*چرا نمی تونم فراموشش کنم؟!!!
سال اول دانشگاه بود که عاشق شدم!
سال آخر بود که جواب رد ازش شنیدم!
دلایل زیادی برای این جواب رد وجود داشت، بی پولی و اینکه اون کمی مادی فکر میکرد
با گذشت سه سال هنوز نتونستم فراموشش کنم، نتونستم وارد یه رابطه جدید بشم علی رغم اینکه پیشنهاد هم زیاد بوده، همیشه بهش فکر میکنم و میدونم ک امیدی برای وصال نیست
پیش مشاور هم رفتم، تاثیر زیادی نداشت
به نظرتون چی کارکنم؟
RE: چرا نمی تونم فراموشش کنم؟!!!
سلام عزیزم
شما خانم هستی یا آقا ببخش من متوجه نشدم :227::227:
چرا ما باید قبل از اینکه راجب هم شناخت پیدا کنیم واز نظر طرف مقابل راجع به خودمان مطمئن شویم به این وابستگی دامن بزنیم چرا می خواید وارد رابطه جدید بشید تا واقعیت ها را نپذیرفتید دست نگه دارید:72::72::72:
RE: *چرا نمی تونم فراموشش کنم؟!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
سلام big عزیز
شما سه سال پیش به قول خودت شکست را تجربه کردی ولی چرا درس نگرفتی نمی دانم و چرا علارغم اینکه این خانم جواب مسخصی نداده رابطه را ادامه می دهی باز نمی دانم
ولی یک چیزی روشن است و آنهم اینکه در اثر این شکست و ادامه رابطه بصورت نامشخص دچار نوعی آسیب شده ای اگر به همین منوال ادامه دهی تا مرز
افسردگی و بی تفاوتی به پیش می روی مواظب باش.
اما بگذار مثالی بزنم.. وقتی بادکنکی رو به شدت باد می کنیم و بعدا به شدت بادشو خالی می کنیم بادکنک اون حالت اولیه خودشو از دست میده در واقع اگر به این عمل ادامه بدیم بادکنک کم کم اون دوامش رو از دست داده و در نوبت بعدی باد زدن پاره خواهد شد.
حالا احساسات شما هم درست شده مانند این بادکنک....مواظب باش احتمال که بشکنی زیاده
تعادل باید رعایت بشه.
نقل قول:
به نظر شما من چی کار کنم؟
با توجه به اینکه برای من خیلی سخته که دوباره شکستو تحمل کنم
:300:
>>خیلی سادست دوست عزیزم انسان یک خطا را دوبار انجام نمی دهد.
مواظب احساسات خودت باش....این عدم تعادل تو را رنج می دهد کمی به خودت بیا.
بدرود.
برایت آرزوهای بهترین ها را دارم.:72:
RE: *چرا نمی تونم فراموشش کنم؟!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
با سلام و عرض ادب
شما دقيقا بايد اين مشكل را از همانجايي ضربه فني كني، كه تو را ضربه فني كرده است. و اين در سايه كسب آگاهي و مهارت و به كار گيري آنهاست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط big
پیش مشاور هم رفتم، تاثیر زیادی نداشت
مشاور كه هيچ، حتي خدا هم به كسي كه خودش براي تغيير قدم بر ندارد و سختي و رنج آن را براي خود هموار نكند، كمكي نمي كند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط big
با گذشت سه سال هنوز نتونستم فراموشش کنم، نتونستم وارد یه رابطه جدید بشم
به خاطر فقدان مهارت وابسته يا معتاد شده ايد. همان بي مهارتي كه هنوز عليرغم جراحت اين شكست عاطفي در صدد هستي در رابطه جديد هم وارد شوي و نمي تواني.
راه علاج هم كسب مهارت ها و تكنيك هاي مواجهه با اين مسئله هست. كه عبارتند از:
يكم: بستر زدايي
دوم : تمركز زدايي
سوم: تصعيد يا حداقل جبران
چهارم : قطع آبياري ذهني و خيالي
پنجم: درگير شدن با شبكه اجتماعي نگهدارنده
ششم: تكنيك توقف فكر
اين مهارتها را هم مي تواني با مراجعه به مشاوره حضوري ياد بگيري و تمرين كني. هم مي تواني همين جا جستجو كني.
سعي مي كنم در ادامه مختصرا روي اين محورها پست بزنم.
فراموش نكن. كه يادگيري كافي نيست. بايد اين تكنيك ها به كار گرفته شود.
مثل سوزني هست كه پزشك تجويز مي كنه. از دكتر و تزريقات كه نمي ترسي؟؟؟!!! :305: