سلام
علائم وابستگی :
احتمالا شما هم در این تالار با جملاتی نظیر این مواجه شده اید :
دلم براش تنگ شده
میخوام بهش زنگ بزنم
چطوری بدون اون زندگی کنم
و ...
بنظر اینها برخی از نشانه های وابستگی هستند .فرد وابسته هنگام دوری از کسی که به او وابسته است به شدت پریشان و بی حوصله است و چیزی جز دیدار و صحبت با وی را نمیخواهد .
من وابستگی را عادت به دیدار و صحبت با فردی خاص از جنس مخالف تعریف میکنم ( تعریف علمی و روانشناسی آنرا نمیدانم ) .
دلایل وابستگی :
همانطور که می دانید به دلیل وضعیت بد اقتصادی و فرهنگی ، ازدواج کردن مشکل شده . از سوی دیگر بسیاری از جوانان وقتی به سنین 18 19 میرسند کم کم نیاز به جنس مخالف را حس میکنند و چون توانایی ازدواج را ندارند ، وقتی کوچکترین آشنایی با فردی از جنس مخالف پیدا میکنند به او وابسته میشوند . خصوصا اگر فرد مقابل شیوه های دلبری را هم بداند این وابستگی دو چندان میشود و در برخی موارد به سوء استفاده از فرد وابسته می انجامد . در برخی موارد نیز وابستگی دوطرفه بوده و به ازدواج میرسد و متاسفانه اینگونه ازدواجها چون بدون رعایت اصول یک ازدواج صحیح انجام شده اند اغلب به شکست منجر میشوند .
درمان :
یکی از روشهای خوب و کاربردی برای قطع وابستگی ، سرگرم شدن به کارهای دیگر ( مخصوصا فعالیتهای مورد علاقه ) است . حضور در جمع نیز برای روزهای اول قطع وابستگی بسیار مفید است.
از همه دوستان ( خصوصا کسانی که تجربه وابستگی و قطع آنرا دارند ) می خواهم در مورد راههای دیگر صحبت کنند .
digitalman
پنج شنبه ۲۶ دي ۱۳۸۷
[attachment=538]

واقعاً موضوع فوق العاده ایه!من فقط میخواستم چند مورد دیگه ای رو هم یادآور بشم یکی اینکه باید حتماً شخص به روانپزشک مراجعه کنه چون یکی از دلایل وابستگی زیاد افسردگیه.دیگه اینکه بر خلاف نظر رویا (با عرض معذرت) نظر من اینه که بهتره رابطه یکدفعه قطع شه و اینو روانپزشک من بهم گفت.به علاوه بهتره حتی آدم به اون طرف نگاه هم نکنه!راه حل دیگه ای هم که هست و عالیه اینه که عیبهای طرف رو بزرگ کنی و قضاوت به ناحق ذر موردش کنی و فقط بدیهاشو ببینی.ضمناً اگه اطرافیان ازش حرف میزنن ازشون بخوای جلوی تو ازش حرف نزنن.

علاقه مندی ها (Bookmarks)