از اینده ام با این اقا نگرانم
بچه ها ممنون میشم اگه من رو راهنمایی کنید
من چند روز پیش متوجه شدم که استادم برای خواستگاری پیش پدرم رفتن تا اجازه بگیرن.در واقع من شوکه شدم که چرا ایشون من رو انتخاب کردند....اخه ایشون توی دانشکده از محبوبیت زیادی پیش دخترها برخوردارند و راحت بگم که خیلی از دخترهای خوشگل دانشکده خودشون رو می کشند براشون....
اما من غیر از ترسی که به اینده ام با ایشون دارم اعتماد به نفسم هم کمه.ایشون خیلی وقتا من رو بدون ارایش هم دیده بودند اما من از چهره ام اصلا راضی نیستم و وقتی که کمی ارایش ملایم می کنم کلیصورتم تغییر می کنه که شاید شناخته هم نشم..!!!! اکثر دوستها و اشناهام هم واقعاً زیبا اند فکر میکنم این توی احساسات ام راجع به چهرم تاثیر گذاشته چون با اینکه خودم اصلا از چهرم راضی نیستم اما تا الان با اینکه سنی ندارم و 22 سالمه خواستگارام همه بهترین شرایط رو داشتند و بخاطر سن پایین من فقط جواب رد شنیدند البته میدونم که موارد دیگه مثل اصالت خانواداه و نجابت دختر و....هم در انتخابشون تاثیر داشته که خدا رو شکر اون ها رو داشتم.حالا
این اقا با توجه به اینکه 8 سال از من بزرگتره و شرایط شغلیشون که پذیرشش برام واقعا سخته...بالاخره خودتون می دونید که خانوما بعد از ازدواج و زایمان تغییراتی هم تو اندام و چهرشون ایجاد میشه و ترسم از اینه که خسته بشه یا اینکه واقعا منو دوست نداشته باشه! بنظرتون من جواب اینها رو چطور بفهمم؟؟