-
شما بگید چیکار کنم؟؟؟؟
سلام
به مدت یک سالو نیم با اقایی برخورد کردم که از نظر ظاهری خوش قیافه و خوش هیکلو خلاصه مرد رویا هام بود خیلی ازش خوشم اومد ولی این فقط یه فکری بود که از ذهنم گذشته بودو خیلی جدیش نگرفتم که بعد متوجه رفتارش شدم که اونم از من خوشش اومده ولی از اونجایی که تازه دانشگاه قبول شده بودم حوصله درگیری فکری و احساسی نداشتمبهش بی اعتنایی می کردمو پامو رو احساسم گذاشته بودم که درگیرش نشم بعد از یه سال نمیدونم چی شد که دیوانه وار عاشقش شدم طوری که خوابو خوراک نداشتم و خیلی اذیت میشدم با رفتارم احساسمو بهش فهموندم و مطمئن بودم که اونم هنوز دوسم داره دوسه ماهی گذشت ولی اون نه پیشنهاد دوستی نه ازدواج هیچ حرفی بهم نزد ومن همچنان خواب از چشام فراری بود و خیلی عذاب میکشیدم تصمیم گرفتم دوباره پا رو احساسم بگذارمو احساسمو کنترل کنم تا اگه قرار شد انتخابش کنم با چشم باز باشه هم اذیت نشم رسیدم به جاییکه مثل قبل بیتابش نیستم ولی هنوز ته دلم دوست دارم مال من شه اخه همونیه که میخوام از همه نظر هم سطحمون یکیه حالا شما میگید فراموشش کنم یا منتظرش بمونم امیدی هست ؟؟
-
درود بانو
به سایت همدردی خوش آمدید :72:
لطفا برای گرفتن راهنمایی بهتر از دوستان و مشاوران عنوان را کاملتر بیان کنید
دوستان تا وقتي عنوان گوياي مشکل کاربر نيست از گذاشتن نظرات خود داري کنيد
کاربر گرامي لطف کنيد از طريق تماس با ما (بالاي سايت) يا پايين کادر روي مثلث مشکي(کنار کلمه تشکر) کليک کرده و عنوان مناسب را به مديريت سايت اطلاع دهيد با سپاس
بعد عوض کردن عنوان و طی کردن مراحل بالا.عشما بانوی آدرس های زیر را حتما مطالعه فرمایید.
معیارهای مناسب و کامل برای انتخاب همراه زندگی
http://www.hamdardi.net/forum84.html
انتخاب و خواستگاری
لطفا تا وقتی مدیران و مشاوران سایت برای راهنمایی و کمک به شما میان و به تاپیک شما سر بزنن لطف کنید و مقالات بالا را مطالعه کنید
-
اگه فرهنگ جفتتون سنتی نیست خودت بهش بگو دیگه
مگه نمیگی هم سطحین؟خب اگه میبینی شرایط ازدواج داره بزن تو گوشش تا نپریده!!!
راستی جفتتون چند سالتونه؟
-
با سلام
عنوان تاپیک شما مبهم است و گویای مشکلتون نیست ، عنوانی مناسب و گویا تنظیم و از طریق مثلث پایین پست ارسال کنید تا جیاگزین کنیم و سپس تاپیکتان باز شود
با تشکر