما كسايي ك بم خيلي نزديكن ميدونن كه خيلي احساساتي هستم.تا حالا 3بار عاشق شدم اما هميشه تو رابطه خيلي احساسي بودم اما طرف مقابلم فقط برا پول مي خواستنم يا هم زود از عشقم سير مي شدن و بهم ميزدن باهام.خودم فكر ميكردم ادم پاكي هستم و احساسم پاكه از يچ كدوم از رابطه هم نيت بدي نداشتم اما حالا همه بم ميگن ك عشق 1دونست و ادمي مثل من كه 3 بار عاشق شده عشق نبوده حوس بوده من از خودم ميترسم كه راست باشه احساساتم خيلي شديدن وقتي به كسي علاقه مند ميشم نميتونم جدا شم ميترسم كه واقعا اينا حوس بوده باشه و دوباره رابطه هاي بيشتر و بيشتر و بيشتر و شكست من و خدايي نكرده ضرري جبران ناپذير.از رابطه اخرم 1ماه ميگذره.مادرم و پدرم فهميدن و طرف به جا اينكه ازم حمايت كنه گفت اين دختر 4 5 ساله مزاحمم ميشه و من هيچ رابطه باش نداشتم . حالا ديگه من انقدر از احساساتم مي ترسم كه حتي نمي تونم به خودم اجازه بدم كه به يه پسر نگاه كنم از خونه بيرون نميام كه كسي رو نبينم و از پدرم و مادرم هم خجالت ميكشم و خودم رو تو اتاقم قايم ميكنم.كمكم كنين كم كم دارم رواني ميشم خودم رو ميزنم ديگه خودم رو نميشناسم و خودم دوست ندارم باسه خودم ارزش ندارم ديگه