-
خستگی روحی شدید
سلام به دوستای خوبم من مشکلم این که نا امید وخسته ام تو این انجمن بازدیدکننده های متاهل بیشترن واسه این اینجا نوشتم...من کار بیرون میکنم ووقتی میام خیلی خیلی خسته
ام اصلا هیچ کار خونه را نمیتونم انجام بدم روحم هم ناراحت میشه ...احساس تنهایی میکنم چون دوست نزدیکی ندارم که واقعا واسش مهم باشم چند تا دوست داشتم که هر کدوم تا شوهر کردن دیگه حتی تلفن هم نمیزنند..من هم 6 ساله ازدواج کردم وفکر میکنم اصلا انگیزه بچه دار شدن هم ندارم جون واقعا حوصله این همه گرفتاری جدید وبی فایده را ندارم...من خانوادم پیشم نیستن وتنهام وبا خانواده شوهرم هم اصلا بهم خوش نمیگذره چون خانواده اون پدر ومادر مسنش هستن وهیچ حرف مشترکی باهاشون ندارم خود شوهرم مرد خوبی است ولی تنهایی منو پر نمیکنه خیلی پر حرفی کردم ولی خواهش میکنم منو کمک کنید من خیلی تنهام وخسسسسسسسسسسسسسسته
-
RE: خستگی روحی شدید
ادامه تحصيل بديد.
يا توي كلاس هاي مختلف شركت كنيد.
اينطوري مي تونيد دوستان جديدي هم پيدا كنيد.
-
عزیزم برای کارهای خونت می تونم یه پیشنهاد بهت بدم که اوصولا برا ی همه کارهای استفاده میشه وقتی حوصله کاری را نداری همیشه میگن اولین قدم را بردار مثلا از یه جایی شروع کن یا یه راه حل براش پیدا کن اتفاقا کار خونه باعث میشه روحیه ات هم عوض بشه خونه بهم ریخته رو اعصاب ادم تاثیر داره البته منم خودم خیلی اینجوریم بعضی بیشتر موقعها وقتی از سر کار میام حوصله کاری رو ندارم و همیشه ظرفهام می موند و رفتم یه ماشین ظرفشویی خریدم و خودمو راحت کردم :311: یه راه پیدا کن .:72:
-
سلام
عزیزم چرا به یه مسافرت نمی ری؟ چند روز مرخصی بگیر:310:
البته خستگی روحی به نظرم یکم انگیزه لازم داره تا بتونی به کارهای دیگه بپردازی مثل مسافرت
چیزی هست که موجب این خستگی و ازار روحت شده باشه؟
واضح تر بگم : فکر و خیال میکنی؟ افکارت به چی مشغوله؟
راستی میشه خواهش کنم به اون یکی تاپیکت به سوالم جواب بدی
ممنون میشم:72: