به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 18
    عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 21 مهر 03 [ 03:24]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteranOverdrive25000 Experience Points
    تشکرها
    6,932

تشکرشده 6,911 در 1,649 پست

Array

خواب های تاریک و گناه آلود...

سلام دوستان. خوبید؟

من خیلی وقته (نمی دونم چند وقته، شاید چند ماه) که خوابهای تاریک می بینم. یعنی تو خوابم فضا تاریکه. خیـــــــــلی تاریک... و فکر کنم خوابای خوب نمی بینم...

موضوع خوابم خیلی وقتا ترسناک نیست، اما من طوری وحشت می کنم که وقتی بیدار می شم، انگار از قبر پریده باشم بیرون.

اما وقتایی که تو خوابم یه کینه ای هم زنده شده باشه، دیگه به حال مرگ میفتم... (تو چند لحظه بعد از بیدار شدن)

مثلا امروز عصر، خواب دیدم با پدر و مادرم تو ماشین بودم. من رو صندلی عقب نشسته بودم، با پدرم لاو می ترکوندیم... اون هم زیاد برمی گشت عقب منو نگاه می کرد، برای همین یه نفرو زیر گرفت... یه آقایی که یه بچه تو بغلش بود... اونا هم کلا رفتن زیر ماشین... من صحنه تصادف رو دیدم و خیلی ترسیدم... ولی وقتی رفتیم پایین دیدیم که هیچیشون نشده... برای همین من با همه وجودم داشتم خدا رو شکر می کردم، با همه وجودم... بعد مادرم بهم گفت: ببین چه پدرومادری داری؟ باید قدرشونو بدونی... من یه دفعه عصبانی شدم، گفتم این چه ربطی به شما داشت الان؟؟؟ بعد ... خدایا تکرار کردنشم سخته... بعد یه دفعه نتونستم خشمم رو کنترل کنم و ....و....... بنویسم دیگه... و زدم تو سر مادرم....... صحنه بعدیش یه اتاق تاریک بود، منم داشتم از رنج اینکه چرا اونکارو کردم به خودم می پیچیدم... همه وجودم پر از پلیدی و تاریکی و گناه بود... اونقدر پشیمون بودم که تند تند این ور و اون اتاق راه می رفتم و فقط می گفتم خدایا منو بکش خدایا منو بکش... نمی دونم اگه صدای زنگ گوشیم تو حال نمی پیچید و از خواب نمی پریدم، اون وضعیت تا کی ادامه پیدا می کرد...

اولش خیلی حالم بد بود، اما الان که اینا رو نوشتم و در حینش گریه کردم، بهتر شدم...

من با مادرم هیچ مشکلی ندارم، اما بدبختانه خیلی پیش میاد که تو خواب باهاش دعوا کنم... این خواب ها بدترین خواب هام می شن... مثل الان...

امروز یه اتفاق رنج آور دیگه هم برام افتاد... که باعث شد با همه وجودم احساس بدبختی کنم... هنوز اون حس از بین نرفته بود که این یکی هم اضافه شد....

امروز تو ایستگاه اتوبوس نشسته بودم، یه دختری یکم اون ور تر از من نشسته بود. یه خانوم پیری اومد ازش پرسید: اتوبوس دوازده اینجا نگهمیداره ننه؟ اما دوازده رو یه جوری تلفظ می کرد که فهمیده نمی شد می گفت 2ووزده... برای همین دختره اولش نفهمید، همون موقع یه اتوبوس 10 تو ایستگاه نگهداشته بود. نمی دونم دختره چی بهش گفت که خانومه رفت سوار اتوبوس شد! من اول فکر کردم می خواد بره از راننده بپرسه... اما رفت سوار اتوبوس شد و کارت کشید و نشست... من بدبخت هم همینجور نگاهش می کردم و منتظر بودم از یکی بپرسه که این اتوبوس دوازده هست یا نه؟ و اونم بگه نه و پیاده بشه/// اما از هیچکی نپرسید...

وقتی اتوبوسش رفت، دلم می خواست خودمو پرت کنم جلو ماشینا.... خیلی احساس بدبختی می کردم، خیلی........... واقعا نمی فهمم چرا نرفتم از اتوبوس بیارمش بیرون (کاریکه برای من معمولیه)..................... چرا گذاشتم یه آدم بی سواد دم ظهر با یه اتوبوس اشتباه بره....................

