-
جدی گرفته نشدن !
با سلام من ۱۸ سالمه تک فرزندم مشهد زندگی میکنم
راستش من تو زندگیم خیلی کم مشکل داشتم من بچه طلاق هستم و با مادرم زندگی میکنم ولی از ۶ سالگی پدرمو هر ماه میبینم و فکر میکنم مشکلی از این بابت نداشته باشم ، من فردی درون گرا هستم و زیاد با مردم در ارتباط نیستم شاید به خاطر اینکه هیچ وقت اونقدر جدی گرفته نمیشدم نه از طرف خانواده و نه از دوستان واقعیتش دوست زیادی هم ندارم و قبلا بازیکن حرفه ای فوتبال بودم و بیشتر نیمکت نشین برای همین فوتبالو کنار گذاشتم ،خودمم زیاد علاقه ای به ارتباط با بقیه ندارم نمیدونم چرا ولی ترجیه میدم تو دنیای خودم باشم و کسی کاری به کارم نداشته باشه ، تا حالا تجربه هیچ رابطه ای رو نداشتم و احساس میکنم تو این زمینه خیلی مشکل داشته باشم قیافم بد نیست ولی یکم طنزه ، اینجوری میگن در صورتی که ویژگی های شخصیتیم اینجوری نیست و هر حرفی میزنم هیچ کس جدب طلقی نمیکنه و اینکه هیچ کس نمیتونه منو درک کنه اعصابمو خورد میکنه .
ببخشید که سرتونو بدرد آوردم
-
منم با یه سری تفاوت ها ولی همچین شخصیتی دارم پس از کار کردن رو افکارم یه مقدار بهتر شدم ولی اونقدری تغییر نکردن=م که خیلی دوستان فراوانی داشته باشم و اکثر اوقات تنهام در ورقع ما با هم همدردیم و امیدوارم دوستان راهنماییه ثمر بخشی کنن
-
سلام امیرحسین.
درک میکنم طلاق پدرومادر چقدرمیتونه آزاردهنده باشه.
ولی برای یک پسر که ۱۸سالش شده وسن بلوغ رو ردکرده واگه مثلا درس نخونه،میره خدمت بهش اسلحه میدن ازناموس وطنش دفاع کند،گفتن اینکه بچه طلاق هستم یکم توی ذوق میزنه.
تو هوش واستعداد کافی وخداروشکرسلامتی لازم روداری.همین که نمیخای اعتماد بنفست ضعیف باشه یعنی نخواستی تسلیم بشی واین خیلی ارزشمندهست..
نکته ی مهم اینکه هیچ وقت جدی گرفته شدن یانشدن خودت وداشتن و نداشتن اعتماد بنفست روباکسانی که اهل روابط باجنس مخالف هستند مقایسه نکن چون اعتماد بنفسشون کاذبه و کلا به بیراهه میری..
بهتره اول خودت برای خودت ارزش قائل بشی و به خودت برچسب جذاب نبودن وجدی گرفته نشدن رو نزن.چون برداشت منفی خودت باعث میشه تابسیاری ازاطرافیانت هم درارتباط باتو دلسردبشوند..
یه بارامتحان کن اونجاکه فکرمیکنی جدی گرفته نمیشی با اعتمادبنفس وشجاعت وجذابیت رفتارکن و واکنش دیگران رو ببین که چقدرفرق میکنه.
مهم اینه اول ازهمه خودت خودتو دوست داشته باشی.پیش زمینه اون هم اینکه که مسلک وروشت خوب بودن ،منطقی بودن وسالم رفتارکردن توی زندگی بخاطر دل خودت باشه نه تأیید شدن توسط دیگران.این باعث میشه خودتو دوست داشته باشی..
لطفا این دولینک رومطالعه کن
.http://www.hamdardi.net/thread-154
.htmlhttp://www.hamdardi.net/thread-26620.html
- - - Updated - - -
پ.ن:گزارش میدم لینکها اصلاح بشوند
-
امیر حسین عزیز،
گفتی که درونگرا هستی و تمایل زیادی برای ارتباط با دیگران نداری. خودت دوست داری اطرافت خلوت باشه.
وقتی شما نخوای با دیگران ارتباط برقرار کنی، اونها به خواسته ی شما احترام می ذارن و مزاحمت نمی شن.
به نظر می رسه یه مقدار این چیزی که ازش به عنوان "جدی گرفته نشدن" اسم بردی، طبق خواست خودت هست.