سلام. بستگی به میزان انعطاف پذیری هر دو شما داره.
من سه تا دوست سنی و یک همکار سنی دارم . دوستانم ایرانی نیستند ولی همکارم اهل گنبده. غیر ایرانی ها اصلا با ایرانی های شیعه غیر مذهبی تفاوتی ندارند. خیلی خونگرم. راحت. میتونی راجب بسیاری از مسائل با اونا ساعتها بحث کنی و نگران چیزی نباشی. ( تعصب ندارند.) اما همکارم که ترکمنه. به صورت بسیار وحشتناک مذهبیه. هر کار که میکنه میگه شریعت اینو میگه ، شریعت اونو میگه. از روزی که با هم آشنا شدیم تصور منو راجب مذهب سنی کاملا تغییر داده. عقاید و باورهایی بسیار عجیب داره. ( امیدوارم هموطنان سنی مذهبم گفته من حمل بر توهین به اساس مذهب سنی نکنند.) .
مثلا: دندون خرابشون رو هرگز پر نمیکنند. چون میگن وقت وضو گرفتن و غسل کردن آب به زیر قسمت پر شده نمیرسه. و هنگام مرگ هم هیچ چیز خارجی ( بجز کفن ) نباید در بدن باشه.و تنها راه مداوای دندون خراب کشیدنشه.
بانک نمیره. و حتی از زیر سایه دیوار بانک رد نمیشه. عقیده داره تمام کارهای بانکی حرامه و گناه کسی که از بانک استفاده کنه مانند زنا با محارمه. ( بلانسبت دوستان.)
در مورد تاریخ صدر اسلام به کل متفاوت با دانسته های من و شما صحبت میکنه. مثلا معاویه رو حضرت معاویه نام میبره چرا که از حافظان قرآن بوده.
از هر فرصتی برای تخریب مذهب شیعه استفاده میکنه.
برای مقام زن کمترین احترامی قائل نیست. میگه پیامبر گفته زن ناقص العقله. قرآنو هر جور دوست داره تفصیر میکنه. میگه زن نباید درس بخونه. حتی نباید برای نماز جماعت به مسجد بره. میگه شوهر که بره صوابش به خانمش هم میرسه.
جالبه بدونید شیعیان رو خارج شدگان از دین میدونه. و میگه امام جعفر صادق ابتدا سنی بوده و بعد تغییر کرده.
این تعارض به حدیه که اگر من فرد مذهبی دو آتیشه بودم حتما خون هم دیگه رو تا حالا ریخته بودیم. اما من به عنوان یک فرد ناآگاه به حساب میارمش. و صحبت هاش برام جالبه.
خلاصه یه معجونیه که لنگش پیدا نمیشه. البته خوبی هایی هم داره که باعث میشه در کنار هم کار کنیم. مثلا هیچ وقت دروغ نمیگه. اما فکر میکنم بالاخره یه روز یکی از ما اون یکی رو میکشه.

شما ببین از این گونه موارد چه مقدارش در وجود عشقتون وجود داره.
من که میگم ریسکش خیلی بالاست.
علاقه مندی ها (Bookmarks)