به انجمن خوش آمدید

دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

 

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 28
  1. #1
    عضو همراه آغازکننده

    آخرین بازدید
    چهارشنبه 30 مرداد 92 [ 13:58]
    تاریخ عضویت
    1388-5-24
    نوشته ها
    1,224
    امتیاز
    2,219
    سطح
    28
    Points: 2,219, Level: 28
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 81
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranSocialTagger Second Class5000 Experience Points
    تشکرها
    7,577

    تشکرشده 8,600 در 1,498 پست

    Rep Power
    139
    Array

    آشپزخانه همدردی ۲ >>>

    دی دی دی دیــــــــــــــــن ....

    خانمها آقایان! همانگونه که وعده داده بودیم، آشپزخانه همدردی ۲ یا به عبارتی شیک تر! کترینگ همدردی افتتاح میـــــــــــــشود

    همانگونه که مستحضر هستید، این آشپزخانه با قدمتی حدود چهار صد و اندی پست، بسیاری از شاهکارهای آشپزی این مملکت را در خود به منصه ظهور رساند. و اینک با افتتاح آشپزخانه همدردی ۲، میرویم که داشته باشیم تعامل نخبگان آشپزی این مرز و بوم را و خلق شاهکارهای جدید تر در عرصه هنر آشپزی.

    انشا الله که این تاپیک بتونه در راستای رسالت خودش یک کارگاه شاد و مفرح آشپزی رو به وجود بیاره و قلوب رو از راه شکم به هم نزدیک کنه.

    بی دلی در همه احوال خدا با او بود
    او نمی دیدش و از دور خدایا میکرد


  2. 7 کاربر از پست مفید بی دل تشکرکرده اند .

    reihane_b (دوشنبه 20 خرداد 92), taraneh89 (یکشنبه 19 خرداد 92), کامران (یکشنبه 19 خرداد 92), میشل (دوشنبه 20 خرداد 92), مسافر زمان (سه شنبه 21 خرداد 92), باران بهاری11 (سه شنبه 21 خرداد 92), راحیل خانوم (شنبه 25 خرداد 92)

  3. #2
    عضو کوشا

    آخرین بازدید
    سه شنبه 22 تیر 95 [ 16:53]
    تاریخ عضویت
    1390-8-28
    نوشته ها
    744
    امتیاز
    8,604
    سطح
    62
    Points: 8,604, Level: 62
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 146
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    1,594

    تشکرشده 1,946 در 612 پست

    Rep Power
    88
    Array
    اَه اَه
    من امروز یه سوپ پیاز فرانسوی درست کردم
    افتضاح شد
    الانم دل درد دارم

    همیشه عالی میشد و جز غذاهای مورد علاقم بود
    اما نمیدوم چرا اینطوری شد
    جنس همه چی بد شده هم نونها هم پنیرها هم روغن ها انگار کیفیت همه جنس ها اومده پایین
    [align=center]ما بدین در نه پی حشمت و جاه آمده ایم ...از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم[/align]

  4. 4 کاربر از پست مفید جوانه؟؟؟ تشکرکرده اند .

    reihane_b (دوشنبه 20 خرداد 92), taraneh89 (یکشنبه 19 خرداد 92), کامران (یکشنبه 19 خرداد 92), باران بهاری11 (سه شنبه 21 خرداد 92)

  5. #3
    عضو عادی

    آخرین بازدید
    سه شنبه 10 تیر 93 [ 22:29]
    تاریخ عضویت
    1392-2-17
    نوشته ها
    187
    امتیاز
    1,506
    سطح
    22
    Points: 1,506, Level: 22
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 94
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    123

    تشکرشده 231 در 92 پست

    Rep Power
    29
    Array
    سلام باران بهاری 11 عزیز قدمتون روی چشم تشرف یباری خونه خودتونه البته خونک شو براتون درست میکنم
    ژله نسكافه

    مواد لازم جهت ژله نسكافه:
    نسكافه 2 قاشق سوپخوري سر صاف
    پودر ژلاتين 12 گرم(5/1 قاشق سوپخوري)
    شكر 6 قاشق سوپ خوري
    آب جوش 1 ليوان
    آب سرد 2/1 ليوان
    پودر ژلاتين را با 2/1 پيمانه آب سرد مخلوط كرده به صورت بن ماري حل ميكنيم.نسكافه وشكر را با 1 ليوان آب جوش مخلوط كرده هم ميزنيم تا شكر كاملا حل شود. حالا ژلاتين را به آن افزوده مخلوط كرده در قالب میریزیم ميگذاريم در يخچال تا كاملا بسته شود. بعد از بسته شدن از يخچال خارج كرده كف قالب را يك لحظه در آب جوش قرار داده و زله را در ظرفي كه با آب سرد خيس كرده ايم برگردانده و به این صورت.


    - - - Updated - - -

    من عاشق انواع دسر هستم آخ جون آفرین به خودم

    - - - Updated - - -


    اینم برای باران بهاری عزیزکه دوره هم بنوشیم و لذت ببریم از این هوای گرم
    این معجون می تواند در هوای گرم تابستان، بهترین نوشیدنی خنک باشد. .

    مواد لازم جهت تهیه معجون شیر انجیر

    انجیر خشک: ۱۰ عدد
    شیر: یک پیمانه
    آب ولرم و کنجد: به مقدار لازم
    شکر: یک قاشق مرباخوری

    طرز تهیه معجون شیر انجیر

    اول انجیرها رو خوب شسته و بعد در یک ظرف میریزیم و به آن آب ولرم اضافه کرده و سه ساعت صبر میکنیم تا خیس بخوره و نرم بشه. انجــیر یه کم کنجد، شیر و شکر رو با هم در مخلوط کن میریزیم تا خوب مخلوط بشن. بعد در لیوان مورد نظر میریزیم.

  6. 7 کاربر از پست مفید nosh nosh تشکرکرده اند .

    reihane_b (سه شنبه 21 خرداد 92), taraneh89 (دوشنبه 17 تیر 92), میشل (چهارشنبه 29 خرداد 92), مسافر زمان (سه شنبه 21 خرداد 92), بی دل (چهارشنبه 29 خرداد 92), باران بهاری11 (سه شنبه 21 خرداد 92), راحیل خانوم (شنبه 25 خرداد 92)

  7. #4
    عضو عادی

    آخرین بازدید
    شنبه 18 اردیبهشت 95 [ 21:42]
    تاریخ عضویت
    1391-10-02
    نوشته ها
    181
    امتیاز
    3,890
    سطح
    39
    Points: 3,890, Level: 39
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 60
    Overall activity: 8.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,697

    تشکرشده 825 در 209 پست

    Rep Power
    30
    Array
    سلام
    ممنون نوش نوش جونم

    بذارین ی خاطره براتون تعریف کنم... قدیم مدیم ترا بنا به گفته ی یکی من ماست ژله ای درستیدم... چشتون روز بد نبینه ازون به بعد اسم ژله میاد حالم بد میشه..;)از ترسم لب بش نمیزنم...
    هرچند خیلی از قیافه ژله خوشم اما ....


    اینارو خودت درستیدی؟ میشه تو فصلش به جای انجیر خشک از انجیر تازه استفاده کرد؟واقعا معجون مفیدی هس حتی شام یا صبحونه هم میشه خورد... البته کسایی ک شکر دوس ندارن میتونن عسل بریزن.. خیلی ممنون عزیزم بهمون یاد دادی..


    خدا رو شکر اینجا یکی پیدا شد یه غذایی دسری بذاره دلمون خوش شه...
    هرچند قرنی ی بار ترانه جان میاد ی چی میذاره میره...


    راستی بی دل جون میخاستم بگم اصالت ایرانیمونو حفظ کنیم کترینگ چیه بعد گفتم مطبخ هم اسم قشنگیه دیدم بابا اینم ک عربیه...به همون آشپزخونه راضییم..



    جوانه جان مثلا رژیمی! سوپ به اون چرب و چیلی میخوری..دل دردتم بخاطر تناقض طب سوزنی و آنتی بیوتیک و سوپ فرانسویه...;) برای لاغر شدن لقمه هاتو 40 یا 60 بار بجو...



    جناب کامروا عجب مرغ شکم پر خوشمزه ای بود...عجب مهمون نوازیی...!!!!


    فعلا خداااااا نگهداااااااااااار

  8. 6 کاربر از پست مفید باران بهاری11 تشکرکرده اند .

    reihane_b (سه شنبه 21 خرداد 92), taraneh89 (دوشنبه 17 تیر 92), میشل (چهارشنبه 29 خرداد 92), بی دل (چهارشنبه 29 خرداد 92), جوانه؟؟؟ (سه شنبه 21 خرداد 92), راحیل خانوم (شنبه 25 خرداد 92)

  9. #5
    عضو عادی

    آخرین بازدید
    سه شنبه 10 تیر 93 [ 22:29]
    تاریخ عضویت
    1392-2-17
    نوشته ها
    187
    امتیاز
    1,506
    سطح
    22
    Points: 1,506, Level: 22
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 94
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    123

    تشکرشده 231 در 92 پست

    Rep Power
    29
    Array
    اولیم خوشمزه است چون تستش کردم آره عزیزم دومی را درست کردم خبه خوش طعمه آره فکر کنم بشه چون تو مخلوط کن مخلوط میشه آره میشه از عسل استفاده کردش اصل شیرین شدن مزه اش استش
    منم یه بار از این ژله که توش پاستیل ماهی استفاده میشه ژله آکواریومی میگن درست کردم میخوردم احساس میکردم طعم و بوی بد ماهی میده خلاصه معده دردی گرفته ام البته همه خوششون اومده بود
    چقدر دلم گرفته

  10. 4 کاربر از پست مفید nosh nosh تشکرکرده اند .

    taraneh89 (دوشنبه 17 تیر 92), میشل (چهارشنبه 29 خرداد 92), بی دل (چهارشنبه 29 خرداد 92), باران بهاری11 (سه شنبه 21 خرداد 92)

  11. #6
    عضو فعال

    آخرین بازدید
    یکشنبه 11 بهمن 94 [ 04:40]
    تاریخ عضویت
    1389-3-25
    نوشته ها
    2,890
    امتیاز
    27,971
    سطح
    98
    Points: 27,971, Level: 98
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 379
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    15,041

    تشکرشده 10,678 در 2,786 پست

    حالت من
    Moteajeb
    Rep Power
    339
    Array
    بی دل چرا خلاقیت حرج نکردی؟کلی بهت پیشنهاد دادم.

    شما به کتلت آزد می زنید؟چه آردی؟

    - - - Updated - - -

    بی دل چرا خلاقیت حرج نکردی؟کلی بهت پیشنهاد دادم.

    شما به کتلت آزد می زنید؟چه آردی؟تخم مرغ چی؟سیت زمینی خام یا پخته؟


  12. 5 کاربر از پست مفید فرهنگ 27 تشکرکرده اند .

    reihane_b (سه شنبه 21 خرداد 92), taraneh89 (دوشنبه 17 تیر 92), میشل (چهارشنبه 29 خرداد 92), بی دل (چهارشنبه 29 خرداد 92), باران بهاری11 (سه شنبه 21 خرداد 92)

  13. #7
    عضو عادی

    آخرین بازدید
    شنبه 18 اردیبهشت 95 [ 21:42]
    تاریخ عضویت
    1391-10-02
    نوشته ها
    181
    امتیاز
    3,890
    سطح
    39
    Points: 3,890, Level: 39
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 60
    Overall activity: 8.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,697

    تشکرشده 825 در 209 پست

    Rep Power
    30
    Array
    چرا نوش نوش جونم چی شده؟
    دل باز کن برات بدرستم؟;)

  14. 2 کاربر از پست مفید باران بهاری11 تشکرکرده اند .

    reihane_b (سه شنبه 21 خرداد 92), taraneh89 (دوشنبه 17 تیر 92)

