به انجمن خوش آمدید

دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

 

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1
  1. #1
    عضو فعال آغازکننده

    آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 99 [ 21:53]
    تاریخ عضویت
    1391-3-16
    محل سکونت
    گلستان
    نوشته ها
    3,933
    امتیاز
    52,145
    سطح
    100
    Points: 52,145, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    15,723

    تشکرشده 11,395 در 3,444 پست

    Rep Power
    0
    Array

    زنان آسان‌تر از مردان دروغ مي‌گويند

    از خط دادن به همسرتان، به‌عنوان روشي براي مطالبه خواسته‌هاي خود استفاده نكنيد و رك و راست صحبت كنيد. يكي از بدترين عادت‌هاي زنان، اين است كه در روابط خود با مردها رك و راست نيستند. در پرده ابهام وارد گفت‌وگو و امتحان كردن همسرشان مي‌شوند و نظرش را درباره مسائل ديگر مي‌پرسند.

    اگر واسطه حل مشکل دعواي يک زن و مرد شويد خواهيد دانست اين دو جنس، دو قطب متضاد آهن‌ربايند. مثلا در يک مشاجره خانوادگي زن مي‌گويد: «همسرم همه چيز را پنهان مي‌کند و هرگز آنچه را در ذهنش مي‌گذرد به من نمي‌گويد.» سکوت مردان يکي از رايج‌ترين شکايت‌هاي زنان است.

    سکوت مردان گاهي ذهن همسرشان را به هزاران راه و بيراه مي‌برد و به بروز سوء‌تفاهم و گاهي اختلاف‌هاي شديد منجر مي‌شود.

    زنان سکوت و خموشي مردان را به منزله دوست‌داشتني نبودن و نبود علاقه نسبت به خود تعبير مي‌کنند. وقتي خانمي به همسرش پيشنهاد رفتن به يک ميهماني را مي‌دهد، ممکن است مرد بدون بيان هيچ دليلي از رفتن امتناع کند و به درخواست همسرش پاسخ منفي دهد، گرچه در ذهن خود دلايلي واضح و روشن براي نرفتن داشته است. اين رفتارهاي بي‌دليل براي زنان حکم بي‌احترامي و لجبازي دارد و به ناراحتي و دلخوري منجر مي‌شود.

    مردان و گفت‌وگوي خاموش

    مردان براي اهدافي چون جنگيدن، حمايت از خانواده و حل مشكلات تكامل يافته‌اند. برنامه‌ريزي مغزي و شرايط اجتماعي مانع از اين مي‌شود كه آنها ترس يا بي‌اطميناني خود را نشان دهند. به همين دليل وقتي از مردي خواسته شود مشكلي را حل كند، اغلب مي‌گويد: «آن را به عهده من بگذاريد» يا «خودم حلش مي‌كنم» و اين دقيقا كاري است كه انجام مي‌دهد.

    او مشكل را بي‌سروصدا و با چهره‌اي خونسرد حل مي‌كند. چهره مرد هنگامي حالت مي‌گيرد و شروع به صحبت مي‌كند كه جواب را يافته يا آماده ارائه راه‌حل باشد. از آنجا كه مردان توانايي زنان را در اداي كلام ندارند، در ذهن خود حرف مي‌زنند. اسكن مغزي مردي كه از پنجره به بيرون خيره شده، نشان مي‌دهد در حال گفت‌وگوي دروني با خود است اما وقتي زني اين مرد را مي‌بيند، مي‌پندارد خسته يا بيكار است. در اين حالت سعي مي‌كند با او صحبت يا انجام كاري را به او محول كند و در اين موقع مرد كه رشته صحبت دروني‌اش پاره شده، عصباني مي‌شود چون نمي‌تواند بيش از يك كار در آن واحد انجام دهد.

    تفاوت گفت‌وگوي مرد و زن

    جمله‌هايي كه مردان ادا مي‌كنند، كوتاه‌تر از جمله‌هايي است كه زنان بيان مي‌كنند ولي از ساختاري خاص تبعيت مي‌كنند.

    آنها معمولا جمله‌هايشان را با كلمات ساده شروع مي‌كنند، با صراحت منظور اصلي‌شان را مي‌گويند و بعد نتيجه‌گيري مي‌كنند. فهميدن منظور و درخواست آنها بسيار آسان است. اگر چند كار را به يك مرد محول كنيد، گيج مي‌شود و براي يك زن فهميدن اين موضوع حياتي است. اگر درصدد متقاعدكردن مردي هستيد، مسائل مختلف را با هم مطرح نكنيد؛ آنها را يكي‌يكي بيان كنيد.

    چرا مردان دروغگويان خوبي نيستند؟!

    نتايج تحقيق‌هاي زبان ايما و اشاره نشان مي‌دهد در گفت‌وگوي رودررو، 60 تا 80 درصد كل پيام به‌وسيله علايم غيركلامي منتقل مي‌شود. نقش كلام در اين ميان بين 30-20 درصد است. تجهيزات حسي برتر زن اين اطلاعات را جمع‌آوري، بررسي و تحليل مي‌كند زيرا قابليت مغز او در انتقال سريع اطلاعات بين دو نيمكره، او را در كامل كردن و استنتاج علايم ديداري، كلامي و غيركلامي تواناتر مي‌كند. به همين دليل است كه بيشتر مردان هنگام دروغ گفتن رودررو به يك زن دچار مشكل مي‌شوند اما همان‌طور كه اغلب زنان مي‌دانند، دروغ گفتن رودررو به يك مرد آسان است زيرا حساسيت لازم را براي تشخيص ناهماهنگي بيان علايم كلامي و غيركلامي را ندارد. مردان وقتي قصد دروغ گفتن به زنان را دارند، بهتر است از تلفن يا نامه استفاده كنند يا چراغ‌ها را خاموش كنند و يك پتو روي سرشان بيندازند!

    راهكارهايي براي صحبت با مردان

    مردان معمولا وقتي صحبت يكديگر را قطع مي‌كنند كه حالت رقابت يا تهاجم داشته باشند بنابراين يك راهكار ساده در گفت‌وگو با مردان اين است كه حرفشان را قطع نكنيد. اين كار براي زن آسان نيست زيرا حرف زدن همزمان باعث ايجاد رابطه دوستانه و مشاركت مي‌شود.

    زنان با توانايي‌هاي قوي در سخن گفتن و گوش دادن همزمان، سعي در تحت‌تاثير قراردادن مردان يا بخشيدن ارزش به آنها دارند ولي برعكس، وقتي مرد با اين توانايي‌ها روبرو مي‌شود، ديگر نمي‌تواند بشنود و توانايي شنيدن از او سلب مي‌شود پس سخن گفتن همزمان زن او را به خشم مي‌آورد و احساس مي‌كند زن با بي‌ادبي حرف‌هاي او را قطع كرده است.

    چگونه مي‌توان مردي را به گوش دادن وا داشت؟
    هنگامي كه مي‌خواهيد با نامزد يا همسر خود به صحبت بنشينيد، به او «خط» بدهيد و بگوييد مي‌خواهيد راجع به چه موضوعي با او هم‌صحبت كنيد، به چه نتيجه‌اي برسيد و اينكه چه انتظاري از او داريد. يعني وقتي را تعيين و موضوع مورد بحث را عنوان كنيد و به همسرتان بگوييد كه انتظار راه‌حل يا پيشنهاد را نداريد؛ مثلا بگوييد: «مي‌خواهم بعد از شام در مورد مشكل امروزم صحبت كنم، باشه؟ فقط مي‌خوام به حرف‌هام گوش بدي و هيچ راه‌حلي هم نمي‌خوام.»

    • از آنجا كه مكان، زمان و موضوع بحث مشخص است، بيشتر مردان به چنين درخواستي پاسخ مثبت مي‌دهند. با اين روش كه مطابق برنامه‌ريزي مغزي مردانه ارائه شده، مشكلي نخواهيد داشت. علاوه بر اين، شوهرتان مجبور به انجام كاري نخواهد شد.

    • از شوهر خود بپرسيد؛ چراکه سوال كردن از همسرتان به مكالمه شكل مي‌دهد و به او كمك مي‌كند تا ساختار واضحي را براي آن در ذهن خود ترسيم كند. هرچه پرسش‌هاي شما خصوصي‌تر باشد، بهتر است.

    • از خط دادن به همسرتان، به‌عنوان روشي براي مطالبه خواسته‌هاي خود استفاده نكنيد و رك و راست صحبت كنيد. يكي از بدترين عادت‌هاي زنان، اين است كه در روابط خود با مردها رك و راست نيستند. در پرده ابهام وارد گفت‌وگو و امتحان كردن همسرشان مي‌شوند و نظرش را درباره مسائل ديگر مي‌پرسند.

    زن‌ها اين‌گونه صحبت مي‌كنند چون نمي‌خواهند ريسك کنند و نظر خودشان را مستقيم بيان كنند. صحبت‌هاي مبهم، نامفهوم و سربسته درباره علت ناراحتي‌مان، يكي ديگر از اين روش‌هاست. به جاي آنكه رك باشيم و بگوييم از چه موردي ناراحت هستيم؛ ممکن است ده‌ها حرف ديگر بزنيم. تمام اين راهكارها بسيار فريبكارانه بوده و باعث خواهد شد مردها احساس كنند زن‌ها آنها را بازي مي‌دهند.

    منبع: هفته نامه سلامت
    دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
    ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
    ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
    ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
    ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
    ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
    در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
    ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !

  2. کاربر روبرو از پست مفید khaleghezey تشکرکرده است .

    asemaneabi222 (شنبه 23 فروردین 93)


 

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. قدردان لحظات زندگی‌تان باشید
    توسط khaleghezey در انجمن رنج
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: شنبه 04 مهر 94, 20:45
  2. عاشق چه چیزی در شغل‌تان هستید؟ از چه چیزی در ‌‌شغل‌تان متنفرید؟
    توسط ehsan_hamdardi در انجمن روانشناسی عمومی و طرح مشکلات فردی
    پاسخ ها: 5
    آخرين نوشته: پنجشنبه 25 مهر 92, 09:39
  3. چهره جوان‌تر از سن واقعي، نشانه عمر طولاني‌تر است
    توسط مدیرهمدردی در انجمن علمی و آموزشی
    پاسخ ها: 4
    آخرين نوشته: شنبه 25 تیر 90, 14:42
  4. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: شنبه 14 دی 87, 01:31
  5. مودب‌‌ترين و بي ادب‌ترين شهرهاي دنيا
    توسط lord.hamed در انجمن علمی و آموزشی
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: دوشنبه 18 آذر 87, 12:08

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 1403 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
طراحی ، تبدبل ، پشتیبانی شده توسط انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
تاریخ این انجمن توسط مصطفی نکویی شمسی شده است.
Forum Modifications By Marco Mamdouh
اکنون ساعت 06:04 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4 می باشد.