به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 13 1234567891011 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 124
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 25 آبان 89 [ 22:52]
    سطح
    30
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 10
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    18

تشکرشده 18 در 7 پست

Array

ارتباط جنسي قبليش مرا مردد كرده است؟؟؟!!!

سلام
    من 2.5 سال پیش با یه دختر از طریق چت آشنا شدم.کم کم باهم دوست شدیم.دختره گفته بود که دوست پسر داشته.من کم کم وابسته شدم به این دختر و گفتم که می خوام بیام خواستگاری.من الان 27 سال دارم و اون دختر 24.کم کم فکر دوست پسر قبلی اذیتم میکرد چون دختره واکنش هایی نشون می داد که احساس می کردم هنوز تو فکر اونه.با کلی بحث کم کم این موضوع تمام شد.چون که واقعا دختره رو دوست داشتم و نمی خواستم از دستش بدم تصمیم گرفتم با رابطه جنسی بهش بیشتر نزدیک بشم.فهمیدم که این دختره رابطه نزدیکی با ذوست پسر قبلی داشته و حتی پرده بکارت هم نداره.اما چون خونده بودم این دلیل خوبی واسه انتخاب یا رد کسی نیست این موضوع رو یه جورایی واسه خودم هضم کردم. البته موقت. کم کم دوست داشتم از رابطه گذشته دختره بدونم . در همین بین به قولم عمل کردم و به خواستگاری رفتم.این ماجرای خواستگاری 1-2 ماهی به دلایلی طول کشید که مادر من وقتی فهمید که خانواده دختره در سطح ما نیستن مخالفت کردو من هر چه تلاش کردم نشد .ما 1 ماهی با دختره از هم جدا شدیم اما دوباره رابطه برقرار کردیم.الان از زمان اول اشنایی حدود 2.5 سال میگذره و از زمان مخالفت با ازدواج هم 1.5 سال.من دوسش داشتم و رابطه جنسی هم زیاد باهم داشتیم.این اواخر فکر و خیال گذشته بدجور اذیتم می کرد و همیشه فکرم این بود که دختره با دوست پسر قبلیش رابطه داره و اگر من ازدواج کنم زندگیم خراب میشه. اما چون شدیدا وابسته بودم و دوسش داشتم نمی تونستم ازش جدا بشم.تا اینکه چند شب پیش بنا به اصرار تصمیم گرفتم جز بخ جز رابطه گذشته دختره بدونم. اونم اولش قبول نمی کرد اما شروع کرد به گفتن که :( از طریق چت با یه پسری در سن 18 سالگی اشنا شده و بعد از چند جلسه پسره این دختر رو نشون پدرش میده و از اونروز دیگه دختره اعتماد میکنه و باهم به باغ پسره می رفتن و باهم ارتباط جنسي هم داشتن و اما فقط در حد معمولی نه اینکه اسیبی به دختر برسه...تا اینکه پسره میگه نمیتونم ازدواج کنم و بهم می خوره این جریانات.).
    دختره جز به جز همرو تعریف کرد حتی ...! . البته من حدود 1 سال پیش که تو خیابون با دختره بودم دوست پسره مارو دیدو یه دعوای مفصل باهم کردیم و بعد که دختره رفته بود خونه تلفن زده بود بهش که این خواستگار منه و پسره زنگ زد معذرت خواست و ... .
    من الان توی یه حالت روحی و روانی بدی قرار دارم از یه طرف که ذهنم راجب دختره خرابه و اینکه با چیزایی که شنیدم دارم دیوانه میشم . و اینکه حتی اگه بتونم این چیزت الان هضم کنم ایا بعد از چند سال دوباره این فکرو خیال بر نمیگرده ؟ . اگه اینا همه حل بشه خانوادم و چطور راضی کنم ؟
    ازتون می خوام اول اینکه نظرتون راجب من بگین ! نظرتون راجب شخصیت ابن دختر،گذشتش ,گذشتش و حالش با من ؟
    لطفا کمکم کنید که من باید چکار کنم ؟ . راه حل مشکل من چیه؟. اگه جایی از این داستان گنگ بود بگین بیشتر توضیح بدم.

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 15 آذر 91 [ 15:38]
    سطح
    43
    Level completed: 26%, Points required for next Level: 148
    دستاوردها:
    تشکرها
    953

تشکرشده 977 در 191 پست

Array

RE: زندگی من بدون سانسور!کمکم کنید

خواهش میکنم اشتباه نکن..خوب فکرکن و احساساتی نباش...فکرنمیکنی بعد اینکه ازدواج کردی با اون دختره و احساساتت تخلیه شدو جریان زندگیتون عادی شد فکر صحنه های سکس اون با اون پسره بیاد جلوی چشمت و ازش متنفر بشی؟؟؟؟؟؟؟ بشین فکرکن ..روی این موضوع حساس نیستی و رابطه قبلیش برات مشکلی نداره......ا؟احساسو بذار کنارو منطقی فکرکن....فقط بدون احساس فکرکن.

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    شنبه 17 خرداد 04 [ 14:17]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 75.0%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,763

تشکرشده 37,309 در 7,141 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array

RE: ارتباط جنسي قبليش مرا مردد كرده است؟؟؟!!!

با سلام gharoon
    شما اول استراتژي خود را براي معيارهاي ازدواج و نحوه انتخاب همسر معين كن. تا دچار تعارض نشوي.
    شما ظاهرا قيف را وارونه گذاشتي.
    اول با او دوست شدي، بعد رابطه جنسي برقرار كردي، بعد در مورد گذشته دختر تحقيق بيشتر كردي، بعد خانواده گفتي و مخالفت كردند، بعد ادامه دادي، و حالا دوباره برگشتي سر خونه اول....

نقل قول نوشته اصلی توسط gharoon
    تصمیم گرفتم با رابطه جنسی بهش بیشتر نزدیک بشم.فهمیدم که این دختره رابطه نزدیکی با ذوست پسر قبلی داشته و حتی پرده بکارت هم نداره.اما چون خونده بودم این دلیل خوبی واسه انتخاب یا رد کسی نیست این موضوع رو یه جورایی واسه خودم هضم کردم. البته موقت.

از نظر مسائل جنسي و ارتباط معيار مشابهي داريد. (يعني ارتباط جنسي بدون عقد و ازدواج را جايز شمردن)، پس با توجه به اينكه اين مسئله را يكبار براي خود هضم كرده ايد، از اين موضوع نگران نباشيد. هر دو تجربه كرديد. و درست نيست چيزي كه براي خود مي پسندي براي همسر آينده ات نپسندي
    (جهت اطلاع بيشتر اينجا را كليك كن و مطالعه كن)

اما در مورد نظر مخالف خانواده، شما 27 سالتون هست و در اين سن هم بايد مستقل باشيد، و هم منعطف، يعني بايد توانمند باشيد كه خانواده اتان را جهت اين ازدواج قانع كنيد.(البته اگر در ساير معيارها هم متناسب هم باشيد و او را انتخاب كرده ايد.)
    در مورد افكاري كه به سرت در مورد ارتباطات قبلي او فشار وارد مي كند، شما نبايد بيش از اين كنجكاوي كنيد، همانطور كه او نبايد بيش از اين كنجكاوي كند.
    هميشه دانستن آرامش ساز نيست. و گاهش تنش زا و تعارض آفرين مي شود.

خلاصه:
    از نظر رابطه اي كه گفتيد با هم تناسب داريد،‌اما در ساير معيارها بايد خوب بررسي كنيد كه با هم تناسب داشته باشيد.
    بايد مستقل براي ازدواج تصميم بگيريد و خانواده را بتوانيد خيلي سازگارانه مجاب كنيد. در اين زمينه مي توانيد از مشاور هم به صورت حضوري كمك بگيريد.

