-
برخورد نامزدم ديشب
سلام..من و نامزدم از هم دوريم و متاسفانه تا دو ماه ديگه همو نميبينيم..احساس ميكنم نياز جنسيش داره بهش فشار مياره و امروز يه حرفايي ميزد دربارش..از اينجا شروع شد كه بهش گفتم (خودمو لوس كردم)عزيزم به منم فكر كن گفت چه فكري؟؟؟تو كه به من اصلا رو نميدى و ميگى اصلا از اين حرفا و فكرا نكن و (و انگار كه توى دلش مونده بود با يه حالتى گفت!!)منم گفتم فكره اينكه چه خوبه كسي توى زندگيه ادمه كه دوسش داره و دوسم داره فكره اينكه چه خوبه تو هستى و مايه ى ارامشي..گفتم هر ازدواجى اول احساس عشق و عاطفه و اعتماده بعدشم رابطه ج...ي و سكس...منم نميگم اين حس بعده ولى فقط كه رابطه جنسي نيست خوب اولش عشق و عاطفه و ارامشه وبه موقعشش خيلى هم خوب و شيرينه.گفتم با من موافقى؟گفت دارم فك ميكنم به حرفات...حرفات كليه...و بعدا ميحرفيم...حالا نميدونم چى شد؟بهش چى بگم كه اونم ناراحت نباشه و تا دو ماه ديگه بحثى بينمون پيش نياد..
- - - Updated - - -
دو سه بار ديگه هم پشته تلفن به اين موضوع اشاره كرده بود..ولى روش نميشه،.خوب نزديك هم نيست كه رابطه ى نرمال داشته باشيم و كلا تا حالا در مورده اين موضوع حرف نزديم و همش گفتم ايشالا تا دو ماه ديگه كه همو ببينيم جواب سوالامونو ميگيريم..
-
ناراحتی نداره ، اگه واقا شمارو دوست داره و قراره همیشه بمونه پس تحمل میکنه ( امیدوارم این نامزد ازون دوس پسرایی که میگه من میمونم نباشه )
.
بازم انتخاب خودتونه ما شخص رو نمیشناسیم اما تجربه دیگران نشون داده رابطه ج قبل ازدواج اصلا خوب پیش نرفته دلیلشم اینه که اصلا جا نیفتاده و همه بزن درو میشن!!!
-
سلام
شما که این همه تحمل کردید تا زمان عقد هم تحمل کنید چون ازش دوری و تا دو ماه دیگه هم همدیگه رو نمیبینید تاجایی که میتونید حرفی نزنید که باعث تحریکش بشه اینطور شرایط براش سخت تر هم میشه و بیشتر بهش فشار میاد
وقتی که از این گله میکنه که چرا اجازه نمیدی در مورد این چیزا صحبت کنیم واسش توضیح بده دوست ندارم حرفی بزنیم که تحریک بشی و باعث بشه این احساسات بهت فشار بیاره این دوران بیشتر دوران شناخت هست باید بیشتر توی فاز منطقی باشیم تا توی فاز احساسات و به وقتش همه ی این سختی ها تمام میشه
پ ن: همیشه توی دروان نامزدی سعی کنید که حد و حدود رابطه ی خودتون رو حفظ کنید و نزارید یه سری حریم ها شکسته بشه،اگه به شناخت کافی نصبت به این آقا رسیدید و به نظرتون گزینه مناسبی هست و میتونید یک عمر باهاش زندگی کنید سعی کنید شرایط عقد رو هرچه زودتر فراهم کنید و نزارید دوران نامزدیتون خیلی طولانی بشه
موفق باشید
یاعلی...
-
با سلام
عنوان تاپیک شما مناسب نیست و گویای مشکلتان نیست . لطفاً عنوانی متناسب با مشکل خود را تنظیم نموده از طریق گزارش پست ( مثلث پایین پستها ) ارسال دارید تا جایگزین عنوان کنونی گردد و تاپیکتان باز شود
با تشکر