چگونه با همسرم رفتار کنم؟
سلام
نمیدونم باید از کجا شروع کنم من حدود چند ماهه که عقد کردم ولی نمیدونم واقعا چطوری باید با همسرم رفتار کنم، درگیری شغلی زیادی داره و بخاطر این موضوع ما از همون اوایل عقدمون رابطه زیادی با هم نداشتیم موضوع اینه که همسر من البته اینطور که نشون میده رفتار خیلی سردی داره و احساس می کنم که نمیخواد زیاد با من رابطه داشته باشه طی مدتی که ما عقد کردیم از همون اول هروقت من تماس میگرفتم نمیتونست جواب بده یعنی ارتباط تلفنی ما خیلی ضعیف بود ولی مثلاً میشد که بعد از چند روز کار کردن حالا یه زنگی به من میزد اونهم زود تموم میشد یعنی خیلی طولانی نبود روی این حساب بیشتر ارتباط ما با اس ام اس بود که البته من زیاد راضی نبودم ولی مجبور بودم یعنی همیشه من مثلا میپرسیدم کجاست وچه کار میکنه خیلی کم پیش میومد که ایشون یه خبری از خودش به من بده توی این مدت ما بیشتر از چند بار با هم بیرون نرفتیم اگر که من هم بخوام چیزی بگم یا از وضعیت موجود ناراحت بشم همیشه نصیحتم میکنه ، زمانی هم که با هم هستیم حرف زیادی با هم نمیزنیم یعنی اون سر بحثی رو باز نمیکنه که بخواهیم با هم حرف بزنیم از نظر ابراز علاقه هم که فقط یک مورد خاص بوده که گفته دوستت دارم اصلا احساسش رو به زبون نمیاره چرا پیام بهم میفهمونه ولی زبانا ٌاصلا میدونم دوستم داره ولی چون ابراز نمیکنه یکم شک کردم الان هم مشکلم اینه که اصلا با خبرم نمیکنه نمیگه چکارمیکنم و ... قبلا من همیشه با پیام جویای حالش بودم ولی دیگه الان مدتی میشه که دیگه اینکار رو نمیکنم و اونهم انگار نه انگار و همش هم با پیام میخواد ارتباط برقرار کنه من هم اصلا خوشم نمیاد مختصر جوابشو میدم با اینکه مدام با تلفن سرکار داره، برداشتش از حرفهای من اشتباهه چطوری بهش بگم خیلی هم زود ناراحت میشه فکر میکنه که هرچی خودش بگه درسته یه سوالی رو نمیشه دو بار ازش پرسید با تندی جواب میده خواهش میکنم واقعا نمیدوم باهاش چه رفتاری داشته باشم.
RE: چگونه با همسرم رفتار کنم؟
سلام دوست خوبم. :72:
عزيزم اين خصوصيات در خيلي از آقايون ديده ميشه، اما به اين معني نيست كه همسرشونو دوست ندارن، در حقيقت فكر ميكنن لازم نيست تماس بگيرن يا اينكه بلد نيستن ابراز علاقه كنن. اما يه مطلب رو بايد بدونين كه افراد به راحتي قابل انعطاف و تغيير نيستن و اگر تغييري هم كنن، چندان چشمگير نيست. بنابرين شما بايد به جاي تمركز روي تغيير ايشون، در يه صحبت دوستانه چيزهاي جديد يادشون بدين. گاهي وقتا اگر ما حرف دلمونو بزنيم بيشتر نتيجه ميگيريم تا اينكه دنبال راه چاره باشيم. بنابرين بهتره به همسرتون بگين از اينكه دائم كار ميكنه راضي نيستين و از اينكه باهاتون تماس نميگيره و وقت زيادي باهاتون نميگذرونه ناراحتين. و اينكه دلخوري هاتونو آروم و منطقي بهشون يادآوري كنيد (بدون داد و بيداد و حتي با لبخند) . اگر بيرون نميريد، شما ازشون بخواين كه مثلا فردا شب با هم بيرون شام بخوريد. يا ازشون فرصت بگيريد تا با هم بريد خريد. ايشون نميدونن لازمه. فكر ميكنن چون واسه خودشون اهميتي نداره واسه شما هم اهميتي نداره. بهتره همين الان كه اول راه هستيد رگ خوابشونو پيدا كنيد وگرنه بعدها كار دشوارتر ميشه! همين الان از تازه عروس بودنتون استفاده كنيد.
نكته 1. خودتونو در مقابل همسرتون ضعيف جلوه ندين. چنين مردهايي معمولا به خانومايي اعتماد ميكنن و رو حرفشون حساب ميكنن كه مثل خودشون قدرتمند و شجاع باشه. (منظورم از اعتماد مشورت گرفتن در كارها و همدليه)
نكته2. افرادي مثل همسر شما براي احساسات و حالت هاي روحيشون محدوديت زمان دارند. به اين معني كه وقتي خوشحالند نميخوان از غم بشنوند يا در محيط كار دوست ندارن مسائل خونه رو مطرح كنند و برعكس يا وقتي جدي هستند از شوخي ناراحت ميشن. بنابراين شما بايد شرايطشونو درك كنيد و هر حرفي رو به جا و هر كاري رو در زمان مناسبش انجام بدين. اين به پر رنگ كردن روابطتون كمك زيادي ميكنه.
