به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 09 اسفند 92 [ 16:50]
    سطح
    8
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 1
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    9
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array

ازدواج شیعه با خانواده سنی

سلام.چندوقتیه که میام اینجا و تاپیکها رو میخونم.خیلی استفاده کردم اما از طرفی هم نا امید شدم.از وقتی مشکلات جورواجور دوستان رواینجا خوندم حس می کنم یه ازدواج کاملا موفق و زندگی خوب با همسر تقریبا محاله: (میخوام مشکل خودم رو مطرح کنم تا از مشورتای خوبتون استفاده کنم. من می دونم که وصلت بین دو تا فرهنگ و مذهب مختلف مشکلات زیادی ممکنه داشته باشه اما می خوام بدونم چه جوری میشه این مشکلاتو کم کرد؟من شیعه و خیلی مذهبی ومقید به عقایدم هستم. مدتی پیش با یه آقایی آشنا شدم و برخلاف میلم و بااینکه با این روابط مخالفم، به اصرار ایشون چندماهی رابطه محدود (sms) با هم داشتیم برای آشنایی. البته ایشون از اول اصرار داشت با مادرم صحبت کنه اما من چون شناختی ازشون نداشتم مخالفت کردم و چندماه اول به خانوادم چیزی نگفتم.بعد از آشنایی نسبی کم کم بهش علاقمند شدم اما دوس دارم یه تصمیم منطقی بگیرم. ایشون تقریبا عقایدشون به من نزدیکه ولی خانوادشون اکثرا سنی مذهب هستن و پدرو مادر یکی سنی و یکی شیعه ان.من بخاطر این اختلافات ازش خواستم فراموشم کنه اما هیچ جوری کوتاه نمیاد و با اینکه ارتباطمو به کلی باهاش قطع کردم و چندین ماهه هیچ راه ارتباطی بینمون وجود نداره دست بردار نیست و گفته چندسال هم باهاش حرف نزنم منتظرم می مونه.من واقعا دوستش دارم. اون مدتی که رابطه داشتیم بهش وابسته شده بودم بخاطر همین همون موقع ازش خواستم دوماه رابطمونو قطع کنیم تا منطقی تر تصمیم بگیریم اما بعد دو ماه حسی که نسبت به هم داشتیم تغییری نکرد.تقریبا تمام معیارهای منو جز یکی دومورد مهم! داره. مهربون،رمانتیک،خیلی قاطع و به جاش انعطاف پذیر،مومن،شدیدا خانواده دوست، با اراده باهوش اهل مشورت..بخصوص اینکه اولین نفری هستم که بهش علاقمنمد شده. واینکه مطمئنم واقعا دوستم داره. حالا با توجه به اینکه می دونم هیچوقت ایده آل کامل پیدا نمیشه و ایشون شدیدا به دلم نشسته و بعد این همه مدت دوری هنوز همون اندازه دوسش دارم، به نظر شما می تونم از این اختلافات مهم بگذرم؟(اختلاف فرهنگی و مذهبی) اون تقریبا راحت با این اختلافا کنار میاد چون شهرهای مختلفی بوده و خودشو همرنگ جماعت میکنه. منم ادم سازگاری هستم و فکر میکنم میتونم تاحدی کنار بیام اما می ترسم بعدها مشکل پیش بیاد.میترسم نتونم کسی رو مثل ایشون دوست داشته باشم و تقریبا مطمئنم که نمی تونم. من قبلا خودمو راضی کردم که فراموشش کنم و ارتباطمو باهاش قطع کردم اما وقتی می بینم بعد این همه مدت هنوز تو فکر منه دودل میشم که نکنه دارم اشتباه میکنم. این وصلت چقدر می تونه ریسک داشته باشه؟ اصلا احتمال اینکه بتونیم باهم خوشبخت باشیم وجود داره یا صددرصد مشکلات زیاده؟ درمونده شدم دیگه خودم نمی تونم تصمیم بگیرم کمکم کنید بهترین راهو برم.نمیخوام بیشتر از این معطلش بذارم زندگیش دگرگون شده بخاطر من.خیلی ادم شادی بود ولی حالا..

