به رفتارهای نادرست همسرم چه طور واکنش بدم؟؟
سلام دوستان.ممنون از این که همیشه همراه مراجعان هستید.
راستش من و نامزدم خیلی با هم شوخی میکنیم و راحتیم!یعنی مثلا کلیپ بامزه ای چیزی باشه اول واسه هم میفرستیم یا جوکهایی که تو وایبر واسه هم گاهی میفرستیم بعضیاش خیلی مودبانه نیست.اما تا حالا مشکلی نداشتم و سعی کردم بزارم باهام راحت تر باشه تا بهتر بشناسمش.یعنی خیلی مثل عصا قورت داده ها نبودم.این در حالیه که همه جا خیلی جدی و بعضا خشکم.جلوی خانواده و دوستا و همکارا خیلی وقتها رسمی ام و برام خیلی مهمه حرفها و شوخیهایی که با همکارهای آقام رد و بدل میشه.از اول هم به این قضیه پایبند بودم و فقط کسایی که خیلی به من نزدیک بشن میفهمن من چه قدر شوخ هم هستم.یعنی بعضی وقتها نامزدم که قبلا همکارم بوده میگه من از جدیتت میترسیدم!!!خب من همیشه خط قرمزامو داشتم.ولی خب از اونور هم نظرم این بود که آدم با شوهرش باید راحت باشه.البته تو این قضیه هم یه سری خط قرمزای خیلی شخصی دارم.
اما امروز یه مشکلی پیش اومده که الان باهاش قهرم.البته اقدامی هم واسه عذرخواهی یا چیزی از سمت ایشون ندیدم هنوز.!
امروز یه عکسی واسم فرستاد که توی یک بخشنامه یه اداره دولتی یه سوتی جنسی داده بودن مربوط به آقایون!!!البته باید با چشم بصیرت میخوندی تا متوجه بشی.ایشونم عکس گرفته شده رو واسه من فرستاد.
من که کلی تعجب کرده بودم پرسیدم اینو از کجا گیر اوردی.
گفت که امروز خانم ایکس رو که از کارمنداشه فرستاده بوده واسه کارهای مالیاتی که این خانم هم این سوتی رو توی بخشنامه دیده و عکس گرفته و اومده به نامزدم نشون داد و کلی جفتشون حیرون موندن!!!
. نامزدم هم زود بهش گفته عکسو واسش بفرسته تابتونه برای من فوروارد کنه!!!
راستش من از اون موقع دیگه باهاش صحبت نکردم و یه جورایی قهریم.بهش گفتم حرمتهاتون رو حفظ نکردید.گفت من چه کار کنم .خودش بهم عکسو نشون داده و منم مشتاق بودم واسه تو بفرستم.
اما گفتم نمیخوام چیزی بشنوم و دوست ندارم اجازه بدی بقیه هم اینطور رفتاری کنن.متاسفانه ایشون اصلا حرمتها رو حفظ نمیکنه.هر کس هر طور شوخی با ایشون میکنه.من هم از یه طرف خیلی ناراحتم که شخصیت ایشون ایینطوره.از یه طرفم قهرم و نمیدونم چه برخوردی بکنم.میشه لطفا بگید باید چه کار کنم و جه برخوردی داشته باشم؟؟؟نمیشه که آقایون و خانمها تو محل کار هر چند بی منظور هر شوخی بکنن؟؟منم از یه طرف خب نمیتونم شخصیتشو تغییر بدم.میشه راهنمایی کنید چه رفتاری درسته؟