افت تحصیلی چون در محیط خوابگاه خودم رو مدام با دوستانم مقایسه میکردم ...لطفا راهنمایی ام کنید.
سلام دوستان
من نزدیک 5 سالی میشه که با مشکلی مواجه هستم،من تا قبل از اینکه وارد دانشگاه بشم همیشه در منزلمون درس میخوندم و کاری هم به کسی نداشتم و همیشه هم به لطف خدا موفق بودم ،تا اینکه دانشگاه شهری غیر از شهر خودم قبول شدم و رفتم خوابگاه و از اون موقع مشکلات من هم شروع شدن،تو خوابگاه بچه هایی بودن که تا چشم شون رو باز میکردن شروع به درس خوندن میکردن،یا اینکه شبها تا صبح درس میخوندن ،عادتهای بسیار عجیبی داشتن مثلا یه مبحث بیشتر درس نداده بودن ولی کتاب از دست دوستام نمی افتاد واسه خوندن اون یک مبحث !!!
خلاصه بودن در محیط خوابگاه از من یه ادمی ساخت که ناخواسته خودمو با بچه ها مقایسه میکردم و همه اش استرس میگرفتم که چی داره این کتابها که انقدر میخونن و ... باعث میشد اعتماد به نفسم کم بشه، وقتی میدیدم شبها تا صبح درس میخونن و روزها هم از خیلی چیزها میزدن و صرفا درس میخونن ،پیش خودم مدام میگفتم من از همه عقب تر هستم و باعث میشد نمره هام پایین بیان و رفته رفته اعتماد به نفسم کم بشه که بله درسته اون کتابها چیزی دارن که دوستانم چون ساعتها وقت میذارن میتونن نمره خوبی بگیرن و من نه و حتی به آی کیو خودم هم شک کردم ..منی که ضریب هوشیم 112 هستش فقط موفقیت رو از آن دوستانم میدونستم و نه خودم :(
با معدل پایین دانشگاهم تموم شد و واسه کارشناسی شهر خودمون قبول شدم باورتون نمیشه چون تو خونه خودمون بودم باز شدم آدمی که قبلا بودم خوب و عالی مثل دوران دبیرستان و ماقبلش درس میخوندم و معدلم اومد بالا ،و چون کسی نبود خودمو باهاش مقایسه کنم روز به روز پیشرفت میکردم و استرسی نداشتم.
و بعد از کارشناسی تصمیم گرفتم واسه ارشد بخونم تا اینکه تو یه سایت که در رابطه با کنکور رشته خودم بود عضو شدم که از منابع و تجربیات بچه ها استفاده کنم ،و دوستانی هم پیدا کردم اما باز قصه تلخ دوران خوابگاه واسه ام تکرار شد ،تو اون سایت بچه ها مدام میان و پست میذارن از درس خوندنشون واسه کنکور و ... ،و همین باعث شد من امسال کنکورمو خراب کنم چون اونجا میرفتم استرس زیادی بهم وارد میشد :(
چندین بار خواستم نرم اما دوستانم ابراز ناراحتی کردن و موندم چکار کنم ؟؟آیا من دیگه نباید تو این سایت برم ؟آیا اگر شهر دیگری قبول شدم نباید خوابگاه برم ؟؟
ممنون میشم راهنمایی ام کنید برای رفع مشکلم چکار کنم .رفتن به این سایت و همینطور بودن در خوابگاه بسیار بسیار در روند زندگی و اعتماد به نفسم تاثیر منفی داشته است :(:(
دیگه خسته شدم از مقایسه کردن نمیتونم جلو خودمو بگیرم !