به انجمن خوش آمدید

دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

 

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

Hybrid View

  1. #1
    ((( مشاور خانواده ))) آغازکننده

    آخرین بازدید
    امروز [ 12:04]
    تاریخ عضویت
    1386-6-25
    نوشته ها
    9,411
    امتیاز
    286,450
    سطح
    100
    Points: 286,450, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.4%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,556

    تشکرشده 37,040 در 6,991 پست

    حالت من
    Sepasgozar
    Rep Power
    0
    Array

    Post روانپزشک، روانشناس و مشاور

    روانپزشک، روانشناس و مشاور

    وقتي كه اسم روانپزشك، روانشناس باليني يا مشاور به گوش ما مي خورده، خيلي از ما در ذهنمون، آخرين ديوانه اي كه ديده ايم به خاطر مي آوريم. و هيچ وقت در صدد بر نيامده ايم كه حس كنجكاوي خود را در اين مورد ارضا كنيم!

    اگرچه در ديد بعضي ها ممكنه تمام واژه هاي روانپزشكي، روانشناسي، مشاوره و ... ، به يك معني باشه، ولي اصلاً اينطور نيست و وظايف هر كدام فرق مي كنه. و اما:

    روانپزشك :
    فردي است كه بيشتر با بيماران حاد رواني سروكار دارد. كساني كه آنقدر مشكلشان شدید هست که قادر به تصميم گيري یا حل مسائل خود نيستند. اين افراد معمولاً‌ به علت مشكلشون وابسته به فرد ديگري هستند. لذا در بعضی موارد بايد كسي اين بيماران را نزد روانپزشك ببرد. و روانپزشك هم با تجويز دارو يا بستري كردن آنها ، به درمانشان مي پردازد. بيماراني مثل اسكيزوفرنيا ، مانيا، گاهی هم ممکن است شدت حاد بودن مشکل تا این حد نباشد، لیکن بیمار پس از فعالیت های مختلف و انجام کارهای مختلف از طریق مداخلات درمانی نتوانسته است به نتیجه برسد و نیاز دارد که برای خروج از بحران مدتی از طریق دارو درمانی بر خود مسلط شود و سپس از روشهای دیگر مسائل خود را حل کنند. اینگونه افراد هم نیاز دارند که خودشان انتخاب کنند که به روانپزشك مراجعه کنند.

    روانشناس باليني:
    فرديست كه به درمان بيماران حاد رواني نمي پردازد، بلكه بيشتر با افراد مشكل دار سرو كار دارد. ولي دامنه مشكلات اين دسته از افراد ، مانند گروه اول (‌مراجعين به روانپزشك)، حاد نيست. ولي مشكلشان عميق هست. روانشناس هرگز به فرد دارو نمي دهد ، چون افرادي كه به روانشناس مراجعه مي كنند، از نظر فكري و رواني قادر به تغيير خود هستند. و اغلب اوقات اين افراد شخصاً جهت حل مشكلشان به روانشناس مراجعه مي كنند ، معمولاً روانشناس هم با تكاليفي كه به آنها مي دهد به آنها كمك مي كند كه طي جلساتي موفق به حل مشكلشان گردند. افرادي با مشكلاتي شبيه وسواس شديد ، شب اداري كودكان ، ترس ها و .... ،‌با روانشناس باليني سرو كار دارند.

    مشاور :
    افرادي كه به مشاور مراجعه مي كنند،‌ اكثراً خواهان بهبود كيفيت زندگيشان از طريق حل مشكلات، ثبات وضعيت مطلوب يا ارتقاء سطح زندگيشان هستند. مشاوره به سه رشته تخصصي تقسيم مشود.

    1 - مشاوره تحصيلي
    مشاوران تحصيلي ، ضمن ارزيابي توانايي ها ، استعداد ، هوش ، رغبت ، علاقمندي، وضعيت تحصيلي گذشته و فعلي ، مراجع را كمك مي كنند تا ضمن برنامه ريزي به هدف تحصيلي متناسب با خودش برسد و در اين موقعيت، ضمن گوشزد كردن مشكلات احتمالي ، به مراجع در حل مشكلات فعلي كه مزاحم مسائل تحصيلي او هستند، كمك مي كنند.

    2 – مشاوره شغلي:
    مشاوران شغلي، ضمن ارزيابي فرد ، به او كمك مي كنند به پرورش استعدادخود و مهارتهاي لازم جهت كسب شغل روي آورند و توسط آن به نيازمنديهاي خود پاسخ گويند.. همچنين به شاغلين كمك مي كنند تا ضمن داشتن رضايت شغلي و حفظ شغلشان به سازگاري شغلي رسيده و راههاي ارتقاء شغلي خود را به سرعت بپيمايند و با علاقه و خلاقيت بتوانند جهت خود و جامعه خود مفيدتر باشند.

    3 – مشاوره خانواده:
    مشاوران خانواده به مسائل فردي و خانوادگي افراد توجه مي كنند و ضمن راهنمايي ، آموزش و مشاوره در حيطه هاي ذيل خواستهاي مراجعين را بر طرف مي كنند.
    الف)‌ كمك به والدين جهت نحوه برخوردصحيح با فرزندان ، متناسب با دوره هاي مختلف رشد. به عنوان مسائل به مشكلاتي مانند : لجبازي كودكان، پرخاشگري، عدم اعتماد به نفس، ارتباط با دوستان ناباب، اخلاق سوء، مشكلات در روابط اجتماعي(‌گوشه گيري، درگيري و ...) عدم رعايت هنجارهاي اجتماعي، دعواهاي خواهر و برادري، بي نظمي و بي مسئوليتي، تنبلي و تنوع طلبي و ....

    ب )‌مشاوره قبل از ازدواج : كمك به افراد جهت انتخاب همسر . مانند معيارهاي دقيق و لازم جهت ازدواج ، راههاي تشخيص معيارهاي مطلوب در طرف مقابل، كمك به شناسايي فرد كه آيا آمادگي لازم جهت ازدواج دارد يا خير؟ و آگاهي از مسائل و مشكلات احتمالي پس از ازدواج و راه حلهاي آن و ....

    ج) نحوه تغيير زندگي روزمره و تكراري خانواده (‌به ويژه زوجين)، راههاي افزايش ارتباط موثر ، مفيد و دلچسب زوجين، بهبود روابط خانواده با ساير اعضاء‌فاميل و خانواده و ....

    د) شيوه هاي برخورد با مسائل روزمره كه موجب فرسايش خانواده مي شود،‌حل تعارضات و اختلاف سليقه اعضاء‌خانواده به نحو موثر، اصلاح خطاهاي رفتاري ،‌عاطفي و شناختي زوجين و فرزندان، آموزش حل مسئله . شيوه هاي تاثير گذاري و جذب زوجين بر هم و بر فرزندان و .....

    هـ )‌ كمك به خانواده ها در مورد برخورد با مسائل خاص مانند :‌ داغ عزيزان ، بيماريهاي صعب العلاج، دورافتادگي و مهاجرت خانواده ها ، طلاق ، و ....

    و )‌ همچنين مشاوران خانواده در مسائل و مشكلات فردي نيز به مراجعين خود كمك مي كنند. از قبيل :‌ مهارتهاي ارتباطي ،‌ اعتماد به نفس ،‌ افسردگي ، سوء‌ظن و بدبيني، افكار خودتخريبي، رشد فكري ، عاطفي و شخصيتي و اعتيادهاي مختلف مانند اعتياد به كار، اعتياد به سيگار، اعتياد به تلويزيون و اينترنت، اعتياد به خواب ، اعتياد به دروغ ، اعتياد به غيبت، اعتياد به خواب و ....

  2. 21 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

    grey-sm (چهارشنبه 20 خرداد 94), hamdan (شنبه 08 شهریور 93), hamidmg1997 (پنجشنبه 12 شهریور 94), kimia fall (سه شنبه 21 مهر 94), meysamm (پنجشنبه 21 خرداد 94), narges_khanom (پنجشنبه 03 فروردین 96), مدیرهمدردی (دوشنبه 23 اردیبهشت 87), مریم85 (سه شنبه 20 فروردین 92)


 

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ ها: 12
    آخرين نوشته: شنبه 03 بهمن 94, 19:42
  2. آشپزخانه همدردی >>>
    توسط بی دل در انجمن سرگرمی و تفریح
    پاسخ ها: 421
    آخرين نوشته: یکشنبه 19 خرداد 92, 19:20
  3. ساختمان پزشکان با صدای...
    توسط کنجکاو در انجمن موسیقی
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: سه شنبه 01 شهریور 90, 18:29
  4. شبکه اطلاع رسانی پزشک آنلاین
    توسط مدیرهمدردی در انجمن معرفی سایر سایتهای جذاب از نظر شما
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: جمعه 31 تیر 90, 12:29

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 1403 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
طراحی ، تبدبل ، پشتیبانی شده توسط انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
تاریخ این انجمن توسط مصطفی نکویی شمسی شده است.
Forum Modifications By Marco Mamdouh
اکنون ساعت 12:53 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4 می باشد.