توانمندی های من در زندگی مشترک
سلام دوستان:
من هر روز میآیم و تایپیکهای بچه ها را میخوانم و مدام دنبال چیزی میگردم که من را در زندگیم توانمند کند. وقتی تایپیک دوستان را میخوانم متوجه میشوم همه ما به یک شکلی توانمندیهایی داریم که دیگران از آن ممکن است بی بهره باشند. حالا از همه شما دعوت میکنم که توانمندی های خودتان را در ارتباط با همسرتان و خانواده همسرتان بنویسید. چه مرد باشید چه زن این دانسته ها اگر در یک تایپیک جمع بشوند شاید بهتر بشود خودمان را در زندگی ارتقاء بدیم. اول بهتر است از خودم شروع کنم. مهم نیست که کجای زندگی هستیم. طلاق گرفته ایم میخواهیم جدا شویم و یا زندگی پر مشغله ای داریم و شاید هم خیلی از زندگیمان راضی هستیم. هر چه هستیم ،ما هم مانند دیگران رفتارهای خوبی داریم که دیگران از آن اطلاعی ندارند.
به نوبه خود فکر میکنم من در ارتباط با خانواده همسرم موفق بوده ام . یکی از نکات مثبتی که از دید همسرم قابل تحسین است ارتباط محترمانه و دوستانه و گاهی هم صمیمی با خانواده شوهرم است. من همیشه سعی میکنم که از دریچه محبت با آنها برخورد کنم. حتی اگر نصیحتهایی میکنند با محبت میپذریم و یا گاهی با محبت رد میکنم. هر چند واقفم که خانواده خوب و با محبتی هستند اما فکر میکنم که برخورد مناسب هم بی تاثیر نبوده باشد.
یکی از اخلاقهای خوب دیگری هم که دارم این است که درباره مشکلات همسرم با مادرم مشورت نمیکنم. چون مادرها حساس هستند و فراموش نمیکنند.
جدیدا هم از دوستان خوبم یاد گرفته ام بیشتر از همه به خودم نگاه کنم و در پی بهبود وضعیت فکری و احساسی خودم باشم. روی مهارتهای خودم کار کنم تا اگر مانعی نباشد مشکلاتم با تغییر مثبت من در جهت مثبت حل شوند.
منتظر شنیدن توانمندیهای شما هستم. حتی اگر همین امروز به این توانمندی دست یافته اید. یا عملی انجام داده اید که بازتاب مثبتی در زندگیتان داشته است. ممنون میشوم بنویسید.
RE: توانمندی های من در زندگی مشترک
خوب من فکر کنم اکثر کاربرای عزیز اصلا توانمندیهاشون رو نمیبینین. باز هم ازتون دعوت میکنم که از توانمدیهای خودتون بنویسید. بگذارید از چیزهایی که من دنبالش هستم بگم شاید شما چیزی به ذهنتون در رابطه با خودتون برسه:لطفا فقط از خاطرات خودتون بگید: برای خانمها این سوالات را دارم :
۱- چطور شوهرتون رو تشویق میکنید که برای زندگی خرج کنه ؟! و از این کارش لذت ببره ؟
۲- چطور همسرتون رو تشویق به حمایت میکنید یا به نقلی مردانگیش را اعتبار می بخشید؟
۳- چه حرفهایی میزنید که همسر شما بخاطرش به شما ابراز محبت میکند؟
هر کسی هم سوالی میخواهد میتواند بپرسد .
لطفا آقایان هم سوالهایی که توی ذهنشان هست را بنویسند.
فقط یک خواهش دارم و اون اینه که فقط میخوام از زندگی خودتون بشنوم. لطفا مقاله آموزشی ننویسید. میخواهیم از تجربه ها استفاده کنیم. تجربه های خودمون.
صد ماه جون چه کار قشنگی کردی این تاپیک رو باز کردی:46:
اول از توانمندیهام میگم بعد به سوالات جواب میدم
من با وجود اینکه نامزدم اما همیشه برای زمانهایی که با همسرم هستیم لباس های خوشگل زنونه (س....ی)میپوشم و ارایش میکنم و با ظاهری اراسته جلوش ظاهر میشم و در رابطه ج...ی هم ( تا حدی که در دوره ی پیش از عروسی مجاز هست ) واسش کم نمیزارم و همیشه با محبت و روی باز باهاش برخورد میکنم و این باعث شده محبتش بهم زیاد بشه( باوجود اینکه از همون اول عقدمون با مشکلات زیادی همراه شد)
توی مشکلات مالی باهاش همراهم و بهش سخت نمیگیرم ( سعی میکنم درکش کنم مثلا وقتی چندتا خرید داریم که هر کدوم نیاز به پول زیادی داره و نمیتونه همه رو باهم بخره خرید یه سری رو به تاخیر میندازم)
جدیدا سعی میکنم نکات مثبتش رو پیش خودش بازگو کنم و به اون ها افتخار کنم
رابطم با خونوادش کمی شکراب بود که دارم حساسیت هامو نسبت به رفتار مادر شوهرم کاهش داده و در عوض با نگرش مثبت بهشون خوبی کنم
جواب سوالات:
1) وقتی چیزی رو نیاز دارم به همسرم میگم و اگر خرید اون رو به تاخیر انداخت خودم اقدام به خرید نمیکنم صبر میکنم تا خودش بخره ووقتی چیزی برام میخره حتی اگه خوشم نیاد ازش انقدر ابراز خوشحالی میکنم و ازش تعریف میکنم که احساس میکنه فقط اون از عهده ی اون همچین کاری برمیاد و لاغیر:311:
2)برای اینکه بهش مردونگی بدم وقت و بی وقت از جملاتی مثل چه تکیه گاه خوبی دارم ...تو سرورمی....تاج سرمی ....و مثل اینها استفاده میکنم( دوستان لطفا با خوندن این کلمات حالت تهوع بهشون دست نده:311:)
تازگی ها یاد گرفتم وقتی عصبانی هستم فورا بهش انتقال ندم و صبر کنم عصبانیتم فرو کش کنه بعد راههای صحبت منطقی و در نهایت ارامش رو تمرین میکنم:72:
http://fc02.deviantart.net/fs36/f/20...cherrielty.gif
اینم یک توانمندی
همینطوری منتظرم مثل این جوجه هه هی سرک میکشم:):43:
دست سبزه جونم درد نکنه به این میگن یک زن توانمند:46: