چطور میتوانم به کسی که راه رو اشتباه میره کمک کنم؟؟
مشاور تحصیلی مقطع کنکوری هستم.اخیرا به موضوعی برخورد کردم که نمیتونم بی تفاوت باشم .
برای یکی از دانش آموزانم برنامه ریزی درسی میکردیم که با دیدن ناخن ها متوجه شدم این دانش آموز مشکل جویدن ناخن داره . سعی کردم بیشتر پیگیری کنم تا اگه مشکل استرس داره رفعش کنیم ، با صحبت بیشتر متوجه شدم این دانش اموز مادرش فوت کرده و با پدر و برادر زندگی میکنه.این موضوع باعث شد من به این دانش آموز بیشتر از بقیه دقت کنم ، هر هفته برای برنامه ریزی درسی پیشم می آمد و باهم برنامه ریزی میکردیم چون خواهر نداشت همیشه به من میگفت شما مثل خواهرم هستی و چون ما از نظر سنی به هم نزدیک هستیم حداکثر 6 یا 7 سال باهم اختلاف سنی داریم بخاطر همین روز به روز با من صمیمی می شد.دختر بسیار ساده و مودبی هست
وقتی باهم برنامه مینوشتیم چند بار تلفنش زنگ خورد و این قطع کرد گفتم خب جواب بده هیچ اشکالی نداره گفت نه خانم بعدا جواب میدم ، با تکرار شدن این موارد کمی بهش شک کردم ولی چیزی نگفتم.معمولا یک روز در میان سعی میکردم برنامه درسیش را کنترل کنم ، یک بار بعد از پیامکه من ، پیامک شخص دیگه را اشتباهی به من ارسال کرد و از بابت شکی که داشتم مطمئن شدم.با توجه به پیامکی که فرستاد احتمال میدم این موضوع تازه نیست و حس خوبی ندارم در موردش
من اینو قبول دارم که درست کردن همه ادمها کار مانیست و وظیفه ای در قبالش ندارم.ولی چون مادر نداره و فقط من هستم که از این موضوع خبر دارم احساس مسئولیت یا شاید میشه گفت عذاب وجدان دارم اگه دست روی دست بزارم و بی تفاوت بشینم.چون دختر ساده و بی آلایشی هست میترسم به خاطر تنهایی و کمبود محبت ناخاسته وسیله ای برای افراد فرصت طلب باشه.اگه مادرش زنده بود شاید بی تفاوت از کنار این مسئله رد میشدم و معتقد بودم خانواده خودش باید کنترل کنه این مورد ها را
چند روزی هست در موردش فکر میکنم آیا به خانوادش اطلاع بدم یا خیر
از طرفی برادرش بزرگتر از خودش هست و صورت خوشی نداره با ایشون صحبت کنم معذب هستم
پدرش هم تا شب مشغول کار هست و نمیتونم بی گدار صحبت کنم و باری روی مشکلات پدر اضافه کنم
چندبار نظرات کاربران را در مورد مشکلات مراجع خوندم واقعا بعضی از کاربران بدون هیچ انتظاری پاسخ هایشان سرشار از دلگرمی بود من به مشورت شما در این مورد احتیاج دارم.خوشحال میشم صحبت های شما را هم بشنوم
خواهش میکنم نگید که به شما ربطی نداره من دلم طاقت نمیاره بهش بی تفاوت باشم . وقتی فکر میکنم رهاش بکنم به حال خودش حالمو ابری میکنه
راستی سلام