تا خونه تو اتوبوس بغض داشتم و یکم هم جلو همه گریه کردم........

اولش باز داشت همه فحش هایی که به خودم می دم تکرار می شد........ کودن بی شعور لعنتی نفرت انگیز................. اما همش کش رو کشیدم کشیدم کشیدم..........کشه خیلی خوبه، می شه در لحظه انتقام گرفت و آروم تر شد.... و سعی کردم کمتر آرزوی مرگ کنم............ گفتم به خودت کمک کن......... سیستم رو بپذیر.........قرار نیست همه خوب باشن...قرار نیست همه با شعور باشن......... بی شعور ها هم تکمیل کننده این سیستم هستن......... این کتاب از حال بد به حال خوب کمک کرده من بتونم این آشغالی که هستم رو بهتر بپذیرم........... که بتونم قطع امید کنم.......... و بگم من یه انسانم یه انسانم...

تو مسیر خونه، مرحله به مرحله پذیرشم بیشتر شد........ و بالاخره هم آرزوی نیستی و مرگ نکردم.... فقط گفتم خدایا من باز هم سعی می کنم اما خودت ببین این سیاره داره اکسیژن کم میاره......

اینا رو با یه حال مرگ آور نوشتم، شاید بهتر باشه قسمت مربوط به اتفاق ظهر رو دیلت کنم، اما نمی دونم چرا حس می کنم به خوابم مربوطه... تو خوابم با مامان همون کاری رو کردم که با اون خانومه کردم....

وااای چقدر طولانی نوشتم، اعصابم نمی کشه برگردم از اول بخونم... ببخشید دیگه احتمالا جمله بندی و ترتیبش درست نباشه.......

هر اتفاق بدی، یه اتفاق خوبه...

2. 5 کاربر از پست مفید میشل تشکرکرده اند .

asemani (شنبه 21 اردیبهشت 92), meinoush (یکشنبه 22 اردیبهشت 92), reihane_b (یکشنبه 22 اردیبهشت 92), کامران (یکشنبه 22 اردیبهشت 92), باران بهاری11 (یکشنبه 22 اردیبهشت 92)

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    دوشنبه 18 اسفند 93 [ 18:59]
    سطح
    32
    Level completed: 13%, Points required for next Level: 131
    Overall activity: 21.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience Points1 year registeredTagger First Class
    تشکرها
    92

تشکرشده 345 در 153 پست

Array
    سلام

چ خواب شلوغ پلوغیی دارین ! والا ما ک توی بیداری شم انقدر ماجرا نداریم ک شما تو خواب . اصلا شبا فرصت خوابیدن دارین ؟

خواب موضوع پیچیده ایه و فرا طبیعی . بیشتر بازتاب دل مشغولی ها و اتفاقات گذشته و آینده است . بهتره زیاد سخت نگیرین و آروم باشین کم کم بهتر میشه

4. 3 کاربر از پست مفید ahuman تشکرکرده اند .

کامران (یکشنبه 22 اردیبهشت 92), میشل (یکشنبه 22 اردیبهشت 92), باران بهاری11 (یکشنبه 22 اردیبهشت 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 10 بهمن 94 [ 17:49]
    سطح
    37
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 79
    Overall activity: 14.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    764

تشکرشده 865 در 204 پست

Array
    با سلام،

معنی خوابتون به نظر جالب میاد:

تاریکی (حالت های مختلف):
    -ا گه در خواب تاریکی وجود شما رو دربر بگیره، نشانه شکست در برخی کارهاست که انجام میدهید. تاریکی مترادف بی خبری (جهالت)، ناخودآگاه، بد، مرگ و ترس از ندانسته هاست.
    - اگه در خواب خورشید در تاریکی طلوع کند، نشانه چیره شدن شما بر مشکلات است.
    - اگه در تاریکی احساس امنیت کنید، نشانه راحت بودن شما با ندانستن (مطلع نبودن از) بعضی مسائل است.
    - اگه در تاریکی دنبال کسی میگردید و او را پیدا نمیکنید، دلالت بر این داره که نیاز دارید مزاج و خوی خود را کنترل کنید. به عبارتی شما تمایل دارید که احساسات خود را رها کنید و زود عصبانی شوید.
    - گم شدن در تاریکی به معنی احساس بیچارگی کردن، افسردگی و نا امنی است.
    - اگه بدون هدف دنبال چیزی در تاریکی میگردید، نشانه اینه که اطلاعات کافی برای تصمیم قطعی گرفتن ندارید. ابتدا تحقیق کنید و در تصمیم گیری عجول نباشید.

