درود مجدد برشما؛
شما فقط روی پاسخی که در پیامک دادند توجه کنید و دیگر علائم رفتاری که در ظاهر ، از آن برداشت عاطفی کردین را فراموش کنید .
همینکه در این تالار مسئله تون را مطرح کردین ، یعنی اهل مشورت گرفتن برای کار درست هستین و این خیلی خوبه. من تاپیک های گذشته شما را هم تاحدی خواندم.
تا دو ماه دیگه که دوباره بخواهید پیگیر وضعیت خواستگاری اون خانم بشید؛من یه پیشنهادی براتون دارم ؛ نمیدونم ساعات آزادتون در طول شبانه روز(به گونه ای که برای خودتون خلوت داشته باشین) چقدره ؟ حتی اگر روزی یک ساعت را هم به موردی که میخوام بگویم اختصاص بدین خوبه.
_ یک الی دو هفته ، هر روز (هر ساعتی که مایل بودین ) ، یه قلم و کاغذ بردارین و احساسات و افکارتون را بدون خودسانسوری در آن بنویسید . حالا این افکار و احساسات چه درباره ی اون خانم هست ، خانواده و چه دوستان (هر چی دلتون میخواد )
_ بعد از اون دوهفته، دوباره به نوشته ها نگاهی بندازید و ببینید بیشترین افکار و دغدغه تون حول محور چیه؟ و بعد وارد فاز تفکر درباره ی اون مسئله و حلش از راه درست بشین . مثلا اگر بیشترین چالش ذهنیتون درباره مسائل عاطفی و احساسیه ، به روابط یا تجربه های گذشتتون فکر کنید و اینکه چرا این الگوی اشتباه در زندگیتون تکرار میشه؟ کجای کارتون منطقی و درست تصمیم میگیرید و چه جاهایی هیجانی و احساسی ؟
این مدت را مشغول این کار بشید و نتیجهی خوبی میگیرید. در همین سایت هم مقالات خوب بسیاری وجود داره برای آگاهتر شدن . خودشناسی و خودآگاهی خیلی مهمه آقا .
من گاهی به این سایت سر میزنم، میتوانید در این مدت ، اگر مایل بودین ، روند اون خودآگاهی را اینجا درمیان بگذارید و من هم تا حدی که فرصت داشته باشم و بتونم راهنماییتون میکنم .

علاقه مندی ها (Bookmarks)