نوشته اصلی توسط
golehamishebahar
سلام
سلام
یه اتفاقی در مورد یکی از دوستان نزدیکم افتاده که از من خواسته کمکش کنم
ایشون یکسال پیش با یه پسری دوست بوده البته دوستیشون خیلی کم بوده و رابطه عاطفی اصلا نداشتن به ان صورت
مشکل اینه که دوستم یه سری عکسای شخصی به اون پسر داده حالا میگه همش نگرانم که بعد از یکسال که رابطه تموم شده اون پسر بخواد اذیتش کنه و اون عکسارو پخش کنه .دوستم دختر پاکی هست و از روی بچگی اون عکسارو فرستاده و قول رابطه جنسی هم به پسر داده که البته میگه چون قصد ازدواج باهاش داشته و این حرفا .البته دوستم اصلا مذهبی نیست متاسفانه ولی بسیار دختر پاک و خوش قلبیه .وقتی توی جمعی حرف اون پسر میشه یا چیزی اونو یاد پسره میندازه یهو یاد اون عکسا میفته و بشدت حالش بد میشه و تپش قلب میگیره و سردرد
اشکالی ندارد اگر بی تفاوت بود جای تعجب داشت
جریان دوستیشون تا اونجا که من میدونم دوسه ماه باهم رابطه تلفنی داشتن برا ازدواج یعنی اشنایی که اقا پسر وقتی دیده دوستم پیشنهاد جنسی رو قبول کرده بهش میگه دیگه نمیخوامت .
خدارو شکر کنید معلومه چند درجه ای عقل و وجدان داشته و به خامی دوستتان نبوده .
به میل خودش رابطه را تمام کرده .فکر نمی کنم الان اصلا دوستتان را به یاد بیاورد.
قصد سو استفاده از عکس ها را هم ندارد هر چند به قول سارا جون الان مثل قدیم نیست.
البته خوشبختانه رابطه جنسی نداشتن ولی همون عکسای خیلی شخصی دوستمو ازار میده
این عذاب وجدان برای ایشان لازمه. تا جایی که کامل پشیمان شود متوجه شود که اشتباه کرده بعد هم خود را ببخشد و به زندگی عادی برگردد...
از 2جهت
اول اینکه یه وقت پخش بشه و دوم اینکه چرا به این راحتی با ی پسر انقدر صمیمی شد .البته اون اقا ازدواج کرده و یکسالم گذسته ولی باز دوستم میترسه.
دوستان اگه پیشنهادی دارین میتونین کمک کنین بگین چون به جز من کسی رو نداره و منم چیزی به ذهنم نمیاد تا ارومش کنم فقط بهش گفتم توبه کن و از خدا گمک بخواه ولی اعتقاد زیادی هم نداره متاسفانه.
اگر نمی خواهد مذهبی باشد حداقل عاقل که می تواند بشود!!!!داشتن رابطه قبل از ازدواج کار ادم های عاقل نیست!!!!
اطلاعات و مطالعاتش را بالا ببرد تا بفهمد کی زمان برقراری رابطه ج ن س ی است.
به نظرتون میشه به راحتی عکس ی دخترو پخش کنن