  15. #8
    عضو عادی

    آخرین بازدید
    سه شنبه 10 تیر 93 [ 22:29]
    تاریخ عضویت
    1392-2-17
    نوشته ها
    187
    امتیاز
    1,506
    سطح
    22
    Points: 1,506, Level: 22
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 94
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    123

    تشکرشده 231 در 92 پست

    Rep Power
    29
    Array
    کاش یه چیزی بود که بشه واقعا درست کرد و خورد تا دل آدم باز بشه اگه دستور عملشو کسی داره بزاره
    در مقابل بی توجهی همسرم چه کنم برو تایپیسمو بخون اگه برات زحمتی نیستش

    - - - Updated - - -

    نمیدونم چرا لینکم همش میره تو سایت همدردی اگه تونستید بهم بگید چه جوری بزارم درست بشه

  16. 3 کاربر از پست مفید nosh nosh تشکرکرده اند .

    taraneh89 (دوشنبه 17 تیر 92), میشل (چهارشنبه 29 خرداد 92), باران بهاری11 (چهارشنبه 29 خرداد 92)

  17. #9
    عضو عادی

    آخرین بازدید
    شنبه 18 اردیبهشت 95 [ 21:42]
    تاریخ عضویت
    1391-10-02
    نوشته ها
    181
    امتیاز
    3,890
    سطح
    39
    Points: 3,890, Level: 39
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 60
    Overall activity: 8.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,697

    تشکرشده 825 در 209 پست

    Rep Power
    30
    Array
    سلام بچه ها

    بستنی آی بستنی..


    الوعده وفا...جناب فرهنگ شما ک سر درس و مقشتون نرفتین پس فقط از دور به این بستنی نگاه کنید البته مثل اولیور تویست نه ها که دل آدم کباب شه...گفتم کباب بی دل جون کبابمون چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!هی هرکی میزنه زیر قولش...شیرینی هم خبری نی جناب کامروا اصلا به روشون نمیارن که باید شیرینی پخش کنن..ترانه جون هم که شیرینی کارشو نداد...

    البته ی عذرخواهی بدهکارم قراربود هفته ی پیش دستورشو بذارم چون مقدار ثعلبشو شک داشتم دیگه نشد...بعدش پرسیدم حالا در خدمتتونم...




    بستنی



    مواد لازم

    شیر یک کیلو
    ثعلب یک قاشق مرباخوری
    شکر بسته به ذائقتون
    وانیل مقدار کمی (میتونید نریزید)
    زعفران دلخواه


    طرز تهیه

    شیر و شکر وثعلب و وانیل رو با هم مخلوط کنید دوس داشتین بریزین تو مخلوط کن... این اساس بستنی هس اگه دوس داشتین زعفران و پسته و ... بریزید توش...توی ظرف مناسب بریزید و بذارین داخل فریزر و هر بیست دقیقه یک بار درش بیارین و همش بزنید..( خلاصه پدر یخچال در میاد;)).دو یا سه بار این کار رو تکرار کنید تا بستنی قوام پیدا کنه...




    فکرکنم صفحه ی 36 آشپزخونه ی قبلی بستنی توت فرنگی گذاشتم که میتونید بجای توت فرنگی از میوه های دیگه مثل هلو استفاده کنید...



    نوشجون



    ممنون میشم اگه درستش کردین عکسشو بذارین چون متاسفانه من عکسامو بذارم اینجا، لو میرم...
    جناب صابر فکر کنم مثل همیشه شما باید زحمت عکسشو بکشید..پیشاپیش متشکرم






    بچه ها اینو نیگا دستاشو مثل نخه.. قش کرد از خنده..