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 21 آبان 96 [ 13:33]
    سطح
    40
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 43
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    157

تشکرشده 216 در 94 پست

Array
    با سلام
    اینکه شما می بینید زندگی ها اینجا مشکل داره به این دلیله که خب افرادی که میان اینجا اکثرا مشکل دارن و برای حل مشکلشون میان وگرنه جامعه ما اینطوری هم نیست.
    ببینید من مشاور نیستم ولی چیزی که در اطرافم دیدم اینه که ازدواجهایی اینگونه معمولا به سرانجام نمی رسند . نمیخواهم بگویم شما حتما به مشکل بر میخورید چونکه این بستگی به خیلی مسائل دارد اما تفاوتهای مذهبی و فرهنگی خانواده ها در ازدواج بسیار تاثیر گذاره شما هر کاری هم کنید نمی تونید بعد از ازدواج با خانواده ایشون قطع رابطه کنید.به این فکر کنید که شما قرار است یک عمر با این خانواده با این فرهنگ با این عقاید رفت و آمد کنید .
    ضمن اینکه موضوع فقط خود مذهب نیست مسئله این است که فرهنگ افراد هم متاثر از مذهب و باورهای اوست این آقا هر چقدر هم عقایدش با خانوادش فرق کنه بالاخره در این خانواده رشد پیدا کرده و تربیت شده فرهنگ و عقاید خانواده صددرصد در تربیت ایشون موثر بوده . بسیاری از خصوصیات هم هست که در وجود افراد شکل گرفته و به سختی قابل تغییر است . خصوصا که شما هم انسانی معتقد و پایبند به مذهب هستید.
    شما تا کنون روابط محدودی با ایشون داشته اید و فقط بعد مثبت شخصیت او را دیده اید و به همین دلیل او را شخصیتی کاملا ایده ال برای خود میبینید . در صورتیکه اینطور نیست درون همین سایت پر است از افرادی که تصوری که قبل از ازدواج از همسرشون داشتن با چیزی که بعد از ازدواج می بینند 180 درجه فرق میکند.

3. کاربر روبرو از پست مفید Aras تشکرکرده است .

gandomm (دوشنبه 22 مهر 92)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    پدر و مادر ایشون هم یکی شیعه و یکی سنی است.

شرایط زندگیشون چطوریه؟ می تونه در نزدیک شدن به جواب سوالهاتون کمکتون کنه.
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا

5. کاربر روبرو از پست مفید شیدا. تشکرکرده است .

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 07 تیر 94 [ 00:49]
    سطح
    39
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 77
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    873

تشکرشده 1,282 در 361 پست

Array
    سلام. بستگی به میزان انعطاف پذیری هر دو شما داره.
    من سه تا دوست سنی و یک همکار سنی دارم . دوستانم ایرانی نیستند ولی همکارم اهل گنبده. غیر ایرانی ها اصلا با ایرانی های شیعه غیر مذهبی تفاوتی ندارند. خیلی خونگرم. راحت. میتونی راجب بسیاری از مسائل با اونا ساعتها بحث کنی و نگران چیزی نباشی. ( تعصب ندارند.) اما همکارم که ترکمنه. به صورت بسیار وحشتناک مذهبیه. هر کار که میکنه میگه شریعت اینو میگه ، شریعت اونو میگه. از روزی که با هم آشنا شدیم تصور منو راجب مذهب سنی کاملا تغییر داده. عقاید و باورهایی بسیار عجیب داره. ( امیدوارم هموطنان سنی مذهبم گفته من حمل بر توهین به اساس مذهب سنی نکنند.) .
    مثلا: دندون خرابشون رو هرگز پر نمیکنند. چون میگن وقت وضو گرفتن و غسل کردن آب به زیر قسمت پر شده نمیرسه. و هنگام مرگ هم هیچ چیز خارجی ( بجز کفن ) نباید در بدن باشه.و تنها راه مداوای دندون خراب کشیدنشه.
    بانک نمیره. و حتی از زیر سایه دیوار بانک رد نمیشه. عقیده داره تمام کارهای بانکی حرامه و گناه کسی که از بانک استفاده کنه مانند زنا با محارمه. ( بلانسبت دوستان.)
    در مورد تاریخ صدر اسلام به کل متفاوت با دانسته های من و شما صحبت میکنه. مثلا معاویه رو حضرت معاویه نام میبره چرا که از حافظان قرآن بوده.
    از هر فرصتی برای تخریب مذهب شیعه استفاده میکنه.
    برای مقام زن کمترین احترامی قائل نیست. میگه پیامبر گفته زن ناقص العقله. قرآنو هر جور دوست داره تفصیر میکنه. میگه زن نباید درس بخونه. حتی نباید برای نماز جماعت به مسجد بره. میگه شوهر که بره صوابش به خانمش هم میرسه.
    جالبه بدونید شیعیان رو خارج شدگان از دین میدونه. و میگه امام جعفر صادق ابتدا سنی بوده و بعد تغییر کرده.
    این تعارض به حدیه که اگر من فرد مذهبی دو آتیشه بودم حتما خون هم دیگه رو تا حالا ریخته بودیم. اما من به عنوان یک فرد ناآگاه به حساب میارمش. و صحبت هاش برام جالبه.
    خلاصه یه معجونیه که لنگش پیدا نمیشه. البته خوبی هایی هم داره که باعث میشه در کنار هم کار کنیم. مثلا هیچ وقت دروغ نمیگه. اما فکر میکنم بالاخره یه روز یکی از ما اون یکی رو میکشه.
    شما ببین از این گونه موارد چه مقدارش در وجود عشقتون وجود داره.
    من که میگم ریسکش خیلی بالاست.
    پندار نیک . گفتار نیک . کردار نیک
    ویرایش توسط majid_k : دوشنبه 22 مهر 92 در ساعت 14:24

7. کاربر روبرو از پست مفید majid_k تشکرکرده است .

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 22 اردیبهشت 94 [ 14:05]
    سطح
    23
    Level completed: 15%, Points required for next Level: 85
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    76

تشکرشده 36 در 20 پست

Array
    بنطر من باید ببینی چقدر انطاف پذیری داری و همینطور او چقدر منعطفه؟
    ( با توجه به اینکه گفتی مقیدی )
    و اگر فرزندت بخواد به راه ایشون بره می پسندی ؟ ( بچه ات جزو اونها هم هست.)
    و در عرف خاندان شما میگنجه؟ چون شما از این ریشه هستی و در این محیط رشد کردی ...

9. کاربر روبرو از پست مفید yasi_20 تشکرکرده است .

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 13 آبان 93 [ 00:21]
    سطح
    26
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 38
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    63

تشکرشده 34 در 11 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط majid_k نمایش پست ها
    من سه تا دوست سنی و یک همکار سنی دارم . دوستانم ایرانی نیستند ولی همکارم اهل گنبده. غیر ایرانی ها اصلا با ایرانی های شیعه غیر مذهبی تفاوتی ندارند. خیلی خونگرم. راحت. میتونی راجب بسیاری از مسائل با اونا ساعتها بحث کنی و نگران چیزی نباشی. ( تعصب ندارند.) اما همکارم که ترکمنه. به صورت بسیار وحشتناک مذهبیه. هر کار که میکنه میگه شریعت اینو میگه ، شریعت اونو میگه. از روزی که با هم آشنا شدیم تصور منو راجب مذهب سنی کاملا تغییر داده. عقاید و باورهایی بسیار عجیب داره. ( امیدوارم هموطنان سنی مذهبم گفته من حمل بر توهین به اساس مذهب سنی نکنند.) .
    مثلا: دندون خرابشون رو هرگز پر نمیکنند. چون میگن وقت وضو گرفتن و غسل کردن آب به زیر قسمت پر شده نمیرسه. و هنگام مرگ هم هیچ چیز خارجی ( بجز کفن ) نباید در بدن باشه.و تنها راه مداوای دندون خراب کشیدنشه.
    بانک نمیره. و حتی از زیر سایه دیوار بانک رد نمیشه. عقیده داره تمام کارهای بانکی حرامه و گناه کسی که از بانک استفاده کنه مانند زنا با محارمه. ( بلانسبت دوستان.)

در مورد تاریخ صدر اسلام به کل متفاوت با دانسته های من و شما صحبت میکنه. مثلا معاویه رو حضرت معاویه نام میبره چرا که از حافظان قرآن بوده.
    برای مقام زن کمترین احترامی قائل نیست. میگه پیامبر گفته زن ناقص العقله. قرآنو هر جور دوست داره تفصیر میکنه. میگه زن نباید درس بخونه. حتی نباید برای نماز جماعت به مسجد بره. میگه شوهر که بره صوابش به خانمش هم میرسه.
    جالبه بدونید شیعیان رو خارج شدگان از دین میدونه. و میگه امام جعفر صادق ابتدا سنی بوده و بعد تغییر کرده.
    این تعارض به حدیه که اگر من فرد مذهبی دو آتیشه بودم حتما خون هم دیگه رو تا حالا ریخته بودیم. اما من به عنوان یک فرد ناآگاه به حساب میارمش. و صحبت هاش برام جالبه.
    خلاصه یه معجونیه که لنگش پیدا نمیشه. البته خوبی هایی هم داره که باعث میشه در کنار هم کار کنیم. مثلا هیچ وقت دروغ نمیگه. اما فکر میکنم بالاخره یه روز یکی از ما اون یکی رو میکشه.
    سلام. خیلی ممنون که تذکر دادید ولی من دوستان سنی مذهب زیادی از ایران و کشورهای مختلف داشتم . این چیزهایی که گفتین رو اصلا در اونها ندیدم، چه در ایرانیها و چه در غیر ایرانیها، یعنی 99 درصد به این شکل نیستن، حتی مذهبیهاشون. حالا شانس شما بوده که این مورد غیر عادی به تورتون خورده.
    ضمنا روایات مربوط به ناقص عقل بودن زنان متاسفانه در کتب شیعه هم فراوان هستش ، هم به نقل از پیامبر و هم به نقل از ائمه.
    يا مثلا ىر معتبرترين كتاب شيعه (كافي) روايت هست كه "ولا تعلموهن الكتابة" يعني به "زنان نوشتن یاد ندهید". که خیلی از علمای شیعه هم روایت رو رد نکردن. پس اگه کسی بخواد خیلی به منابع مذهبی گیر بده، در هر دو فرقه از این موارد پیدا میشه.
    ولی در کل بعیده که برای خانم gandomm این مسائل با این شدت مشکل ساز بشه.
    ویرایش توسط Parsa1 : دوشنبه 22 مهر 92 در ساعت 18:27

11. 3 کاربر از پست مفید Parsa1 تشکرکرده اند .

gandomm (دوشنبه 22 مهر 92), majid_k (دوشنبه 22 مهر 92), بابک 1369 (سه شنبه 23 مهر 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 09 اسفند 92 [ 16:50]
    سطح
    8
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 1
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    9
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array
    خیلی ممنون ازتون که وقت گذاشتین و راهنمایی کردین

نقل قول نوشته اصلی توسط Aras نمایش پست ها
    با سلام
    اینکه شما می بینید زندگی ها اینجا مشکل داره به این دلیله که خب افرادی که میان اینجا اکثرا مشکل دارن و برای حل مشکلشون میان وگرنه جامعه ما اینطوری هم نیست.
    ببینید من مشاور نیستم ولی چیزی که در اطرافم دیدم اینه که ازدواجهایی اینگونه معمولا به سرانجام نمی رسند . نمیخواهم بگویم شما حتما به مشکل بر میخورید چونکه این بستگی به خیلی مسائل دارد اما تفاوتهای مذهبی و فرهنگی خانواده ها در ازدواج بسیار تاثیر گذاره شما هر کاری هم کنید نمی تونید بعد از ازدواج با خانواده ایشون قطع رابطه کنید.به این فکر کنید که شما قرار است یک عمر با این خانواده با این فرهنگ با این عقاید رفت و آمد کنید .
    ضمن اینکه موضوع فقط خود مذهب نیست مسئله این است که فرهنگ افراد هم متاثر از مذهب و باورهای اوست این آقا هر چقدر هم عقایدش با خانوادش فرق کنه بالاخره در این خانواده رشد پیدا کرده و تربیت شده فرهنگ و عقاید خانواده صددرصد در تربیت ایشون موثر بوده . بسیاری از خصوصیات هم هست که در وجود افراد شکل گرفته و به سختی قابل تغییر است . خصوصا که شما هم انسانی معتقد و پایبند به مذهب هستید.
    شما تا کنون روابط محدودی با ایشون داشته اید و فقط بعد مثبت شخصیت او را دیده اید و به همین دلیل او را شخصیتی کاملا ایده ال برای خود میبینید . در صورتیکه اینطور نیست درون همین سایت پر است از افرادی که تصوری که قبل از ازدواج از همسرشون داشتن با چیزی که بعد از ازدواج می بینند 180 درجه فرق میکند.
    خیلی ممنون
    در مورد خانوادشون فکر نمی کنم مشکل خاصی باشه از خیلی جهات خانواده هامون بهم نزدیکن هردو خانواده خیلی مذهبی هستیم حالا یکی شیعه یکی سنی
    اما درمورد خیلی چیزها اشتراک داریم. خانوادشونو از نزدیک ندیدم اما ندیده با چیزایی که درموردشون میدونم دوسشون دارم.
    اینکه فرمودین پسره تو اون خانواده بزرگ شده و عقاید خانوادش در تربیتش موثر بوده. بله درسته ایشون کاملا شیعه نیست. یعنی مثل ما نیست. بقول خودش عقایدشون قاتی شده. اما درمورد بیشتر چیزهایی که واسه من مهم هستن تقریبا هم عقیده ایم. ضمن اینکه با خانوادش یه فرقایی داره مثلا اونا مجالس عروسیشون مختلطه و واسشون عادیه اما ایشون توی مراسمای عروسی شون شرکت نمی کنه: ) بخاطره همین مختلط بودنشون. جز عروسی خواهرش و بعضی وقتا که بهش اجبار کردن

نقل قول نوشته اصلی توسط شیدا. نمایش پست ها

سلام خیلی ممنون
    پدر و مادرش رابطه خیلی خوبی دارن. هرکدوم عقاید خودشونو دارن و دخالتی تو عقاید هم نمیکنن. مادرش به روش خودش نماز میخونه و پدرش به روش خودش. پسره میگه مثلا باباش اصلا تا حالا به مادرش نگفته که جور دیگه ای نماز بخونه و درکل عقاید هم رو قبول دارن. خیلی مذهبی هستن اما درمورد این اختلافات حساس نیستن. عروسشون هم شیعه ست
    بازم اگه نکته ای به ذهنتون می رسه ممنون میشم راهنمایی کنین

واای نه: ) اصلا اینجوری نیست اگه اینجوری بود که یک لحظه هم بهش فکر نمی کردم. من اصلا در مورد عقایدم انعطاف ندارم و کوتاه نمیام اما اون چرا. مثلا نحوه نماز خوندن و وضو گرفتن. فقط درمورد یه چیز حساسه اونم حاجت خواستن از اماماس. که من باهاش کنار میام. عقایدش 1چیزی بین عقاید اهل تشیع و سنته. برای زن ها هم بخصوص مادرها خیلی احترام قائله. اشتراکاتمون بیشتر از اختلافاتمونه راجب اماما هم مثل ماس حضرت زهرا و امام علی رو شاید بیشتر از من دوست داره
    خودم فکر می کنم می تونم باهاش بسازم چون اختلاف خاصی نداریم اما خانوادم خیلی حساسن
    می دونم ریسکش خیلی بالاس : (
    خیلی خیلی ممنون ازتون

نقل قول نوشته اصلی توسط yasi_20 نمایش پست ها
    در مورد بچه صحبت کردیم اون میگفت بچه رو مثل خودت تربیت کن. نمازخون باحجاب پاکدامن دیگه میخواد شیعه باشه یا سنی مهم نیست. می گفت بچه رو شیعه تربیت می کنیم اما شیعه واقعی. پیرو واقعی امام علی . من منعطف نیستم اما ایشون چرا :d جز در مورد بعضی چیزا که روشون حساسه. اگز قرار باشه بچه من سنی باشه توعرفمون اصصصلا نمی گنجه. پدرم مادرم عمو و.. شیعه خییلی متعصب هستن
    ممنون از لطفت

نقل قول نوشته اصلی توسط Parsa1 نمایش پست ها
    سلام. خیلی ممنون که تذکر دادید ولی من دوستان سنی مذهب زیادی از ایران و کشورهای مختلف داشتم . این چیزهایی که گفتین رو اصلا در اونها ندیدم، چه در ایرانیها و چه در غیر ایرانیها، یعنی 99 درصد به این شکل نیستن، حتی مذهبیهاشون. حالا شانس شما بوده که این مورد غیر عادی به تورتون خورده.
    ضمنا روایات مربوط به ناقص عقل بودن زنان متاسفانه در کتب شیعه هم فراوان هستش ، هم به نقل از پیامبر و هم به نقل از ائمه.
    يا مثلا ىر معتبرترين كتاب شيعه (كافي) روايت هست كه "ولا تعلموهن الكتابة" يعني به "زنان نوشتن یاد ندهید". که خیلی از علمای شیعه هم روایت رو رد نکردن. پس اگه کسی بخواد خیلی به منابع مذهبی گیر بده، در هر دو فرقه از این موارد پیدا میشه.
    بله اختلافات اصلا به این شدتی که گفتن نیست. درکل افراطی نیستن. و چون پدر و مادرشون یکیشون سنی و یکیشون شیعه هستن تعصب خاصی رو هیچکدوم اینا ندارن
    میگن هردوتا درسته . ممنون

لطفا بیشتر راهنمایی کنین میخوام یه تصمیمی بگیرم که بعدا خودمو بخاطرش سرزنش نکنم
    نگرانیم از اینه که میترسم نتونم کسی رو مثل اون دوست داشته باشم. مگه چندنفر پیدا میشه که اینقدر به دل آدم بشینه من حتی تو اوج دعواهامون دوسش داشتم

- - - Updated - - -

خیلی ممنون ازتون که وقت گذاشتین و راهنمایی کردین

نقل قول نوشته اصلی توسط Aras نمایش پست ها
    با سلام
    خیلی ممنون
    در مورد خانوادشون فکر نمی کنم مشکل خاصی باشه از خیلی جهات خانواده هامون بهم نزدیکن هردو خانواده خیلی مذهبی هستیم حالا یکی شیعه یکی سنی
    اما درمورد خیلی چیزها اشتراک داریم. خانوادشونو از نزدیک ندیدم اما ندیده با چیزایی که درموردشون میدونم دوسشون دارم.
    اینکه فرمودین پسره تو اون خانواده بزرگ شده و عقاید خانوادش در تربیتش موثر بوده. بله درسته ایشون کاملا شیعه نیست. یعنی مثل ما نیست. بقول خودش عقایدشون قاتی شده. اما درمورد بیشتر چیزهایی که واسه من مهم هستن تقریبا هم عقیده ایم. ضمن اینکه با خانوادش یه فرقایی داره مثلا اونا مجالس عروسیشون مختلطه و واسشون عادیه اما ایشون توی مراسمای عروسی شون شرکت نمی کنه: ) بخاطره همین مختلط بودنشون. جز عروسی خواهرش و بعضی وقتا که بهش اجبار کردن

نقل قول نوشته اصلی توسط شیدا. نمایش پست ها

سلام خیلی ممنون

پدر و مادرش رابطه خیلی خوبی دارن. هرکدوم عقاید خودشونو دارن و دخالتی تو عقاید هم نمیکنن. مادرش به روش خودش نماز میخونه و پدرش به روش خودش. پسره میگه مثلا باباش اصلا تا حالا به مادرش نگفته که جور دیگه ای نماز بخونه و درکل عقاید هم رو قبول دارن. خیلی مذهبی هستن اما درمورد این اختلافات حساس نیستن. عروسشون هم شیعه ست
    بازم اگه نکته ای به ذهنتون می رسه ممنون میشم راهنمایی کنین
    واای نه: ) اصلا اینجوری نیست اگه اینجوری بود که یک لحظه هم بهش فکر نمی کردم. من اصلا در مورد عقایدم انعطاف ندارم و کوتاه نمیام اما اون چرا. مثلا نحوه نماز خوندن و وضو گرفتن. فقط درمورد یه چیز حساسه اونم حاجت خواستن از اماماس. که من باهاش کنار میام. عقایدش 1چیزی بین عقاید اهل تشیع و سنته. برای زن ها هم بخصوص مادرها خیلی احترام قائله. اشتراکاتمون بیشتر از اختلافاتمونه راجب اماما هم مثل ماس حضرت زهرا و امام علی رو شاید بیشتر از من دوست داره
    خودم فکر می کنم می تونم باهاش بسازم چون اختلاف خاصی نداریم اما خانوادم خیلی حساسن
    می دونم ریسکش خیلی بالاس : (
    خیلی خیلی ممنون ازتون