براتون آرزوي موفقيت ميكنم.:72:
سلام ، وقتتون بخیر
به تالار خوش امدید
اگر لطف کنید و به سوالات زیر جواب دهید ممنون می شوم:
ایا تا به حال در این مورد خیلی با ارامش و متین در یک محیط ارام با همسرتون صحبت کرده و سعی در حل مشکل از جانب دو طرف کرده اید؟اگر بلی لطفا شرح دهید
چه مقدار اختلاف سنی با همسرتون دارید؟
روش اشنایی شما با همسرتان قبل از ازدواج به چه صورت بوده؟
همسرتان قبلا تجربه ی تلخی از این روابط نداشته اند؟
اولین باری که با همسرتان نزدیکی کردید کی بوده؟ایا هر دو طرف از ان رضایت داشته اید؟
ارادتمند
1. نمیتونم بگم خیلی آروم ولی دو سه باری بوده که با هم در مورد مشکلاتمون البته از طرف من صحبت کردیم و ایشون همیشه شنونده بوده والبته همه ایراداتش هم پذیرفته و میگه باید به من فرصت بدی
2.من 7 ماه بزرگترم
3.از طریق خانواده
4.نمیدونم یک مورد خواستگاری بوده که بهم خورده ولی فکر نمیکنم
5. ما هنوز در دوران عقد هستیم وتابحال نزدیکی انجام نداده ایم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamishetanha
سلام دوست خوبم. :72:
عزيزم اين خصوصيات در خيلي از آقايون ديده ميشه، اما به اين معني نيست كه همسرشونو دوست ندارن، در حقيقت فكر ميكنن لازم نيست تماس بگيرن يا اينكه بلد نيستن ابراز علاقه كنن. اما يه مطلب رو بايد بدونين كه افراد به راحتي قابل انعطاف و تغيير نيستن و اگر تغييري هم كنن، چندان چشمگير نيست. بنابرين شما بايد به جاي تمركز روي تغيير ايشون، در يه صحبت دوستانه چيزهاي جديد يادشون بدين. گاهي وقتا اگر ما حرف دلمونو بزنيم بيشتر نتيجه ميگيريم تا اينكه دنبال راه چاره باشيم. بنابرين بهتره به همسرتون بگين از اينكه دائم كار ميكنه راضي نيستين و از اينكه باهاتون تماس نميگيره و وقت زيادي باهاتون نميگذرونه ناراحتين. و اينكه دلخوري هاتونو آروم و منطقي بهشون يادآوري كنيد (بدون داد و بيداد و حتي با لبخند) . اگر بيرون نميريد، شما ازشون بخواين كه مثلا فردا شب با هم بيرون شام بخوريد. يا ازشون فرصت بگيريد تا با هم بريد خريد. ايشون نميدونن لازمه. فكر ميكنن چون واسه خودشون اهميتي نداره واسه شما هم اهميتي نداره. بهتره همين الان كه اول راه هستيد رگ خوابشونو پيدا كنيد وگرنه بعدها كار دشوارتر ميشه! همين الان از تازه عروس بودنتون استفاده كنيد.
نكته 1. خودتونو در مقابل همسرتون ضعيف جلوه ندين. چنين مردهايي معمولا به خانومايي اعتماد ميكنن و رو حرفشون حساب ميكنن كه مثل خودشون قدرتمند و شجاع باشه. (منظورم از اعتماد مشورت گرفتن در كارها و همدليه)
نكته2. افرادي مثل همسر شما براي احساسات و حالت هاي روحيشون محدوديت زمان دارند. به اين معني كه وقتي خوشحالند نميخوان از غم بشنوند يا در محيط كار دوست ندارن مسائل خونه رو مطرح كنند و برعكس يا وقتي جدي هستند از شوخي ناراحت ميشن. بنابراين شما بايد شرايطشونو درك كنيد و هر حرفي رو به جا و هر كاري رو در زمان مناسبش انجام بدين. اين به پر رنگ كردن روابطتون كمك زيادي ميكنه.
براتون آرزوي موفقيت ميكنم.:72:
همسرم خجالتیه و اینکه من احساس میکنم اعتماد به نفسمو از دست دادم نمیدونم چی باید بگم یا از کجا باید شروع کنم میشه راهنماییم کنید من هم یخورده زود عصبانی میشم البته در مقابل همسرم تابحال اینطوری رفتار نکردم و میتورسم حرفم رو با عصبانیت بزنم که کار رو خرابتر کنه خودش بارها قول داده با هم بیرون بریم ولی نمیتونم رو قولش حساب کنم میخواد منو خوشحال کنه ولی نمیشه فکر میکنم شرایط کاری اش اجازه نمیده شغلش خیلی حساسه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط arix
سلام ، وقتتون بخیر
به تالار خوش امدید
اگر لطف کنید و به سوالات زیر جواب دهید ممنون می شوم:
ایا تا به حال در این مورد خیلی با ارامش و متین در یک محیط ارام با همسرتون صحبت کرده و سعی در حل مشکل از جانب دو طرف کرده اید؟اگر بلی لطفا شرح دهید
چه مقدار اختلاف سنی با همسرتون دارید؟
روش اشنایی شما با همسرتان قبل از ازدواج به چه صورت بوده؟
همسرتان قبلا تجربه ی تلخی از این روابط نداشته اند؟
اولین باری که با همسرتان نزدیکی کردید کی بوده؟ایا هر دو طرف از ان رضایت داشته اید؟
ارادتمند
1. نمیتونم بگم خیلی آروم ولی دو سه باری بوده که با هم در مورد مشکلاتمون البته از طرف من صحبت کردیم و ایشون همیشه شنونده بوده والبته همه ایراداتش هم پذیرفته و میگه باید به من فرصت بدی
2.من 7 ماه بزرگترم
3.از طریق خانواده
4.نمیدونم یک مورد خواستگاری بوده که بهم خورده ولی فکر نمیکنم
5. ما هنوز در دوران عقد هستیم وتابحال نزدیکی انجام نداده ایم