به انجمن خوش آمدید

دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

 

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 20
  1. #11
    عضو همراه آغازکننده

    آخرین بازدید
    چهارشنبه 02 شهریور 01 [ 10:24]
    تاریخ عضویت
    1386-6-22
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    1,166
    امتیاز
    41,377
    سطح
    100
    Points: 41,377, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    2,961

    تشکرشده 3,584 در 906 پست

    Rep Power
    0
    Array

    RE: چگونگي كنترل و تعديل احساسات زجر آور

    سلام

    ما که هر چه آزمودیم نشد . راههایی (بها دادن به احساس بر آوردن نیازهایی که تمومی نداره) رو هم رفتیم .اما یا نتیجه دلخواه رو نداشت یا برای مدتی کوتاه کاربرد داشت و زود تاریخ انقضاش تموم شد .

    چه بهتر که در همان زمان ناراحتی این بررسی را انجام دهیم و به بعد موکول نکنیم و اندوه انباشته نکنیم برای بعد.

    والاااا من که هر وقت همان لحظه بررسی کردم نتیجه این شد که در اون لحظه و اون حالات که احساسات تحریف شده هستند و کاملا به منطق احاطه و تسلط دارند حالم و روحیه ام رو بهتر که نکرد هیچ بدتر هم کرد .یه وقت دیدم خیلی هم از این موضوع ناراحت نبودماااا, اما چون به اون پرداختم و شاخ و برگش دادم سراز یه جاهایی در آورد که
    به همین خاطر حتی برای یه مدتی از اطرافیانم خواستم که وقتی کمی ساکت شدم یا خسته و دلخور به نظرشون رسیدم نیان و این احساس رو با دلجویی و نی نی به لای لای گذاشتن اوج بدن ازشون خواستم نگران نشن و اجازه بدن تا براون حس خودم تسلط پیدا کنم و اگر لازم بود دوسه روز بعد به آن بپردازیم .
    گاهی و به چه سختی تونستم بعضی حس های منفی رو بی توجهی کنم ,بلکه سر کوب هم کردم .
    نفس آدمی طوریه که اگر رو بهش بدی سرکش می شه .توی مذهب چیزی به نام مبارزه با نفس داریم نه منت کشی و نی نی به لاگذاشتن نفس .
    بله !باید یاد بگیرم که این خواسته ام رو تا حدی که دین و اخلاق بهم اجازه می ده در کانال و مجرای درستش هدایت کنم که الحق و ولاانصاف اگر درست شده و فارغ از هوای نفس به اون عمل کنیم دیگه از رنج های اضافی که با یه لذت کاذب و کوچیک و زود گذر به خودمون تحمیل می کنیم خبری نیست و علاوه بر اون نشاطی خواهیم داشت طولانی نه زود گذر و لحظه ای
    .
    مثلا:
    وقتی به احساساتم توجه می کنم و می خواهم به بررسیشون بپردازم می شینم پای خبر چینی که از فلان دوست برام خبرآورده (توجه !اینجا سرکوب این حس راحتراز مراحل بعدیه ) احساساتم دردشون میاد . عصبانی میشم فورا به تحلیل می پردازم از خودم دفاع می کنم و ....
    غیبت و.....یکی من گفتم و دوتا خبر چین .واااای احساستم آتش گرفتن باید آرومشون کنم می رم یه زنگی می زنم و چندتا ریچار بارش می کنم تا خنک شم .باید جواب بدم و این احساسات رو در یابم . تلفن رو برمی دارم و حسابی از هم پذیرایی می کنیم . از این به بعد به هم حساس می شیم و خلاصه هی دنبال می کنم و ببینم خبری پسغامی چیزی نیومد خلاصه هر مرحله موفق شم این احساس رو تحت کنترل بگیرم منفعت کردم در غیر این صورت من رو با خودش به جایی می بره که یا باید دوباره همون راهی رو که رفتم به سختی و رنج برگردم یا بگذارم به هر کوه و کمر و بیابونی که میخواد با خودش ببره .قهر دلخوری ,کینه , حسادت , نفرت ,انتقام و...
    در صورتی که با کمی صبر و حوصله و بی توجه به احساسا ت منفی می تونم دم خبر چین رو بچینم .چون چندی نپاید که او رو می بینم به به ! این که دیروز داشت کلی بدی اون رو می گفت .چه نونی بهش قرض می ده و چه گلی میگه و چه گلی میشنوه . بله من باید با یه چیزی محکم بزنم توی سر این حسم (احساسسات منفی)و لذت کاذبی که از غیبت بهم دست میده رو کات کنم و بعد از چند روز که این احساسات رفتند درست و حسابی برم ببینم مشکل از کجاست .
    یا مثال دوم :
    نگاه به نامحرم و ارتباط با نامحرم که اگر در همون بطن سرکوب و خفه بشه خیلی راحتتر و تحت کنترل تر خواهد بود تا مراحل بعدی .
    یا مثال سوم :
    وقتی زن عصبانی و دلخور و رنجیده از دست شوهرش شده . اگر این احساس رو شاخ و برگ بده دیگه شوهرش میشه قاتل بالفطریه و یادش می ره که تا دیروز با هم خوش و بش می کردند .
    ببخشید !!!!!!!دستام بالاااااا!
    حال اگر کسی اونقدر قوی هست که می تونه بالفور و قدرتمنداین احساس رو تحت کنترل بگیره خب به بررسی بنشینه . ولی کسی که توی چاله این احساس می افته و دیگه نمی تونه در بیا د و ناله و فغان آآآآآی خداش در میاد. خب ,عزیز من! جان من! از همون اول نرو لب این چاله . کمی صبر کن .کمی مسلط شو .یه ابزارهای رو با خودت بردار و...
    بله! تا هر میزانی که موفق بشه این حس ها رو تحت کنترل بگیره و گاهی بعضی حس ها رو سرکوب نیز بکنه میتونه دو تا کلوم عاقلانه و عاشقانه خدمت شوهر بفرمایند که من از این رفتارت عصبانی و رنجیده شدم و اصل و لپ کلام رو تفهیم کنه .
    وگرنه این حس (شوهربی انصاف و ....تماما سیاه ) کنترل و عنان از دست این بنده خدا میگیره و حرفهایی که نباید بزنه وحتی اونها رو قبول نداره به زبونش جاری می کنه که گاهی اوقات بعدا خودش نیز هنگ می کنه که اینها رو من گفتم ؟؟؟به خدا دست خودم نبود !
    بله! دست اون حس بود که باید اون رو با یه چوب می زدی بی حالش می کردی تا دست از طغیان و سرکشی برداره (مبارزه با نفس)وقتی داره حریم ها رو میشکنه وقتی داره متجاوز میشه . بعد در مراحل بعد که تحت کنترل و اخیتار گرفتی هدایت کنی ,ارشادش کنی .




    وبا این حدیث مطالبم رو زینت می دم
    امام جواد (ع)
    خواهش های نفسانی را رها نما و با خواسته دل مخالفت کن .

    در دوره ای که با مشکلاتی دست و پنجه نرم می کردم در پی بعضی مطالب روانشناسی در رابطه با برآوردن خواسته ها و توجه به نیاز ها و.......بودم سعی می کردم کتاب و سی دی در این مورد تهیه کنم و بدو بدو این در اون در ,ولی یه روز می دویدم یه روز خسته و رنجور از بدو بدو ها به گوشه ای می خزیدم . در ظاهر بسیار بشاش ,شاد و سرحال بودم اما در دل چیزی نداشتم .شادی ها خیلی سطحی میومدند و می رفتند .گردش ,تفریح مسافرت روی مسافرت ,مهمونی , درآمد و پول و خرید و .....اما زود مثل یه رعد می گذشت وقتی دلم می گرفت و ابرهای تیره بالا میومد دیگه با این چیزا شاد نمی شد حتما یه غرش و بارون و گاهی هم تگرگ به همراه داشت .دیگه خسارات احتمالی بسته به اون توده های ابر داشت که کم فشار باشه یا پر فشار .
    یه روز حدیث بالا رو دیدم . که با دیدن اون همه ی این سازه های روانشناسانه رو که تو این چند سال دویدنم چیده بودم رو بهم ریخت . حالا باید دنبال این می رفتم که کدوم خواسته ها درسته کدوم ها نادرست کدوم ها حلال و مباه و کدوم ها حرام و مکروه .
    توجه !
    حال این خواهش های نفسانی می تونه تمایل به غم باشه
    .

  2. 8 کاربر از پست مفید setareh تشکرکرده اند .

    setareh (یکشنبه 11 دی 90), ویدا@ (شنبه 18 خرداد 92), شادی ظهوریان (شنبه 25 اردیبهشت 95)

  3. #12
    عضو همراه آغازکننده

    آخرین بازدید
    چهارشنبه 02 شهریور 01 [ 10:24]
    تاریخ عضویت
    1386-6-22
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    1,166
    امتیاز
    41,377
    سطح
    100
    Points: 41,377, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    2,961

    تشکرشده 3,584 در 906 پست

    Rep Power
    0
    Array

    RE:اگر خودت رو مدیریت نکنی مدیریتت می کنند

    اگر من درست و به موقع تصمیم نگیرم دیگران برام تصمیم می گیرند .
    اگر من احساساتم رو مدیریت نکنم دیگران برام مدیریت می کنند .

    اگر من موفق نشم اینجا و دراین گفتار و رفتار خودم رو مدیریت کنم و احساساتم رو تیز و هیجانی یا طغیان بروز بدم مطمئن باشم یک سری احساسات رو نیز در طرف مقابلم بر می انگیزم .
    اون طرف بالاخره یا با بفرما یا با بشین یا با بتمرگ من رو سر جام می شونه .
    شاید اگر به این امر واقف باشم دونستن این نکته بهم کمک کنه تا احساساتم رو تحت کنترل در آرم و مدیریت کنم .

    این یه قاعده ست که یک حرف یا یک کار برای همه افراد به نوع های گوناگون و در اندازه های متفاوت خوشایند یا نا خوشایند باشه !
    یعنی وقتی تو یه سری رفتار یا یه سری احساسات رو مدیریت نکردی و انتقال دادی مطمئن باش یه سری احساسات رو در طرف مقابل بر انگیختی . حال ممکنه طرفت اون احساسا ت رو کنترل کنه یا نکنه .با ظرفیت باشه یا کم ظرفیت یا حتی بی جنبه و بی ظرفیت . یعنی وقتی تو خودت رو میکنی راحت و دیگر ی رو می کنی ناراحت .مطمئن باش !علاوه بر اینکه مشکلت حل نمی شه بلکه ضعف از خودت بروز دادی و از ناحیه ی طرف مقابلت مدیریت خواهی شد حال یا با بفرما یا با بتمرگ .

    پس قبل از اینکه دیگران با گذشت یا تلافی – با احترام یا بی احترامی و توهین – با فداکاری یا انتقام – با مهربونی یا خشم و.......تو رو سر جای خودت بنشونند لطفا برای خودت ارزش قائل شو!و خودت و احساساتت رو مدیریت کن !




    پس اگر در مقابل تو افرادی هستند که صبورند, با گذشتند, فداکارند ,مهربونند این بدون که اونها خودشون رو دوست دارند و برای خودشون ارزش قائلند پس چرا تو اینگونه نباشی

  4. 10 کاربر از پست مفید setareh تشکرکرده اند .

    setareh (دوشنبه 19 دی 90), ویدا@ (شنبه 18 خرداد 92), بی نهایت (یکشنبه 17 اسفند 93)

  5. #13
    سرپرست سایت

    آخرین بازدید
    [ ]
    تاریخ عضویت
    1388-1-03
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    8,056
    امتیاز
    146,983
    سطح
    100
    Points: 146,983, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,661

    تشکرشده 36,001 در 7,404 پست

    Rep Power
    1092
    Array

    RE: چگونگي كنترل و تعديل احساسات زجر آور

    تیزی احساس را با کندی واکنش میشه گرفت ( تأخیر در واکنش )

    تا احساسات برانگیخته و ذهن را به کار می گیرد برای ارائه تصویری از واکنشهایی که باید نشون دهی و وادارت به این واکنشها می کنه ، یه استپ در سایه نفسی عمیق و یک هی به ذهن چموش زدن و به خود القاء آرامش و دست نگه داشتن از هراقدامی میشه تیزی احساس را گرفت .

    احساس احساس است بعدش دیگه تحلیل و بررسی نداره. شناخت محدوده و حوزه و علائم احساسی بودن رفتار فرق میکنه با تحلیل رفتار احساسی . فقط کافیه بدانیم فلان رفتارمون احساسیه دیگه بی خیال تحلیلش در اونموقع و یا حتی بعدتر . مهم کنترل احساسه .

    فکر معقول خود به خود استدلال لازم را برای شناخت بیشتر رفتار و حالات برایت خواهد داشت . گفتم فکر معقول ، آری فکری که تکیه گاهش عقل باشد عقل فطری نه دانش بشری .



    .

  6. 6 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

    setareh (چهارشنبه 12 تیر 92), فرشته مهربان (شنبه 06 آبان 91), ویدا@ (شنبه 18 خرداد 92), سپیده ی تاریک (جمعه 06 تیر 93), شادی ظهوریان (شنبه 25 اردیبهشت 95)

  7. #14
    عضو همراه

    آخرین بازدید
    پنجشنبه 26 مهر 97 [ 09:20]
    تاریخ عضویت
    1390-5-27
    نوشته ها
    1,398
    امتیاز
    13,057
    سطح
    74
    Points: 13,057, Level: 74
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 193
    Overall activity: 11.0%
    دستاوردها:
    Social1000 Experience PointsVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    8,610

    تشکرشده 8,998 در 1,493 پست

    Rep Power
    155
    Array

    بروز رسانی یک تاپیک فوق العاده خوب :)




    روزی تو خواهی آمــــــــد از کوچه های باران

    تا از دلـــــــم بشويي غمهاي روزگـــــاران...





  8. 3 کاربر از پست مفید bahar.shadi تشکرکرده اند .

    setareh (پنجشنبه 20 تیر 92), ویدا@ (شنبه 18 خرداد 92), شوکا (شنبه 18 خرداد 92)

  9. #15
    عضو همراه آغازکننده

    آخرین بازدید
    چهارشنبه 02 شهریور 01 [ 10:24]
    تاریخ عضویت
    1386-6-22
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    1,166
    امتیاز
    41,377
    سطح
    100
    Points: 41,377, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    2,961

    تشکرشده 3,584 در 906 پست

    Rep Power
    0
    Array
    سلام
    ادامه ی بحث های قبلی راجع کنترل و تعدیل احساسات زجر آور :
    ما برای شناخت و کنترل و تعدیل احساسات زجر آور نیاز به یک سری اطلاعات و آگاهی داریم. در مرحله بعد لازم هست این آگاهی ها را با تمرین مکرر و مستمر و پیگیر عملی کنیم. در واقع ما می توانیم ریشه مبهم احساسات زجر دهنده که در ناهوشیار ما منزل دارد ، شفاف کرده و به حیطه هوشیار خود بیاوریم و روی آن کار کنیم.
    در واقع فقط با هوشیاری کامل و تمرین مستمر می توانیم احساسات را تحت کنترل و تعدیل در آوریم.



    هرچه تمرین بیشتر داشته باشیم و مهارت بیشتر در کنترل احساس پیدا کنیم ، بهتر می توانیم عمل کنیم.
    این مهارتها در چند سطح هست.

    1 - مرحله آرامش(زمانی که احساس زجر آور نداریم و حالمون خوبه)

    2 - مرحله آغازین و نقطه صفر یعنی نقطه ورود به احساس (مسلما پیشگیری وشناسایی و در نطفه خفه کردن خیلی بهتر هست .)

    3 - مرحله شعله ور شدن احساسات (همزمان با شعله ور شدن اون ها تدبیر کنیم و شروع به اطفای حریق کنیم و بر اوضاع مسلط بشیم )

    4 - مرحله فروکش کردن احساسات.



    ابتدا لیست اونها را میگذارم و در ادامه درمورد اونها توضیح می دم .

    فهرست های دو گانه ذیل ، اولی مبانی اصلی و نظری هست که حتما لازم هست تا بینش ما به زیرساختهای احساساتمان بالا رود و بدون شناسایی آن تقریبا کنترل احساس محال هست.
    فهرست دوم به صورت عملیاتی و کاربردی هست که باید تهیه و به کار گرفته بشوند. البته فهرست دوم فقط وقتی اثر بخش هست که براساس فهرست اول و با شناخته آن تدوین شده باشد.


    فهرست موارد نظری کنترل احساس
    · مقابله با رنجور خویی
    · رهایش از لذت غم
    · رهایش از لذت رنج
    · رهایش ازخودپریشانی
    · رهایش ازپیگیری
    · رهایش ازنگرانی
    · رهایش ازراهیابی
    · رهایش ازجمع گریزی
    · رهایش ازتخیل
    · رهایش ازتحلیل
    · رهایش ازمنفی بینی
    · رهایش ازتعمیم
    · رهایش ازفاجعه سازی
    · رهایش ازمستند سازی
    · رهایش ازپیش بینی
    · رهایش ازپیوند گذشته و آینده
    · رهایش ازحساب و کتاب
    · گریز از فکر و حل کردن
    ·
    گریز از در خود ماندگی



    فهرست مهارتهای کاربردی و عملیاتی کنترل احساس
    · رهایش از تصمیم گیری
    · رهایش ازاجرای تصمیم
    · رهایش ازفعالیت انفرادی
    · توجه به خوراک و تفریح
    · توجه به فیلم و صوت
    · تمرکز بر تجارب گذر حال بد
    · ارتباط با افراد برونگرا
    · برون ریزی احساسی نسبت به موضوع با امنیت کامل
    · مجموعه cdموسیقی
    · مجموعه cdفیلم سینمایی
    · مجموعه cdسخنرانی گلچین
    · برنامه استخرها
    · فهرست دوستان خاص
    · فهرست والدین و اقوام خاص
    · فهرست سایت های خاص
    · فهرست اماکن مذهبی
    · فهرست اماکن تفریحی
    · داشتن یک دفترچه خاطره
    · فروشگا های زنجیره ای
    · فهرست و برنامه سینماها
    · دعا و آیات انتخابی گلچین
    · اشعار گلچین
    · قصار گلچین
    · مقالات گلچین
    · حضور در جلسات مختلف
    · هماهنگی برای دیدن یتیم
    · طرح مسئله در تالار ناشناس
    · روزه , نماز شب و...
    · فعالیتهای کمکی به والدین و فرزندان و نیازمندان
    · قبرستان
    · نوشتن نامه به همسر (عنوان بدون اقدام و فقط جهت برون ریزی احساس )
    · ورزش , نرمش , طناب , دمبل , بازی
    · سرگرمی فکری , معماو..
    · فهرست خوراکی های دلچسب



    و ......همین طور برنامه هایی که هر کس بنا به طبع و سلیقه ی خود می تواند به این لیست اضافه کند







    - - - Updated - - -


    روان رنجوری

    روان رنجور خويي به صورت آمادگي براي تجربه كردن عاطفه ي منفي و احساس نارضايتي و ناخشنودي مزمن تعريف شده است. افراد روان رنجور حالات منفي مثل اضطراب ترس و تحريك پذيري بيشتري تجربه مي كنند.

    با شناخت و خود آگاهی به احوال خود وپذیرش این مورد می توان بهتر بر آن حالت و ویزگی چیرگی پیدا کرد .
    اگر فردی روان رنجور هستیم ابتدا این موضوع را می پذیریم و راهکار های مقابله ای را به کار می گیریم .وقتی نشانه های حالاتی مثل اضطراب , تگرانی ,زود رنجی را در خود مشاهده می کنیم با آگاهی به این مورد که طبع روان رنجور ما باعث میشه به سمت اونها سوق پیدا کنیم . و به طبع اون احساسات نا خوشایند بیشتری رو تجربه کنیم . مثل اینکه من تب دارم و با دونستن اون پا شویه می کنم و سعی می کنم این تب رو پایین بیاورم باید سعی کنیم این حالات و این کشش رو مهار کنیم و از اون حالت(روان نژندی وروان رنجوری ) در بیاوریم .
    ویرایش توسط مدیرهمدردی : یکشنبه 16 تیر 92 در ساعت 09:20 دلیل: به لحاظ اهمیت موضوع از نظر محتوایی و انشایی توسط مدیر همدردی ویرایش شد

  10. 5 کاربر از پست مفید setareh تشکرکرده اند .

    baran.68 (جمعه 28 تیر 92), ویدا@ (یکشنبه 16 تیر 92), مدیرهمدردی (یکشنبه 16 تیر 92), بی نهایت (یکشنبه 17 اسفند 93), بی دل (چهارشنبه 12 تیر 92)

  11. #16
    عضو همراه

    آخرین بازدید
    چهارشنبه 30 مرداد 92 [ 13:58]
    تاریخ عضویت
    1388-5-24
    نوشته ها
    1,224
    امتیاز
    2,219
    سطح
    28
    Points: 2,219, Level: 28
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 81
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranSocialTagger Second Class5000 Experience Points
    تشکرها
    7,577

    تشکرشده 8,600 در 1,498 پست

    Rep Power
    139
    Array
    ستاره جان دست خوشگلت درد نکنه به خاطر این مطلب مفیدت. حالا اگه لطف کنی و یکسری از اون کلمات تکنیکی دیگه رو هم که لیست کردی تعریف کنی سپاسگذار تر خواهیم بود. بعنوان مثال:

    · رهایش ازخودپریشانی

    · رهایش ازراهیابی

    · رهایش ازمستند سازی

    · گریز از فکر و حل کردن

    · گریز از در خود ماندگی

    بی دلی در همه احوال خدا با او بود
    او نمی دیدش و از دور خدایا میکرد


  12. کاربر روبرو از پست مفید بی دل تشکرکرده است .

    setareh (یکشنبه 16 تیر 92)

  13. #17
    عضو همراه آغازکننده

    آخرین بازدید
    چهارشنبه 02 شهریور 01 [ 10:24]
    تاریخ عضویت
    1386-6-22
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    1,166
    امتیاز
    41,377
    سطح
    100
    Points: 41,377, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    2,961

    تشکرشده 3,584 در 906 پست

    Rep Power
    0
    Array
    سلام
    چشم ان شالله یکی یکی توضیح خواهم داد.

    · رهایش از لذت غم

    لذت بردن از غم و مرثیه سرایی کردن برای خود , حالتی هست که فر د از غم و اندوه خود و فکر کردن و پرداختن به آن لذت برده و هرچه بیشتر خود را در گرداب آن فرو می برد .(دقت کنید که این لذت ناخودآگاه و ناهوشیار هست و فرد تصور می کند که از غم گریزان هست.)
    در افرادی که روان رنجورخو هستند، این حالت زیاد به چشم می خورد . یعنی فرد با آمدن یک احساس و ناراحتی به آن دامن می زند و مدتی را در حالت غم و اندوه سپری می کند .در وافع فرد از آن غم که در درون دارد و آن را می پروراند، لذت می برد و حاضر به خارج شدن از این حالت نیست . ارتباط خود را بادیگران و کارهای دیگر قطع می کند و به غم خود می پردازد.
    باید به آمدن این حالت و اثرات منفی آن توجه داشت و هر چه سریع تر از این حالت خارج
    شد.
    ویرایش توسط مدیرهمدردی : یکشنبه 16 تیر 92 در ساعت 09:24 دلیل: به لحاظ اهمیت موضوع از نظر محتوایی و انشایی توسط مدیر همدردی ویرایش شد

  14. 3 کاربر از پست مفید setareh تشکرکرده اند .

    taraneh89 (سه شنبه 08 مرداد 92), ویدا@ (یکشنبه 16 تیر 92), مدیرهمدردی (یکشنبه 16 تیر 92)

  15. #18
    عضو همراه آغازکننده

    آخرین بازدید
    چهارشنبه 02 شهریور 01 [ 10:24]
    تاریخ عضویت
    1386-6-22
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    1,166
    امتیاز
    41,377
    سطح
    100
    Points: 41,377, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    2,961

    تشکرشده 3,584 در 906 پست

    Rep Power
    0
    Array
    سلام

    · رهایش از لذت رنج


    حالتی ست که فرد خود را در رنج و مرارت های مضر و بی ثمر می اندازد و از این حالت لذت می برد .

    این یعنی چه ؟

    یعنی :وقتی فکر یا احساس یا موضوع و مسئله ای کنترل نشده ذهن فرد را درگیر می کند و فرد موفق نشود این افکار را تحت کنترل خود در آوردو موتور ذهنش دائما می چرخدو اتفاقا چون منفی هم می چرخد در یک سیکل معیوب قرار می گیرد .این حالت باعث هدر رفتن انرزی و به هم ریختن سیستم طبیعی بدن می شود .

    رنج نخوردن و بی میلی ,رنج بی خوابی , رنج بی قراری و اضطراب و.....را برای خود ایجاد می کند و از آنها لذت می برد و به خیال خود در پی یافتن راه حل و رفع مشکل و به دست آوردن حال خوب است .

    با شناخت و آگاهی نسبت به این حالات(لذت از رنج) و با داشتن برنامه و تدابیر خاص برای چنین مواقعی فرد می تواند با اجرای فن و تکنیک رهایش از رنج بر خود مسلط شود واز هدر رفتن انرژی و تحمل رنج و مرارت بی حاصل جلوگیری کند و انرِژِی خود رادر جهات مثبت وارزنده به کار گیرد .




    - - - Updated - - -

    مثال :

    نمی دونم شاهد بودید افرادی رو که حتی قراره به زودی اتفاق خوب و مثبتی براشون بیفته مثل عروسی .مثلا چند شب دیگه عروسیش هست از ذوق و هیجان از خواب و خوراک می افته حتی گاهی با اضطراب و نگرانی و دلواپسی لحظاتش رو سپری می کنه .یعنی یه جور رنج و سختی به خودش میده و از این رنج لذت می بره.

    یا دقت کردید افراد در مواجهه با مسائل و بحران ها وحتی انجام کارهای روزانه رفتارهای متفاوتی دارند . بعضی ها راحت و ریلکس و بدون رنج مضاعف به حل و فصل امور می پردازند در حد توان و قدرتشون فعالیت می کنند و رفتارهای طبیعی تری دارند . اما بعضی با نگرانی ,استرس وعذاب و رنج با مسائل و کارها شون درگیر می شن .اونها به رنج بردن عادت کردن و از آن یه جور لذت هم می برند
    .دسته ی اول در امورات خود موفق تر و با انرژی تر وبا نشاط ترهستند .
    مثلا کسی که پشت چراغ قرمز هست اگر در دسته اول باشد خود را با فکر کردن به یک اتفاق خوب یا گوش دادن یا خواندن مطلبی سرگرم می کند .اما اگر در دسته ی دوم باشد خودرا با رنج انتظار آزار می دهد .در این مواقع تکنیک رهایش از لذت رنج راه گشا می باشد .

    - - - Updated - - -
    ویرایش توسط setareh : پنجشنبه 20 تیر 92 در ساعت 02:39

  16. 3 کاربر از پست مفید setareh تشکرکرده اند .

    taraneh89 (سه شنبه 08 مرداد 92), فرشته مهربان (پنجشنبه 20 تیر 92), ویدا@ (پنجشنبه 20 تیر 92)

  17. #19
    عضو همراه آغازکننده

    آخرین بازدید
    چهارشنبه 02 شهریور 01 [ 10:24]
    تاریخ عضویت
    1386-6-22
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    1,166
    امتیاز
    41,377
    سطح
    100
    Points: 41,377, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    2,961

    تشکرشده 3,584 در 906 پست

    Rep Power
    0
    Array
    · رهایش ازخودپریشانی خود پریشانی
    حالتی است که فرد
    در لحظه اکنون درباره چیزی نگران و پریشان است .
    از
    دعا , ریلکسیشن , تمرکز زدایی و.....می توان به عنوان راههایی برای مهار و کنترل و رهایی از خود پریشانی نام برد .



    رهایش ازپیگیری

    تغافل در اینجا ماده ای مهم و اساسی ست که می تونه به ما کمک کنه . گاهی در ذهن ما موضوعی شروع به چرخش می کندکه با عدم پیگیری آن موضوع و عدم تجسس در حیطه آن و اینکه در مورد آن موضوع دنبال جمع کردن سند و مدرک نرویم به ما کمک می کند تااز آن مسئله و موضوع به راحتی یا حداقل ناراحتی خارج شویم و به حالت اولیه وآرامش بر گردیم .


    · رهایش ازنگرانی
    نگرانی :
    حالتی هست
    که فرد درباره موضوعی که در گذشته اتفاق افتاده یا احتمالا در آینده می خواهد اتفاق بیفتد نگران و مضطرب هست . بر خورد منطقی و عاقلانه نه صرفا احساسی با این حالت به ما دررفع یا کنترل آن نگرانی کمک خواهد کرد و رهایش از این حالت منجر به آزاد شدن انرژی و آرامش لازم برای حل و فصل درست مسائل خواهد شد .

  18. 3 کاربر از پست مفید setareh تشکرکرده اند .

    taraneh89 (سه شنبه 08 مرداد 92), فرشته مهربان (شنبه 05 مرداد 92), ویدا@ (جمعه 28 تیر 92)

  19. #20
    عضو همراه آغازکننده

    آخرین بازدید
    چهارشنبه 02 شهریور 01 [ 10:24]
    تاریخ عضویت
    1386-6-22
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    1,166
    امتیاز
    41,377
    سطح
    100
    Points: 41,377, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    2,961

    تشکرشده 3,584 در 906 پست

    Rep Power
    0
    Array
    رهایش ازراهیابی

    رهایی از راهیابی یعنی :توقف فکر در نقطه عطف!
    درست هنگام شروع چرخش موتور ذهن راجع یک موضوع یا مسءله .در همین زمان راههای ورودی یک ویروس فکری در روح و روان را باید بست و اجازه رشد ونمو نداد.
    شناسایی این حالت (راهیابی)و زمینه های ورودی و ایجاد کننده آن,تشخیص اولیه این حالت به محض ایجادو رهایی از راهیابی آن کمک زیادی برای جلوگیری از ایجاد احساسات زجر آور و غیر کنترل ما می کند .

    · رهایش ازجمع گریزی

    فعالیت و در جمع و گروه بودن کمک زیادی به پیشرفت و رشد ما می کندو از بعضی مسائل و افکار مخرب ما را مصون می دارد .در مواقعی که از موضوعی یا کسی رنجیده ایم یا تحت فشار از ناحیه ای می باشیم شاید تمایل زیادی به تنهایی و انزوا داشته باشیم یا به اصطلاح می خواهیم موضوع را حل و فصل کنیم که گاهی خود این اشتباهی است که منجر میشود ما در لایه های احساسات منفی خود فرورویم و نه تنها کمکی به خود و حل مسئله ی خود نکنیم بلکه اوضاع را خرابتر هم بکنیم در صورتی که رهایی از این حالت جمع گریزی و بودن در جمع خود می تواند کمک بزرگی به حل مسئله ما باشد .

    - - - Updated - - -

  20. 2 کاربر از پست مفید setareh تشکرکرده اند .

    taraneh89 (سه شنبه 08 مرداد 92), ویدا@ (چهارشنبه 09 مرداد 92)


 
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. تعادل روحی ندارم کمکم کنید
    توسط anjelaa در انجمن روانشناسی عمومی و طرح مشکلات فردی
    پاسخ ها: 17
    آخرين نوشته: پنجشنبه 13 تیر 92, 05:43
  2. شوهرم تعادل روحی و اخلاقی نداره منو آزار می ده
    توسط paper در انجمن درگیری و اختلاف زن و شوهر
    پاسخ ها: 6
    آخرين نوشته: سه شنبه 13 دی 90, 09:19
  3. خوابم تعبیر میشه؟
    توسط roze_bikhar در انجمن روانشناسی عمومی و طرح مشکلات فردی
    پاسخ ها: 5
    آخرين نوشته: چهارشنبه 27 مهر 90, 11:05
  4. با همسرم تعارف دارم چه کنم؟
    توسط فرات در انجمن عقد و نامزدی
    پاسخ ها: 10
    آخرين نوشته: یکشنبه 03 مهر 90, 13:16

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 1403 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
طراحی ، تبدبل ، پشتیبانی شده توسط انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
تاریخ این انجمن توسط مصطفی نکویی شمسی شده است.
Forum Modifications By Marco Mamdouh
اکنون ساعت 08:36 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4 می باشد.