-
نمیدونم چیکارکنم
من با پسری ک 1سال ازم کوچیکه رابطه دارم قصدمونم ازدواجه.من بهش درمورده دوران جاهلیتم ک با پسری دوست بودمو ازم سواستفاده شدوگفتم ولی باکره ام.واسه همین ب کلمه هایی مثل اینترنتو پسرو هرچیزی ک ب گذشتم ربط داشته باشه حساسیت داره ک باعث شده همش ب حرفام دقت کنم ک مبادا یادش بیارم و اگ یادش بیوفته بهم میریزه و اصلا نمیتونه باهام خوب حرف بزنه.یجورایی ازم دورمیشه و چن بار وقتی اینجوری شد خودشو زخمی کرد میگ ک آرومترش میکنه ونمیتونه بذاره ک باهام بدحرف بزنه.خیلی همو دوس داریمو نمیتونیم ازهم جداشیم.هر2 هم حساسیمو وقتی اونجوری میشه احساس مردن بهم دس میده و دلم میخواد نباشم.بریدم.خودش باکسی دوست نبوده و عشق اولشم.درسته ک ازگذشتم پشیمونمو بهش حق میدم ولی منم آدمم ناراحت میشم ازش درحالی اون ازم انتظارداره تواون لحظات باهاش خوب باشم.من تواون لحظات دسپاچه میشموزبونم بندمیادحرکت دادن خودم واسم سخت میشه.لطفا کمکم کنیننننننننننن
-
اول این که لزومی نداشته در زمان دوستی شما مسائل شخصیت را به ایشون بگی.
دوم این که اینم یه دوستی شبیه همون قبلی. اگر اون موقع جاهل بودی، الان دلیل رابطه ات چیه؟
آدم عاقل از یه سوراخ دوبار گزیده نمی شه که.
سوم این که آدمی که وقتی عصبانی می شه اینقدر روی خودش کنترل نداره که خودش را زخمی می کنه ..... خدا به دادت برسه اگه می خوای باهاش زندگی کنی.
تعادل روانی نداره که !
-
دوستان تا وقتي عنوان گوياي مشکل کاربر نيست از گذاشتن نظرات خود داري کنيد
کاربر گرامي لطف کنيد از طريق تماس با ما (بالاي سايت) يا پايين کادر روي مثلث مشکي(کنار کلمه تشکر) کليک کرده و عنوان مناسب را به مديريت سايت اطلاع دهيد با سپاس
:72:
-
خاله غزی عزیز ؛ درسته که عنوانش گویا نیست ولی خب معلومه که ایشون میخان حساسیت دوستشونو از بین ببرن یا حداقل کمش کنن***اما شما حاکی جان ؛ چندسالتونه؟ رابطه قبلتون در چ حد بوده؟این یکی در چ حدیه؟ بجز خود زنی مشکل رفتاری دیگه نداره؟خواهشا این دفعه دیگه عاقلانه برخورد کن و بدور از احساسات "زود گذر و کاذب" بشین منطقی فک کن ببین واقعا ایشون مرد سفره یا همینطوری الکی و بی پایه دوست شده؟خواستگاری اومده؟؟؟میتونم بپرسم چطوری اشنا شدی ؟