4. 15 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

khaleghezey (جمعه 13 تیر 93), مدیرهمدردی (سه شنبه 23 شهریور 89)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 06 آذر 90 [ 09:03]
    سطح
    73
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 277
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,481

تشکرشده 3,465 در 1,036 پست

Array

RE: زندگی من بدون سانسور!کمکم کنید

به همدردی خوش آمدید

برادر من وقتی شما از رابطه های قبلی این خانم رنج می برید چطور خودتون هم در حالیکه هیــچ نسبتی باهاش ندارید رابطه جنسی برقرار کردید ؟؟؟

شما که مشکل رو بزرگتر کردید هم برای اون خانم و هم برای خودتون!

دیگه ادامه ندید که ضررش قابل جبران نیست.چون قابل اعتماد نیست و چنین زندگی ای هیچ لذتی نداره

البته این نظر منه شاید برای بعضیها اینها اصلا مهم نباشه.

6. 3 کاربر از پست مفید m.mouod تشکرکرده اند .

m.mouod (شنبه 29 خرداد 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 10 آبان 00 [ 00:10]
    سطح
    80
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 30
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience PointsSocial
    تشکرها
    2,510

تشکرشده 2,960 در 521 پست

حالت من
    Khonsard
    Array

سلام،

فقط یک نکته،

همونطور که این دختر قبل از شما، با فرد دیگری رابطه جنسی‌ داشته، الان شما هم با این دختر رابطه جنسی‌ داشتید...

با این وضعیت، آیا این رو حق خودتون میدونین که در آینده با فردی ازدواج کنین که تا قبل از شما با کسی‌ نبوده؟

فقط، خواستم بگم، الان شما هم در وضعیت مشابه ایشان هستین و فرقی‌ ندارین...در حقیقت هم پله هستین...

ارتباط شما با این خانوم، چه از نظر عرف و چه شرع اشتباه بوده و البته وابستگیتون هم بیشتر مرتبط با رابطه جنسی‌ شما هست...

رابطه جنسی‌ برای ما مرد ها، بیش از آنچه دلبستگی ایجاد کنه، وابستگی ایجاد میکنه...

فعلا چیز بیشتری به ذهنم نمی‌رسه،

وقت بخیر،

کامران

8. 10 کاربر از پست مفید kamran2007 تشکرکرده اند .

kamran2007 (شنبه 29 خرداد 89)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    30
    دستاوردها:
    تشکرها
    18

تشکرشده 18 در 7 پست

Array

ممنونم که نکته های خوبی بهم گفتید . اما من می خوام بدونم که اگه شما بجای من بودین چکار میکردین؟.
    ایا شما فکر می کنید این شخص قابل اعتماده؟.
    چرا اون دختر تمام جریان رو برای من تعریف کرد؟. وقتی که تعریف می کرد احساس نمیکردم که خجالت می کشه یا اینکه زیاد پشیمون باشه!
    ایا خواسته زیادیه که در برابر عشق و گذشت من ,ازش بخوام که یجور به من اعتماد و اطمینان رو برگردونه؟.من چطور میتونم این جریان رو هضم کنم ؟
    همیشه این موضوع بیشتر اذیتم می کنه که چطور اون پسر می امده خونه این دختره و شب رو پیشش می گذرونده با وجود برادر ها و یا دختر عمه ها و . .
    شاید از ای هم می ترسم که بعد از ازدواج نگاه های معنی دار خیلی ها اذیتم کنه؟
    و اینکه ایا چند درصد میشه به همچین دختری اعتماد کرد که فردا در زندگی سر یه بحث یا مشکلات زندگی به سمت دوست پسر قبلی بر نگرده و متعهد باشه ؟

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 10 آبان 00 [ 00:10]
    سطح
    80
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 30
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience PointsSocial
    تشکرها
    2,510

تشکرشده 2,960 در 521 پست

حالت من
    Khonsard
    Array

سلام،

هیچکس جای شما نیست،

اما به هر حال اگر فرض کنم در موقعیت شما بودم، چیزی رو که برای خودم بپسندم، برای فرد مقابلم هم می‌پسندم چون معتقد به حقوق متقابلم...

شما با ارتباط جنسی‌ بدون عقد و ازدواج مشکلی‌ نداشتین، و ایشون هم نداشتن...

