ايجاد رابطه حسنه با همسر...راهكاري مناسب!
سلام...
با ايجاد يك موضوع در ذهنم ميخواستم هم كمكي بگيرم و هم به ديگر خانم ها كمك كنم...
سوالي كه براي من هميشه مطرح بوده اينه كه چرا هميشه چندين مانع ساده و پيش پا افتاده باعث تيرگي و كدورت روابط من و شوهرم شده...
با اينكه هميشه سعي در اصلاح روند رفتار و ظاهر امر داشتم...اما هرچه به جلو پيش ميرم نتيجه چندان رضايت بخشي نميگيرم...
اميدوارم خانوم هاي ديگه هم موارد مشابه رو مطرح كنن تا شايد من هم بتونم مشكلم رو حل كنم...
براي مثال هر وقت پاي صحبت با همسرم ميشينم...يكمي به تلويزيون خيره ميشه...يكمي به مجله ها و اگه هم چيزي گير نياره به سقف نگاه ميكنه!!!
به نظر شما چه مسايلي باعث اين بي تفاوتي شده...
از اونجايي كه رابطه ام با مادر شوهرم به دلايلي (يكيش مخالفت در ازدواج) شكر آب هستش ؛ شوهرم اگر از رفتار بد اونها بگم بهم مي پره كه چرا از اونا بد ميگي...
من خيلي سعي كردم رابطه ام رو با خانواده شوهر خوب كنم اما اونها واقعا نخواستن...
آيا الان كه از شروع زندگي ام حدود 2 سال ميگذره امكان برگشت به اون وضعيت سابق هستش؟
اگه كسي راهنمايي مي تونه بكنه ممنون ميشم...
با تشكر پري
RE: ايجاد رابطه حسنه با همسر...راهكاري مناسب!
سلام
موضوع خوبی رو مطرح کردید نکته ی قابل توجه در ایجاد رابطه با طرف مقابل شناسایی نکات قابل توجه و مورد علاقه طرفین می باشد که البته پس از شناسایی باید اطلاعات کافی و جدید در زمینه هایی که قرار است صحبت کنید داشته باشید فرض بفرمائید اگر دوست و یا همسر شما اهل سیاست یا اخبار روز جامعه است بهتر است قبل از شروع گفتمان اطلاعاتی در این زمینه تهیه فرمائید سپس با بینش باز مکالمه رو آغاز کنید حسن این روند اینست که در مقابل سئوالات احتمالی ایشان پاسخی دارید ضمن آنکه طرف مقابل متوجه می شود این مکالمه یک مکالمه ی مفید و هدفمند است . یا علاقه همسرتان را در زمینه های مختلف ارزیابی کنید و صحبت را با آن نکات آغاز کنید .
خانمها هرگز فراموش نکنند همسرانشان از گفتگوهای رایج زنانه بیزارند گله مندی از همسر یا اطرافیان وی ، عنوان نمودن مشکلات زندگی متاهلی در آغاز صحبت و یا طرح آن دسته مشکلاتی که با آن روبرو هستید هیچکدام برای شروع مناسب نیستند ، مقایسه ایشان با دیگران و یا قیاس زندگی اطرافیان با زندگی خودتان هم شایسته نیست . ضمن آنکه زمان مناسب برای گفتگو بسیار مهم است انتظار نداشته باشیم در هنگام مراجعه همسر به منزل پس از یک دوره کار و مسئولیت سخت بیرون و یا هنگام ناراحتی ، بیماری و یا عصبانیت ایشان با خونسردی و تمایل بنشیند و با ما گفتگو کند .
نتیجه : 1- پیشقدم برای شروع گفتگو در زمان و مکان مناسب بشویم
2- میزان علاقه مندی طرف مقابل را از طرح موضوع که قرا است مطرح کنیم ارزیابی نمائیم .
3- برای طرح آندسته از موضوعاتی که می دانیم شخص مقابل تمایل شنیدن ندارد حتما" پس از یک گفتگوی کوتاه در مورد مسائل دیگر و با یک مقدمه ی کوتاه آغاز نمائیم
سلام بله میتونید به حالت قبل برگردین فقط باید چند تا کارو انجام بدین و چند تا کارو انجام ندین
1 همسرتون وقتی از سر کار می آد خسته است ذهنش پره و احتیاج به استراحت داره یه استقبال گرم ازش بکنید بعدشم اونو برای یکی دو ساعت به حاله خودش بزارین و بکارای خودتون برسین
2 از کارای خونه هی شکایت نکنین سرش غر نزنین و نگین هی از صبح تا شب تو خونه پوسیدم توام که هی می آیی میری میگیری میخوابی منو تحویل نمی گیری
3 گله نکنین به هیچ وجه و تحت هیچ شرایطی از خانوادش گله نکنین با گله گزاری اون از حرف زدن با شما طفره میره
4 دنبال فرصت نباشین تا خانوادش کاره اشتباهی بکنن و شما پیروز بشین و بهش سرکوفت بزنید یادتون باشه لونا خانواد
5 سعی کنید متنوع باشین و حرفای تازه برای گفتن داشته باشین
6 محیط خونه باید شاد باشه یادتون باشه شما زن اون خونه هستین و حتی اگه شاغل باشین باید خستگیهاتونو بزارین پشت در و بیایین داخل
.
.
.
سلام به همه دوستان :72:
مطالبتون خيلي خوب بود :104:
راستش اين موضوعي كه مطرح كردين مشكل خيليها از جمله خود من است . با اين تفاوت كه من خودم شاغلم و بعد از شوهرم به خانه مي رسم و بايد بلافاصله خانه را مرتب و كارهايم را انجام دهم .
البته من اهل غرغركردن نيستم و هر چقدر هم كه خسته باشم هيچ شكايتي نمي كنم و همين مسئله شوهرم را ناراحت مي كند .
اون هميشه از من خواهش مي كند كه حرف بزن و از مسائلت با من صحبت كن ولي من هميشه سعي كردم آنها را خودم حل كنم و با كسي درددل نكنم .همين مسئله باعث ميشه كه اون هم حرفي نزنه و خودش را با تلويزيون سرگرم كند .
--------------------------------------------------------------
تو ممكن است فقط يك انسان در اين دنيا باشي
ولي براي برخي تو خود دنيا هستي