-
حرف من؟
سلام به همگی
من کمک میخوام هزچه سریعتر جواب بدید.:300:
من یک دختر 20 ساله مجرد:310:
نمیدونم مشکل منه یا؟
من هروقت یه تصمیم میگیرم وبه تصمیم مطمئنم و میخوام یا نمیخوام بهش عمل کنم یا در حال عمل کردنم با ؟ مشکل مواجهم.
من هم از تصمیمم نمیگذرم،اونا هم انگار به حرف من گوش نمیدن و نظر خودشونو به من تحمیل نمیکنند.(فکر کنم اینو ارث گرفتم)خیلی بده نه؟.
مثلا من کلاس( 9 ماهه)خیاطی رفتم و حالا دیگه دوست ندارم خیاطی کنم چون همش برای هرمدل لباس(الگو و...)هزار تا مرحله رو باید طی کنی تا یک لباس دوخته بعدشم خوشم نمیاد ازلباسم چون هزار تا نقص داره(البته نظر خودمه)دیگه حسش نیست.
کمک کنید:316:
:323:
؟ یعنی: پدر ، مادر، خواهر بزرگم(29 ساله،متاهل):311:
-
RE: حرف من؟
به همدردی خوش آمدی دوست عزیز
ما که مشکل شما را درست متوجه نشدیم .
کمی آرام باشید ، و به دور از عجله و هیجان ، و شمرده مشکل خود را مطرح کنید تا دوستان بهتر راهنمایی کنند .
منتظرتوضیحات بیشتر شما دوست عزیز و گرامیمان هستیم .
.
-
سلام فرشته مهربان
فقط تا آخرکه مشکلم حل نشد، رهام نکنید.:302:
من توی مشاوره ازدواج یک مشکلی طرح کردم ولی هیچ مشاوری نیومد حلش کنه.
لطفا در هر دو مورد همیاریم کنید.مشکلم فعلا همین دو مورده.کمکم کنید.
منظورم اینه که وقتی تصمیمی میگیرم، روی تصمیمم هستم،و عوض هم نمیشه،چون بنظرم خودم، روی تصمیمم حسابی فکر کردم و نمیتونم تغییرش بدم.:310:
ولی بعضی مواقع پدر و مادرم با تصمیمات من مخالفت میکنن، وقتی من بهشون میفهونم که تصمیم عوض نمیشه، وروی حرف خودم هستم خیلی از من ناراحت میشن.این برام یه مشکل بزرگی شده.کمکم کنید.:316:
بنظرتون من نباید روی تصمیمام قاطع باشم؟:305:
تصمیم من ممکنه هرکاری باشه،البته نه کارای خلاف شرع و عرف.
-
شاید اون تصمیمی که گرفتی از دید خودت درسته ولی ممکن کاملا اشتباه باشه .
همون طور که خودت اشاره کردی بعضی مواقع خونوادت مخالفت میکنن ،یعنی اینکه اون تصمیمی که گرفتی درست نیست و بیشتر به ضررت هست .