فرض کنیم، شما این خانوم رو رها کنین، و به سراغ دختر دیگری برید، چطور خودتون رو لایق دختری میدونین که قبل از شما با کسی‌ نبوده، در حالیکه خودتون...

به نظر شما این خودخواهی‌ نیست؟

بنابرین، به نظر من، شما و این خانوم از این نظر، روی یک پله ایستاده اید ،

برای اعتماد و اطمینان و هضم این جریان، من با مدیر همدردی موافقم، شما در این مورد معیار مشترکی داشتین و بهترین کار این هست که بیش از این به این مورد فکر نکنین،

و تنها سعی‌ کنین، اگر ازدواج کردین، نسبت به هم متعهد باشین و وفادار...همین...

در مورد اعتماد به چنین دختری پرسیدین،

درست به اندازه‌ای می‌تونین اعتماد کنین، که یک دختر پاک بدون تجربه روابط خارج از عرف و شرع میتونه به شخص شما اعتماد کنه...

شرمنده اگر به نظر میاد، براتون تند نوشتم، اما باید با حقایق کنار اومد هر چند تلخ باشن...

موفق باشین

کامران

11. 14 کاربر از پست مفید kamran2007 تشکرکرده اند .

kamran2007 (شنبه 03 مهر 89)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 09 اسفند 96 [ 15:33]
    سطح
    93
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 666
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    4,250

تشکرشده 4,202 در 1,430 پست

Array

سلام
    من 2.5 سال پیش با یه دختر از طریق چت آشنا شدم.کم کم باهم دوست شدیم.دختره گفته بود که دوست پسر داشته.من کم کم وابسته شدم به این دختر و گفتم که می خوام بیام خواستگاری.من الان 27 سال دارم و اون دختر 24.کم کم فکر دوست پسر قبلی اذیتم میکرد چون دختره واکنش هایی نشون می داد که احساس می کردم هنوز تو فکر اونه.با کلی بحث کم کم این موضوع تمام شد.چون که واقعا دختره رو دوست داشتم و نمی خواستم از دستش بدم تصمیم گرفتم با رابطه جنسی بهش بیشتر نزدیک بشم.فهمیدم که این دختره رابطه نزدیکی با ذوست پسر قبلی داشته و حتی پرده بکارت هم نداره.اما چون خونده بودم این دلیل خوبی واسه انتخاب یا رد کسی نیست این موضوع رو یه جورایی واسه خودم هضم کردم. البته موقت. کم کم دوست داشتم از رابطه گذشته دختره بدونم . در همین بین به قولم عمل کردم و به خواستگاری رفتم.این ماجرای خواستگاری 1-2 ماهی به دلایلی طول کشید که مادر من وقتی فهمید که خانواده دختره در سطح ما نیستن مخالفت کردو من هر چه تلاش کردم نشد .ما 1 ماهی با دختره از هم جدا شدیم اما دوباره رابطه برقرار کردیم.الان از زمان اول اشنایی حدود 2.5 سال میگذره و از زمان مخالفت با ازدواج هم 1.5 سال.من دوسش داشتم و رابطه جنسی هم زیاد باهم داشتیم.این اواخر فکر و خیال گذشته بدجور اذیتم می کرد و همیشه فکرم این بود که دختره با دوست پسر قبلیش رابطه داره و اگر من ازدواج کنم زندگیم خراب میشه. اما چون شدیدا وابسته بودم و دوسش داشتم نمی تونستم ازش جدا بشم.تا اینکه چند شب پیش بنا به اصرار تصمیم گرفتم جز بخ جز رابطه گذشته دختره بدونم. اونم اولش قبول نمی کرد اما شروع کرد به گفتن که :( از طریق چت با یه پسری در سن 18 سالگی اشنا شده و بعد از چند جلسه پسره این دختر رو نشون پدرش میده و از اونروز دیگه دختره اعتماد میکنه و باهم به باغ پسره می رفتن و باهم ارتباط جنسي هم داشتن و اما فقط در حد معمولی نه اینکه اسیبی به دختر برسه...تا اینکه پسره میگه نمیتونم ازدواج کنم و بهم می خوره این جریانات.).
    دختره جز به جز همرو تعریف کرد حتی ...! . البته من حدود 1 سال پیش که تو خیابون با دختره بودم دوست پسره مارو دیدو یه دعوای مفصل باهم کردیم و بعد که دختره رفته بود خونه تلفن زده بود بهش که این خواستگار منه و پسره زنگ زد معذرت خواست و ... .
    من الان توی یه حالت روحی و روانی بدی قرار دارم از یه طرف که ذهنم راجب دختره خرابه و اینکه با چیزایی که شنیدم دارم دیوانه میشم . و اینکه حتی اگه بتونم این چیزت الان هضم کنم ایا بعد از چند سال دوباره این فکرو خیال بر نمیگرده ؟ . اگه اینا همه حل بشه خانوادم و چطور راضی کنم ؟
    ازتون می خوام اول اینکه نظرتون راجب من بگین ! نظرتون راجب شخصیت ابن دختر،گذشتش ,گذشتش و حالش با من ؟
    لطفا کمکم کنید که من باید چکار کنم ؟ . راه حل مشکل من چیه؟. اگه جایی از این داستان گنگ بود بگین بیشتر توضیح بدم.

