سلام
به هیچوجه داروهاتون رو قطع نکنید. قسمتی از بی حالی فعلی شما مربوط به داروها است. کلا داروهای اعصاب و نظایر آن مانند هر داروی دیگری عوارض جانبی دارند. معنیش این نیست که باید پس درمان نکنیم. (دوستان هم از این نوع راهنمائی های خطرناک نکنند)
اشتباه کردید درمانی که جواب داده بود رو قطع کردید. مگه دکتر قراره سنگ صبور شما باشه که وقت بذاره شما براش درد دل کنید؟ داروها امکان داره نیاز به تغییر در نوع دارو، دوز و نحوه مصرف داشته باشند. طبیعی است که با خود تجدید کردن شان دچار مشکل بشوید. مگر مواردی که دکتر دستور تجدید کردن داروی خاصی رو بدهد.
.بعد از چند ماه (عددش برای افراد مختلف متفاوت است) بدن تان با دارو انطباق پیدا می کنه و این حالات خستگی و بی حالی رفع میشه. درباره چاق شدن ناشی از دارو این مشکل برای همه افراد است. راه حلش هم تنظیم نوع، اندازه و زمان غذا خوردن است. همچنین ورزش کردن و کلا هر کار دیگه ای که برای جلوگیری از چاق شدن لازم است رو باید انجام بدید.
اگر دکترتان رو نمی پسندید به پزشک دیگری مراجعه کنید ولی به هیجوجه سرخود دارو خوردن رو قطع نکنید.

اینطور که از نوسته های آخرتان میشه فهمید کاستی هائی در رفتارهای شما وجود داشته و همینطور همسرتان. به عنوان نمونه تشکر و تحسین نکردن همسرتان از شما درقبال توجهاتی که شما می نمودید و بعد گله کردن از اینکه چرا دیگه اون توجهات رو ندارید؟
فکر نمی کنید همین نشون میده ایشون متوجه مراقبت های شما بوده اند؟ می تونم بگم بسیاری از آقایان این مشکل رو دارند که احساسات خودشون رو آشکارا نشون نمی دهند برعکس خانم ها هم ابراز احساسات می کنند و هم دوست دارند بهشون ابراز علاقه بشه. این هم یکی از تفاوت های دو جنس زن و مرد و طبیعی است. منتهی آقایان باید از دنیای خانم ها شناخت داشته باشند (که قریب به اتفاق ندارند) و اگر ندارند خب خانم باید این هنر و توانائی رو داشته باشه همسرش رو به راه بیاره و یادش بده خانم ها چگونه فکر و عمل می کنند. متقابلا همین مطلب درمورد شناخت خانم ها از دنیای آقایان صدق میکنه.
فکر می کنم هر دو شما در زمینه شناخت رفتارها و نیازهای جنس مخالف نیاز به مطالعه و کسب شناخت دارید. در کنار مطالعه استفاده از مشورت متخصصین هم بسیار مفید هستش.
در مورد تربیت فرزند هم همینطور.

اون اشکالاتی رو که اینجا بیان کردید تلاش کنید رفع شون کنید.

به همان دکتری که درمانش جواب داده بود مراجعه کرده و درمان تان رو ادامه بدید. داروهای تان رو منظم مصرف کنید. کسانی که من می شناسم بعد از مدتی (میانگین 2-3 سال) بهبود بسیاری پیدا کردند.
راه های پیشگیری از چاق شدن و در ادامه کاهش وزن رو حتما طی کنید. شما که می دونید این مسئله در نظر و جذب همسرتان مهم است باید بیشتر تلاش کنید.
مطالعه و مشاوره با متخصصین رو داشته باشید.
اینترنت بازی رو کنار بگذارید. اگر ورزش خودش براتون جذابیت نداره مهم نیست. زندگی و خانواده تون اینقدر براتون جذابیت داره که از وقت وب گردی کم کرده و به ورزش و مطالعه و خانه داری بیشتر بپردازید؟

موفق باشید