دو کلام حرف حساب با خانومها... جنگ بی پایان عروس مادرشوهر
سلام
من پسری هستم که مدتی است در این فروم مطالعه می کنم تا با مسایل مربوط به زندگی زناشویی آشنا بشوم. و چیزی که به شدت ذهن مرا به خودش مشغول کرده مساله جنگ بی پایان مادر شوهر ها و عروسها است، که قربانی اصلی آن ما مردهای بیچاره هستیم.
اصلی مشکل در این قضیه بنابر آنچه که اینجا دیده ام این است که عروسها از مادرشوهرشان خوششان نمی آید و می خواهند که شوهر در ابراز تنفر از مادرش با آنها همصدا شود، و او از اینکار سرباز می زند و عروس شوهر را به جانبداری متهم می کند.
آخر خداییش شما خانمها خودتون حاضر هستید که علیه خانواده تان جبهه بگیرید که از شوهرتان انتظار دارید این کار را بکند.من که تا حالا زنی را ندیدم که در مورد خانواده خودش از گل کمتر گفته باشد، اما وقتی که نوبت شوهر می شود تا سر بریده مادرش را جلوتان نیندازد راضی نمی شوید و او را متهم به جانبداری می کنید. تنها تفاوت میان زنان و مردان این است که ما مردها اخلاق به خرج می دهیم و هیچ گاه همسرمان را در تنگنای انتخاب میان خانواده و همسر قرار نمی دهیم.و بدتر ازهمه چیز این است که آرامش خودتان و خانواده تان را از بین می باید تا این حس خاله زنک بازی تان را ارضا کنید. نمی توانم باور کنم که در آینده به عنوان یک مرد باید پس از کلی تلاش برای خانواده به خانه برگردم و تازه اول دعوا باشد که چرا مادرت دیروز فلان چیز رو گفت، یالا به مادرت فحش بده. آخر به ما چه! چرا باید آرامش خانواده رو به خاطر کار ها و حرفهای دیگران به هم بریزید!