اولين اشتباه شما اين بوده كه با ايشون رابطه جنسي برقرار كردي...و اشتباه بزرگترتون اين بوده كه تمام جزئيات رابطه قبليش رو پرسيدين...و الان دارين با خودتون اون صحنه هارو بازسازي ميكنين...

اين دختر بيچاره دوبار به قصد ازدواج با دوستش سكس داشته...به نظر من ، شما ايشون رو مطمئن كرده بوديد كه با هم ازدواج ميكنيد و ايشون به همين دليل تن به اين رابطه دادن پس تا حد امكان سعي كنيد خانوادتون رو راضي كنيد...

در جواب اين سوال كه گفتين ايا قابل اعتماد هست يا نه بايد بگم نظر من اينه كه نميشه به دليل داشتن رابطه جنسي كه 100% از روي سادگي و به قصد ازدواج(حالا درست يا غلط!!)برچسب قابل اعتماد نبودن به اين دختر بيچاره زد!!

سوال كردين كه چرا همه چي رو براي شما تعريف كرده؟؟جواب::چون به گفته خود شما خودتون كلي اصرار كردين و ايشون هم اول مخالفت كردن اما به خاطر اصرار و اجبار شما جواب دادن...

ممنونم که نکته های خوبی بهم گفتید . اما من می خوام بدونم که اگه شما بجای من بودین چکار میکردین؟.
    ایا شما فکر می کنید این شخص قابل اعتماده؟.
    چرا اون دختر تمام جریان رو برای من تعریف کرد؟. وقتی که تعریف می کرد احساس نمیکردم که خجالت می کشه یا اینکه زیاد پشیمون باشه!
    ایا خواسته زیادیه که در برابر عشق و گذشت من ,ازش بخوام که یجور به من اعتماد و اطمینان رو برگردونه؟

دوست من شما داري ادعا ميكني كه به اين خانم بي اعتماد شدي....شما بايد ثابت كني كه ايشون ديگه مورد اعتماد نيستن!!اين خواسته شما كه خانم بايد مورد اعتماد بودنش رو يههههههه جوري به شما ثابت كنه نه تنها خواسته زياد هست بلكه نا به جا و غير منطقي هم هست...

كسي كه ادعاي چيزي رو داره بايد اونو ثابت كنه نه مدعي عليه!!!

.من چطور میتونم این جریان رو هضم کنم ؟

چه طور تونستين اون موقع كه ميخواستين بيشتر بهش نزديك بشين و به همين دليل باهاش سكس داشتين اين موضوع رو هضم كنين اما حالا كه پاي مسئوليت و تعهد وزندگي مشترك اومده وسط ديگه نميتونين هضم كنين؟؟

همیشه این موضوع بیشتر اذیتم می کنه که چطور اون پسر می امده خونه این دختره و شب رو پیشش می گذرونده با وجود برادر ها و یا دختر عمه ها و . .