نقل قول نوشته اصلی توسط yasi_20 نمایش پست ها
    در مورد بچه صحبت کردیم اون میگفت بچه رو مثل خودت تربیت کن. نمازخون باحجاب پاکدامن دیگه میخواد شیعه باشه یا سنی مهم نیست. می گفت بچه رو شیعه تربیت می کنیم اما شیعه واقعی. پیرو واقعی امام علی . من منعطف نیستم اما ایشون چرا :d جز در مورد بعضی چیزا که روشون حساسه. اگز قرار باشه بچه من سنی باشه توعرفمون اصصصلا نمی گنجه. پدرم مادرم عمو و.. شیعه خییلی متعصب هستن
    ممنون از لطفت

نقل قول نوشته اصلی توسط Parsa1 نمایش پست ها
    بله اختلافات اصلا به این شدتی که گفتن نیست. درکل افراطی نیستن. و چون پدر و مادرشون یکیشون سنی و یکیشون شیعه هستن تعصب خاصی رو هیچکدوم اینا ندارن
    میگن هردوتا درسته . ممنون

لطفا بیشتر راهنمایی کنین میخوام یه تصمیمی بگیرم که بعدا خودمو بخاطرش سرزنش نکنم
    نگرانیم از اینه که میترسم نتونم کسی رو مثل اون دوست داشته باشم. مگه چندنفر پیدا میشه که اینقدر به دل آدم بشینه من حتی تو اوج دعواهامون دوسش داشتم
    ویرایش توسط gandomm : دوشنبه 22 مهر 92 در ساعت 22:09

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 13 آبان 93 [ 00:21]
    سطح
    26
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 38
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    63

تشکرشده 34 در 11 پست

Array
    من چون با خانواده های ترکیب شیعه و سنی برخورد داشتم ، چندتا مورد رو از روی تجربه بگم.

در مورد بچه که احتمال اینکه به مذهب مادر کشیده بشه معمولا بیشتره ، مخصوصا که محیط ایران شیعه هستش(اینش که به نفع شما)

به قول دکتر هلاکویی چون در سالهای اولیه کودکی ، فرزند با مادر بیشتر در تماس هست و پیامهای اولیه رو از مادر میگیره.
    عمده شخصیت بچه هم که در 8 سال اول شکل میگیره و تاثیرات مذهبی هم به همین شکل.

بنابراین مذهب آدما به سختی تغییر میکنه و از حالا فکر این رو که بخواین مذهب همسر رو تغییر بدین (چه مستقیم چه غیر مستقیم) یا روی عقاید مذهبی همدیگه اثر بگذارید رو از سرتون بیرون کنید چون احتمال لج کردن طرف مقابل و کدورت زیاده . کلا این حرفایی که زده میشه توی تلویزیون که فلان آدم شیعه بوده و سنی شده (یا بلعکس) به نسبت کل جمعیت نادره و خیلیهاش هم تبلیغاته و اصلا معلوم نیست راست باشه.

اما درجه مذهبی بودن دو خانواده چقدره؟ مثلا اگه در خانواده شما مراسم خاص شیعه مثل سفره حضرت رقیه و.. یا مراسم شام غریبان بین خانواده مرسوم باشه، با خانواده سنی مذهب اونها چه برخوردی می کنید؟ اگه دعوت بشن که شاید دوست نداشته باشن یا معذب باشن . اگر دعوتشون نکنید که باز بین خانواده ها فاصله میفته.

اگر آدمای خیلی مذهبی و اهل جدل در اقوام نزدیک نداشته باشید که بهتره چون اگه در مهمونیها بخواد جدل مذهبی راه بیفته که باز هم رنجش ایجاد میشه (موردایی رو دیدم)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 21 آبان 96 [ 13:33]
    سطح
    40
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 43
    دستاوردها:
    تشکرها
    157

تشکرشده 216 در 94 پست

Array
    نمی دانم سنتان چقدر است اما با این دید که دیگر شخصی را مانند او دوست نخواهید داشت با او ازدواج نکنید . شما نمی دانید در آینده چه پیش خواهد آمد . دنیا بزرگ است و مطمئن باشید شخص مناسب شما پیدا خواهد شد .
    اما اگر اصرار دارید که حتما با این شخص ازدواج کنید به نظر من باید بیشتر در مورد خانوادش تحقیق کنید سعی کنید یک مدت نامزد باشید و خانوادش رو از نزدیک ملاقات کنید به شنیده ها اطمینان نکنید خودتان بروید خانه آنها را ببینید و روش زندگیشان را از نزدیک مشاهده کنید همانطور که گفتم فرهنگ خانوادگی خیلی اهمیت دارد ببینید که چقدر از نظر فرهنگی خانواده ایشون با خانواده شما شبیه یکدیگر هستند..باید دوست داشتن را کنار بگذارید و با چشم عقل تصمیم بگیرید . عقاید و باورها در ازدواج خیلی مهم است دو انسان هم مذهب هم اگر با هم اختلاف عقیده داشته باشند به مشکل بر میخورند چه برسد از دو مذهب مختلف حتی کسانی را دیده ام که از نظر سیاسی با هم اختلاف داشتند و زندگیشان با مشکل مواجه شده . در کل باید چشم خود را کامل باز کنید و بعد تصمیم بگیرید و به صرف دوست داشتن تصمیم احساسی نگیرید .

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 26 بهمن 95 [ 01:37]
    سطح
    38
    Level completed: 96%, Points required for next Level: 7
    دستاوردها:
    تشکرها
    146

تشکرشده 406 در 140 پست

Array
    سلام به همه
    من دختری سنی مذهب هستم و نظر خودمو بیان میکنم
    عزیزم شما مسلمان بودن طرف براتون مهمه یا مسایل جانبی؟

gandommبابا چرا شماها اصل رو رها کردین و چسپیدین به فرع؟غیر از اینه که خدای هردوتون یکیه؟پیغبراتون مشترکن از آدم تا محمد رسول الله؟غیر از اینه که هردوتاتون دروغ و غیبت و دزدی,حرام خوری ,بی بندوباری ....رو بد میدونید؟غیر از اینه که هردوتاتون اونقد دلتون پاکه که نماز میخونید؟عزیزم مهم نماز خوندن با دل پاک و رو به یک قبله بودن هستش و اینکه حین نماز دستامون چه حالتی داشته باشه مهم نیست,بخدا نیست,والا اینا همش خرافات واسه به جون هم انداختن مسلمانها
    بابا کجای قرآن از این مسایل حرفی زده شده است؟

majid-k عزیز,اون دوستی که ازش نام بردین و گفتین سنی هستش بادی بهت بگم که عزیزم این دوست شما هنور تو معنی اسلام و مسلمان بودنش گیر کرده و چیزهایی که بیان کردین اولین باره به گوش من رسیده.اینها افرادی هستن که آبروی اسلام و مسلمانها رو بردن.همین افراد باعث شدن که هر روز یکی از گوشه دنیا بلند بشه و به پیغمبرمون توهین کنه
    عزیزم در هر فرقه و مذهبی آدمای افراطی پیدا میشه که ما با هاشون کاری نداریم و طرف حرف ما اونا نیستن.حتی در مذهب شیعه اگه دقت کنی آدمایی هستن که هیچکس رو مسلمان نمیدونن الا خودشون
    عزیزانم عهد بوق که نیست چسپیدین به این مسایل,حالا اگه خواستگار gandomm جان شیعه مذهب باشن ولی به حجاب و اخلاقیات ...........پایبند نباشن چی میگفتین؟نمونش فراوونه تو تالار.مشاهده فرمایید
    مگه یادتون رفته که:اصول دین=توحید+معاد+نبوت؟
    در ضمن شما مسلمان بودن واخلاقیات رو به فرزندتون یاد بدین و اینکه بره دنبال کدوم مذهب پیزیه که خودش باید بهش برسه
    بقیش فرعه عزیزااااانم کمی بینشتونو عوض کنید

- - - Updated - - -

در ضمن عزیزم خیلی بده آدم بخواد عقایدشو به یه نفر تحمیل کنه و ازش بخواد شبیه اون شههههههههههههه
    آدمارو اونجور که هستن قبول کنید نه با شرط و شروط. از همین حالا داری آزادی رو تو زندگی مشترک از بین میبرییاااااااااا

16. کاربر روبرو از پست مفید dokhtare kordestan تشکرکرده است .

reihane_b (شنبه 27 مهر 92)

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)