سلام
پسری25ساله هستم حدود یکسال پیش بود که با دختری17ساله که همشهری من بودش تو فضای مجازی آشنا شدم و بعد از اون حدود یکسال باهم ارتباط تلفنی و چندبار هم حضوری داشتیم ( رابطه فیزیکی هم داشتیم جنسی نه ) تو این مدت یکبار ازم جدا شد گفتش دوستم نداره ولی بعد از یک ماه دوباره برگشت و گفتش اشتباه کرده و به خاطر سن کمش همچین حرفی زده منم بخشیدمش...تا اینکه بعداز چندماه احساس کردم رابطه رو رسمی کنم چون از دوست بودن خسته شده بودم به همین خاطر با خانواده درمیون گذاشتم و خواستگاری انجام شد.جواب خانواده دختر این بود که دخترخانم هنوز کوچک و محصل هستن ولی میتوانین یکسال دگه تشریف بیارین خلاصه اونها هم علاقه مند بودن وصلت سربگیره.خانواده من هم موافقت کردن...بعد از یک هفته ازاین جریان دخترخانم گفتش ازمن خوشش نمیاد و مجبوری بامن دوست مونده و خواست رابطه رو تموم کنم و سال دگه هم خواستگاری بیام حتی اگه خانوادش راضی باشن میخواد بهم رد بده! بعد از این اتفاق من با اینکه به دخترخانم علاقه مند شده بودم به صورت رسمی رابطه رو از طریق خانواده ها به هم زدم.اون دختر ارتباطش بامن روهم قطع کرد و بعد از گذشت 6 ماه هیچوقت دوباره برنگشته
چندماه از این جریان میگذره و من هنوز حس میکنم نمیتونم دختره رو فراموش کنم و بهش علاقه مندم .چندروز پیش حتی رفتم سر راه اون دختر ولی برخورد خیلی سردی بامن داشت حتی بهم نگاه هم نکرد!!!
با خانواده هم صحبت کردم ،گفتن دگه خواستگاری اون دختر نمیرن چون عشق یکطرفه هستش و بعدا تو زندگیم دچار مشکل میشم و خواستن قید اون دختر رو بزنم و میخوان من با دختردگه ای ازدواج کنم خلاصه تو دوراهی گیر کردم که دوباره سال دگه به خواستگاری اون دختر که ظاهرا دگه بهم علاقه نداره برم یا نه
عاقلانه ترین راه به نظرتون چیه
ممنون