شما مطمئن هستين كه برادر هاي اين خانم هم از رفت و امد و روابط نامشروع خواهرشون اگاه بودن!!!!؟اگه اين طور باشه نظرم عوض ميشه...

شاید از ای هم می ترسم که بعد از ازدواج نگاه های معنی دار خیلی ها اذیتم کنه؟

بلاخره به جز شما كيا از اين روابط جنسي اگاه بودن و خبر داشتن؟؟؟اين خانم پدر مادر داره؟؟؟

و اینکه ایا چند درصد میشه به همچین دختری اعتماد کرد که فردا در زندگی سر یه بحث یا مشکلات زندگی به سمت دوست پسر قبلی بر نگرده و متعهد باشه ؟

اين موضوع فعلا مسكوت بمونه و جواب سوالهامو بگيرم بعد اينو بگم

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    30
    دستاوردها:
    تشکرها
    18

تشکرشده 18 در 7 پست

Array

سلام
    پدر و مادر این دختر میشه گفت زیاد خونه نیستن و برادر های این دختر خانم هم با دوست پسر قبلی دوست شده بودن و زیاد هم براشون اهمیت نداشته. شبا می امده خونه دختره و اونجا تو اتاق دختره می خوابیده .و اینکه با این نظر موافقم که من نمی بایست ارتباط جنسی داشته باشم. چون این دختر دوست پسرش رو به خیلی ها نشون داده بوده حداقل اینطور که خودش میگفت که از نظر بوسیدن و اینا در جمع مشکلی نداشته.دختر عمه ها و چند تا از دوستاش از خیلی چیزا خبر دارن.
    من از این ناراحتم که طی این مدت واقعا متعهد بودم و همیشه کمکش کردم و باهاش صادق بودم اما اون یه وقتایی به دوست پسر قبلیش زنگ میزده و این برام سنگینه. و اینکه دختره خیلی واضح و حتی با نام بردن الات تناسلی جریان رو تعریف می کرد.
    میدونی خودش مدعی میشه که بعد از 3 دفعه دیدن پسره اون و به پدرش نشون میده و از اون به بعد اعتماد می کنه و ... . اما بعد از اینکه می فهمه پسره نمی خواد اون و واسه ازدواج هم حدود 1.5 سال باهاش بوده و سکس داشتن ! چرا بعد از اینکه فهمیده دیگه این کارو ترک نکرده؟
    در ضمن دختره درباره وضع زندگیشون هم یه جورایی به من ذروغ گفته اما من چون دوسش داشتم اونارو نادیده گرفتم .
    من خودم خواهر دارم اما هیچ وقت راضی نمیشم حتی اگه روزی نامزد رسمی کردن هم بزارم بیاد خونمون کنار خواهرم بخوابه ..
    من الان چکار کنم؟. این رابطه ادامه بدم ؟ چگونه؟
    یا اینکه جدا بشم ؟ بازم چگونه؟

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 06 خرداد 04 [ 02:44]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience Points
    تشکرها
    6,023

تشکرشده 6,300 در 1,292 پست

Array

سلام

تمام این توضیحات شما نشان از خط قرمزهایی است که در خانواده شما و ایشون وجود داره و با هم ممکنه متفاوت باشه .
    شاید برای شما کمی سخت تر از ایشون باشه اما شما هم مثل ایشون پاتون رو از خط قرمزها فراتر گذاشتید .

اما بعد از اینکه می فهمه پسره نمی خواد اون و واسه ازدواج هم حدود 1.5 سال باهاش بوده و سکس داشتن ! چرا بعد از اینکه فهمیده دیگه این کارو ترک نکرده؟
    درست به همین دلیلی که شما تردید پیدا کردید ولی نمی تونید دل بکنید یعنی وابستگی!!!

به نظر من شما جواب سوال هاتون رو گرفتید و همینطور برای تردید هاتون اینجا کسی نمی تونه بهتون تضمین بده .

15. 4 کاربر از پست مفید baran.68 تشکرکرده اند .

baran.68 (شنبه 29 خرداد 89)

صفحه 1 از 13 1234567891011 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)