نوشته اصلی توسط
دوراهي
از تمام دوستان عزيزم mahtab66,kamran2007,wintersun77,mostafun,gh.sana بابت نظرات ارزشمندتون ممنونم

راستشو بخواين اين خانم بابت برخورد نا مناسبي كه در برابر صداقت ايشون نشون دادن خودشون شرمنده اند ولي از طرفي هم ميگن دست خودشون نيست و شك خيلي بزرگي بهشون وارد شده!!!!
اين خانم خودشون فرد خيلي مذهبي نيستن ولي ذهنيتشون درباره اين افراد زياد خوب نيست!!!
(اگر چه نبايد از انصافم دور بشيم كه اگه اين آقا اين صداقتو به خرج نمي دادن اين خانم هيچ وقت به اين موضوع پي نمي بردن )
در جواب آقاي kamran2007 گرامي بايد عرض كنم كه دليل اينكه اين آقا قبلا مشروب ميخوردن اينه كه به قول خودشون
مي خواستن الكي خوش باشن و تو ذهنشون يه مساله خيلي عادي بوده!!!!!
و علت اين كه 3 ساله لب نزدن اينه كه
اعتقادشونو به مشروب و اين خوشي بي پايه و اساس از دست دادن و يه جورايي با رسيدن به
بلوغ فكري به اين مساله پي بردن كه كار اشتباهي ميكردن!!!!!
از طرفي اين آقا به اين نكته هم اشاره كردن كه
هيچ وقت مشروب رو تا حدي نمي خوردن كه ديگه ندونن كجا هستن و دارن چي كار ميكنن و از اين جور مسايل... و هم چنين ميگن
هييييييييييييچ وقت,هييييييييييييييچ كس پي نبرد كه من مشروب ميخوردم!!!!
سلام،
من معمولا، گاهی که میبینم نظرم رو کامل گفتم و هیچ تأثیری نداشته، دیگه نظر نمیدم.
اما در این مورد:
۱.به نظر من، مشروب هیچ ربطی به الکی خوش بودن یا بلوغ فکری نداره،
تفاوت تنها از نظر اعتقادی وجود دارد...راستش من الکی خوش بودن هم نمیدونمش...شاید یه تفریح هست یا ...چون دوستان زیادی دارم که مشروب میخورن، بلوغ فکری دارن، بله به وقتش خوش هم هستن، همیشه هم نمیخورن...به وقتش میخورن...
و البته تنها از نظر اعتقادی مقید نیستن...
به نظر من مشروب خوردن الکی خوش بودن نیست و به معنای عدم بلوغ فکری نیست، به عبارت دیگه با این فرض نمیشه به این نتیجه رسید که این کار اشتباه بوده...
با توصیفاتی که شما کردین، این آقا ممکنه باز هم بخواد الکی خوش باشه...به عبارت دیگه اگر جایی بود و کسی هم تعارفی زد، شاید ...
۲. آها، چه نکته مثبتی...ایشون بد مستی نمیکنن...
عربده نمیکشن، و البته احتمالا روی میز هم پول نمیبازن...
این هم خوبه...به اندازه میخورن...
۳. اینکه هیچوقت کسی پی نبرده ایشون مشروب میخورد هم، نکته مثبتی هست چرا که الان هم ممکنه در خلوت بخورن و کسی متوجه نشه...
حتی اگر ازدواج بکنن...
نکته مثبتی هست به خصوص که در بافت جامعه ما دید خوبی به این موضوع وجود نداره...
نتیجه: به نظر من، اگر این خانوم چندان از نظر مذهبی معتقد نیستن و این آقا تمام معیارهای ایشون رو داره، این آقا همسر خوبی میتونه برا ایشون باشه...
چرا که، در این صورت مشروب یک امر عادی محسوب میشه و در این زمینه، دو مورد آخری که ذکر کردم، واقعا امر مثبتی هستن...
و البته، با توجه به این جمله اون آقا هم(اعتقادشونو به مشروب و اين خوشي بي پايه و اساس از دست دادن)، به نظر من هیچ گارانتی وجود نداره، که این آقا مشروب نخوره...
بنابرین،
به نظر من با در نظر گرفتن این موضوع که این آقا، ممکنه در طول زندگی با ایشون هم مشروب بخورن، به ازدواج با این آقا فکر کنن، تا در آینده دچار کشمکش نشن...کامران
علاقه مندی ها (Bookmarks)