RE: لطفا Niloo55 رو نقد کنید
سلام: نقد يا تحليل هر عنصري (شخص، كتاب و...)احتياج به اطلاعات دارد هر چقدر اطلاعات ارائه شده بيشتر نقد بهتر و موثرتر است در دنياي مجازي هر كسي چيزي هست كه خودش ميخواهد و خيلي روي اطلاعات ارائه شده حساب نميتوان كرد ولي چون همه ما يه جورايي همدرد هستيم فكر ميكنم تا حدي نقاط مثبت و منفي مشترك داريم !مثل :عدم رضايت كامل از وضعيت شخصي ،احساسي و ... ولي كلا" اين مطلب رو عرض كردم كه كمي كمك كرده باشم وگرنه چون اطلاعات كاملي ندارم نقد كاملي هم چه من و چه ديگران نخواهند داشت . فقط دو سوال چرا علامت سوال در زير اسم كاربري ؟ چرا رضايت از زندگي ناپلئوني؟
نیلوی عزیز
همین که در مسیر خودشناسی قرار گرفته اید و در صدد اغاز زندگی ای نو و ساختن نیلویی جدید هستید ، خود نقطه مثبتی است وبسیار ارزشمند.
از اون جا که بقول امید اطلاعاتی از شما نداریم ، امکان نقد هم میسر نیست.
اما شما قطعا از نیلوی قبلی اطلاعات دارید ، خصوصیات منفی اون نیلو رو یادداشت کنید و به این یادداشت خصوصیات مطلوب نیلوی جدید رو اضافه کنید ، هر هفته خودتون رو ارزیابی (محاسبه نفس که در مکتب اسلام هم به اون شدیدا توصیه شده) کنید ووضعیتتون رو بهبود بدید.
یادمه در دوره اواخر دبیرستان ودانشگاه من همچین کاری رو می کردم واز جداول و نمودار هم استفاده می کردم ، هرشب روی یه جدول حدود ده آیتمی به خودم نمره می دادم و نمره رو رو نمودار می بردم وروند پیشرفت یا پسرفت رو بررسی می کردم.(واقعا موثر بود):72:
سلام نیلو عزیزم:http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...13fb5f00ed.gif
ببخش از تاخیرم تو پاسخگویی به تاپیک شجاعانه و نقادانه شما....بگذار به حساب مشغولیات وافرم...http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...89e077a81b.gif
نیلو جان نمی دونم ولی خب چون ما دوستان خیلی خوبی برای هم هستیم من دوست دارم مثل یک تحقیق گذشته نگر صحبت کنم و اون وقت خودت نمره ای که باید به خودت بده ...
می دونی نیلو جان خودت خوب می دونی که مهم نمره ای که خود ما به خودمون می دیم چون هیچ کس مثل خود ما به همه زوایای وجودی ما آگاه نیست و من هم تنها از دید خودم سخن می گم که چه بسا غلط باشه...
خوب یادمه که من از تاپیک علاقه شما به تغییر رشته واردت بحث شما و دوستی شدم..خیلی روزها با هم صحبت کردیم و خیلی چیزها از هم آموختیم.
من از شما شجاعت تغییر اموختم و به واقع می گم جز معدود افرادی بودید که با وجودیکه تغییر رشته کار سختی است ولی با جدیت ارزوهات برات مهم بود و همین منجر به ارزشمندی شما می شد...همین که انقدر شجاع هستید..نمی ترسید..اهل پشتکارید و تسلیم سرنوشت نمی شوید برای من کافی بود و من از شما آموختم که اگر بخواهیم می شود..
در ادامه این مسیر عدم تصمیم عجولانه شما و اینکه کاملا به همه حواشی این تغییر فکر می کردید و ساعت ها براش وقت می گذاشتید برام جالب بود..
تمی تونم بگم روزی که برام از تغییر اون هدف بزرگ و اهداف کوچک و عملی تر گفتید چقدر خوشحال شدم چون فهمیدم علاوه بر همه خصوصبات بالا واقع بینی هم چاشنی شخصیت شماست و اینکه برای خود برنامه ریزی کردی و الان خوشحالم داری در مسیر تحقق آرزوهات قدم بر می داری..
خیلی خوشحالم..
انسان هایی مثل شما برای من سرشار از اموختنی هستند و دوستانی حقیقی که در هر زمان به فکر دوستان هستند حتی در اوج مشکلاتشان..
در نهایت پیگیری تمام این اهدافت تا نهایت تمام ارزوی منه..
و من می دونم موفق می شوید.مطمئنم..
در نهایت تنها دوست دارم بهت بگم حتی یک لحظه مایوس نشو و اگر حتی گاهی دلسرد می شوی خسته نشو و با یاد خدا دوباره ادامه بده..گاهی شاید ما به اون همه آرزوهای بچگی هامون نرسیم ولی به جای اون به چیزهایی می رسیم که شاید ارزششون در زندگی ما هزاران بار بیشتر باشند..
خودت رو بیشتر از اینی که الان هست باور کن و تنها زمزمه تنهاییهات توانستن باشه..
موفق باشی..
سارا.:72: