لطفاً تا بارگذاری کامل صفحه منتظر بمانید ...

نظرسنجی: نظر شما ؟
مخالفم
بد نیست
خوبه
شما چطوری ؟
چی میگی ! !
[نمایش نتایج]
توجه: این یک نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می‌توانند رای شما را ببینند.
مسائل واخبار اعضاء و تالار  
کاربران آنلاين در اين تاپيک:
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
آغاز کننده: Lord.Hamed
بازديد ها: 202

ارسال پاسخ 

• 1 رای - 1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

رتبه موضوع:
تا اطلاع ثانوی ممنوع !
نویسنده پیام
يك شنبه ۱۷ آبا ۱۳۸۸, ۲۰:۰۲ عصر
Lord.Hamed
همراه خلاق

رتبه: 26
تشکرها : 335
( 1104 تشکر در 456 ارسال )
Exclamation تا اطلاع ثانوی ممنوع !

سلام

* نظر به این که حجم ارسالی ها و ایجاد موضوع با عنوان " مقاله های آموزشی " در هر زمینه ، افزایش یافته است و اینکه در مورد ارسالی ها هیچ اهداف رو به رشدی دیده نمی شود و هم کاربران تازه وارد و سایر دوستان ، ترافیک و حجم بالایی از مقالات را پیش رو دارند :

* بنده شخصا ، تصمیم گرفته ام تا اطلاع ثانوی از ارسال مقاله خودداری کنم .

* از این رو ، در روزهای آتی ، به جای ارسال موضوع از لینک های مرتبط استفاده میکنم تا حجم کمتری گرفته شود و هم کاربران بنا بر سلیقه ی شخصی خود روی مطلب مورد نظر ، کلیک کنند و آن را مشاهده فرمایند .

73

* انشاء الله که در روزهای آتی ، ارتباط بهتری بین ارسالی ها و خواندن ها ایجاد شود تا " بنده نوعی " برای بالابردن ارسالی های خود و تشکرهای بی مورد ،موضوعات بی هدف را ارسال نکنم . 305

در آخر ، آقای شازده ی دوست داشتنی ( آقا کیوان ) ، برچسب " پیری " به ما نزند که ارسالی های دوباره داشته ای ! ! 58 305

متشکرم از همه و بیشتر از خودم 58

من به آینده های روشنم اعتقاد دارم

چون که آینده هان که به من اعتماد دارند .
آفلاین نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : gh.sana , rsrs1380 , gole maryam
دو شنبه ۱۸ آبا ۱۳۸۸, ۰۷:۲۶ صبح
مدیرهمدردی
مشاور خانواده

رتبه: 67
تشکرها : 3791
( 7699 تشکر در 1968 ارسال )
هدف اول : 30%
هدف دوم: 5%
هدف سوم: 40%
هدف چهارم : 5%
RE: تا اطلاع ثانوی ممنوع !

با سلام لرد.حامد عزیز و خلاق
بنده با نظر شما کاملا مخالف هستم.
اتفاقا بسیاری از ارسالی ها اخیر مخصوصا در خصوص مهارتها و مقالات آموزشی ازدواج و خانواده بسیار سودمند و هدفمند بوده اند و جای تقدیر وتشکر هم داشته است.

البته اگر تولید مقالات، با ویراستاری خود کاربران انجام گیرد بسیار مفیدتر و موثر تر خواهد بود. لذا بنده پیشنهادم اینست که دوستان در این زمینه اهتمام کنند و مقالات به زبان خودشان باشد.
اینک تنها به لینکها اشاره کنیم، مفید هست اما بهتر است لینک سایت مربوطه را در بخش گلچین لینکهای سایت قرار دهیم که کلا افراد با چنین سایتهایی آشنا شوند و بهره برداری کنند.

-----------------------------------------------------------------------------

همچنین زبان کنایه اگرچه زیبا به نظر برسد اما منجر به آسیب به تعاملات سالم می گردد.
وقتی این مطلب خوانده می شود انرژی افراد بی جهت باید هرز برود تا فاعل را حدس بزنند و هر فردی هم ممکن است به اشتباه به خودش ربط دهد.

(يك شنبه ۱۷ آبا ۱۳۸۸ ۲۰:۰۲ عصر)Lord.Hamed نوشته است:  * انشاء الله که در روزهای آتی ، ارتباط بهتری بین ارسالی ها و خواندن ها ایجاد شود تا " بنده نوعی " برای بالابردن ارسالی های خود و تشکرهای بی مورد ،موضوعات بی هدف را ارسال نکنم . 305

در آخر ، آقای شازده ی دوست داشتنی ( آقا کیوان ) ، برچسب " پیری " به ما نزند که ارسالی های دوباره داشته ای ! ! 58 305

[تصویر: 9DDE164189BC3ABA383DCABD2CD8991E.png]
غلام همت آنم که زیر چرخ کبـــود
زهرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است

http://www.hamdardi.com
آنلاین نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : baran.68 , BABY , فرشته مهربان
ارسال پاسخ 

پرش در انجمن: