سلام
بنظر من هیچ ملاک کلی برای اینکه در زندگی زناشویی، مسئولیت مرد، زن یا حتی بچه ها چیست، وجود ندارد. و هر خانواده ای بنا به مقتضیات و شرایط خود آن خانواده باید تقسیم مسئولیت کنند و اصلا لازم نیست بیرون خانواده هم کسی مطلع شود.
یک نکته هم حائز اهمیت است که زنان شاغل، عمده وقتشان بیرون منزل است و از طرفی در تامین امور مالی هم دخیل هستند، پس مرد خانواده هم باید همکاری بیشتری در امور منزل داشته باشد.
من عقیده دارم، در مورد تقسیم مسئولیت ها اصلا لازم نیست بطور کلی بحث شود. و هر مرد یا زنی که روی این مورد تاکید خاص یا حساسیت دارد، خوبست قبل از ازدواج خواسته هایش و نظرش را برای طرف مقابلش بازگو کند و تنها با خود او به توافق برسد.
وقتی بحث وظیفه به میان می آید، انگار که قرار است قانون گذاری شود، و هیچ قانونی نمی تواند دو نفر را کنار هم نگه دارد. معمولا مراجعه به قانون در جدا شدن آدمها و گرفتن حق و حقوقشان بیشتر کاربرد دارد.
برادر عزیز wintersun اسم وظیفه گذاشتن روی هر کاری، سنگین است. شما حتی اگر کارگری برای باغچه بیل زدن منزلتان هم استخدام کنید، و بگویید من به تو پول می دهم و وظیفه ات اینست که باغچه ام را بیل بزنی، طرف یا نمی زند یا همچنین می زند که خودتان مجبور شوید، یکبار دیگر اینکار را بکنید.
اینرا گفتم که در مجلس خواستگاری، خدای ناکرده با دختر بیچاره با این لحن صحبت نکنید!

علاقه مندی ها (Bookmarks)