    من رفتم دیگه خداحافظ;)

  18. 8 کاربر از پست مفید باران بهاری11 تشکرکرده اند .

    nosh nosh (چهارشنبه 29 خرداد 92), reihane_b (پنجشنبه 27 تیر 92), taraneh89 (دوشنبه 17 تیر 92), فرهنگ 27 (پنجشنبه 30 خرداد 92), میشل (چهارشنبه 29 خرداد 92), بی دل (چهارشنبه 29 خرداد 92), راحیل خانوم (چهارشنبه 29 خرداد 92), صاعد (چهارشنبه 29 خرداد 92)

  19. #10
    عضو همراه آغازکننده

    آخرین بازدید
    چهارشنبه 30 مرداد 92 [ 13:58]
    تاریخ عضویت
    1388-5-24
    نوشته ها
    1,224
    امتیاز
    2,219
    سطح
    28
    Points: 2,219, Level: 28
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 81
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranSocialTagger Second Class5000 Experience Points
    تشکرها
    7,577

    تشکرشده 8,600 در 1,498 پست

    Rep Power
    139
    Array
    باران جان دست خوشگلت درد نکنه.

    نقل قول نوشته اصلی توسط فرهنگ 27 نمایش پست ها
    بی دل چرا خلاقیت حرج نکردی؟کلی بهت پیشنهاد دادم.

    پیشنهاد ندادی که. فقط انتقاد کردی. حالا پیشنهاداتت رو بگو هنوز دیر نشده میشه یه کارایی کرد.


    شما به کتلت آزد می زنید؟چه آردی؟تخم مرغ چی؟سیت زمینی خام یا پخته؟

    آردش هر چی کمتر باشه بهتره. من اگر آرد بزنم آرد گندم میزنم (آرد نونوایی). تخم مرغ هم به تتناسب مقدار مواد، میزنیم. سیب زمینی را خام رنده میکنیم و میزنیم.

    فرهنگ هنوز گیر این کتلت خاله تی ها! بابا برو یه زنگ به خالت بزن ازش بپرس چطور کتلت درست میکنه. فوت و فنش رو به ما هم بگو

    نقل قول نوشته اصلی توسط nosh nosh نمایش پست ها
    کاش یه چیزی بود که بشه واقعا درست کرد و خورد تا دل آدم باز بشه اگه دستور عملشو کسی داره بزاره

    دستور العمل خوردنی اش اینه: مقدار کمی زعفران را بگذار آرام دم بکشه تا زعفرانش رنگ بده بعد بهش عسل (یا شکر) و گلاب اضافه کن و مثل چایی نوش جان کن. یا بگذار خنک شه مثل شربت.
    میتونی بگذاری بجوشه تا قوام بیاد و عین شربت های آماده هر بار یکی دو قاشق ازش بریزی تو لیوان آب و حل کنی و بخوری.

    بی دلی در همه احوال خدا با او بود
    او نمی دیدش و از دور خدایا میکرد


  20. 5 کاربر از پست مفید بی دل تشکرکرده اند .

    taraneh89 (دوشنبه 17 تیر 92), فرهنگ 27 (پنجشنبه 30 خرداد 92), میشل (چهارشنبه 29 خرداد 92), باران بهاری11 (پنجشنبه 30 خرداد 92), راحیل خانوم (چهارشنبه 29 خرداد 92)


 
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. حق خودمو بگیرم؟میخوام برم پزشک قانونی
    توسط خانم قاضیانی در انجمن روانشناسی عمومی و طرح مشکلات فردی
    پاسخ ها: 12
    آخرين نوشته: سه شنبه 27 بهمن 94, 22:49
  2. پاسخ ها: 12
    آخرين نوشته: شنبه 03 بهمن 94, 19:42
  3. آشپزخانه همدردی >>>
    توسط بی دل در انجمن سرگرمی و تفریح
    پاسخ ها: 421
    آخرين نوشته: یکشنبه 19 خرداد 92, 19:20
  4. شبکه اطلاع رسانی پزشک آنلاین
    توسط مدیرهمدردی در انجمن معرفی سایر سایتهای جذاب از نظر شما
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: جمعه 31 تیر 90, 12:29

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 1403 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
طراحی ، تبدبل ، پشتیبانی شده توسط انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
تاریخ این انجمن توسط مصطفی نکویی شمسی شده است.
Forum Modifications By Marco Mamdouh
اکنون ساعت 05:35 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4 می باشد.