اينكه شوهرو از اول هر طور عادت بدي تا اخر همونطوره درسته؟!
از وقتي دارم از مقاله هاي اينجا استفاده ميكنم زندگي ارومتر شده و شايد يه جورايي بهتر ميتونم شرايطمونو درك كنم هر چند كه گاهي ظرفيت تحملم تموم ميشه ولي خوب با كمك مطالب و نظرات سعي ميكنم قويتر و صبور تر باشم ! اين دفعه يه سوال دارم بنظر شما اين حرف بيشتر خانماي مسن و بقولي باتجربه ها تو شوهرداري درسته كه شوهرتو هر طور عادت بدي اونطور پيش ميره؟يا اينكه خودتو بايد از اول محتاج كمك مرد نشون بدي ؟؟ بزارين مثال بزنم مثلا خانمي توانايي خريد مايحتاج روزانه خونه رو داره ولي اين كارو نميكنه چون نميخواد شوهرش مطمئن بشه كه زنش ميتونه اين كارو كنه و براي هميشه و تا اخر عمر اين مسئوليت گردن زن بيوفته ،چون يك بار اين كارو كرده! در مورد خود من هم بگم كه يه شام قراره به دوستاي همسرم با خانماشون بديم همسرم ميگفت ببريمشون بيرون و منم گفتم يه دسر درست ميكنم ببريم اونجا ولي از اين طرف هم تو دل خودم ميگم وقتي خونه ي خالي براي شام دادن داريم و منم توانايي و علاقه درست كردن يه شام سرپايي رو دارم تو اين وضع نبايد همسرم و بزارم رستوران خرج كنه واسه ده بيست نفر ،خودم دسر و كه قراره درست كنم چند تا چيز ديگه هم درست كنم و ببريم تو خونه و اونجا از مهمونا پذيرايي كنيم ، بنظرتون با اين كار من ،وقتي رفتيم سر خونه زندگيمون شوهرم بد عادت نميشه ؟؟ اصلا اين فكرم صحيحه يا همون بزارم ببره بيرون؟!