اتاق تاریک:
    بودن در اتاق تاریک در خواب نشانه اینه که شما منتظر چیزی هستید تا اتفاق بیافتد. کنجکاوید تا بدانید در شرایط چه اتفاقی ممکن است روی دهد!

تصادف ماشین (حالت های مختلف):
    تصادف ماشین در رویا نماد حالت احساسی شماست. احتمالاً در وجودتان ترس و نگرانی های عمیقی دارید. آیا به خودتان بیش از حد سخت میگیرید؟ شما نیاز دارید تا در مورد اعمال خود تجدیدنظر کنید و راه بهتری را برگزینید.
    اگه در تصادف فوت میکنید (دور از جون همه) و واکنش وابستگان و عزیزانتان را به فوت مشاهده میکنید، به این معنی است که رفتار بی ملاحظه تان روی اطرافیانتان تاثیر میگذارد. پیام این خواب باید جدی گرفته شود.

دعوا کردن (حالت های مختلف):
    دعوا کردن با کسی در رویا بازتاب پریشانی درون شماست. بعضی از حنبه های زندگیتون با دیگر جنبه هایتان در تضاد هستند. شاید بخشی از درون شما که هنوز رفع یا تصدیق نشده برای "حق شنیده شدن" خود میجنگد. معنی دیگر این خواب میتواند بازتاب تقلای شما در زندگی روزمره باشد. اگه در خواب تا پای مرگ دعوا میکنید، نشانه امتناع ورزی شما از پذیرش پریشانی درونیتان است. به عبارت ساده تر: شما رغبتی به تغییر رفتار یا عادات گذشته خود ندارید. دعوا کردن دیگران در خواب شما بیانگر بی میلی شما به پذیرش مشکلات خودتان است. به عبارتی ساده تر، شما مسئولیتی در قبال حل مشکلاتتان در زندگی واقعی بر نمی دارید.

منبع: سایت dreammoods (دات کام)
    شما میتونید کلمات کلیدی خوابتون رو در سایت بالا وارد کنید و ترجمه روانی خوابتون رو مطالعه کنید. تنها عیب سایت مذکور، انگلیسی بودنش هست.

در پناه حق. :)

6. 6 کاربر از پست مفید Serok تشکرکرده اند .

asemani (شنبه 21 اردیبهشت 92), sara 65 (یکشنبه 22 اردیبهشت 92), taraneh89 (یکشنبه 22 اردیبهشت 92), کامران (یکشنبه 22 اردیبهشت 92), میشل (یکشنبه 22 اردیبهشت 92), باران بهاری11 (یکشنبه 22 اردیبهشت 92)

آخرین بازدید
    سطح
    32
    دستاوردها:
    تشکرها
    92

تشکرشده 345 در 153 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Serok نمایش پست ها
    با سلام،

معنی خوابتون به نظر جالب میاد:

تاریکی (حالت های مختلف):
    -ا گه در خواب تاریکی وجود شما رو دربر بگیره، نشانه شکست در برخی کارهاست که انجام میدهید. تاریکی مترادف بی خبری (جهالت)، ناخودآگاه، بد، مرگ و ترس از ندانسته هاست.
    - اگه در خواب خورشید در تاریکی طلوع کند، نشانه چیره شدن شما بر مشکلات است.
    - اگه در تاریکی احساس امنیت کنید، نشانه راحت بودن شما با ندانستن (مطلع نبودن از) بعضی مسائل است.
    - اگه در تاریکی دنبال کسی میگردید و او را پیدا نمیکنید، دلالت بر این داره که نیاز دارید مزاج و خوی خود را کنترل کنید. به عبارتی شما تمایل دارید که احساسات خود را رها کنید و زود عصبانی شوید.
    - گم شدن در تاریکی به معنی احساس بیچارگی کردن، افسردگی و نا امنی است.
    - اگه بدون هدف دنبال چیزی در تاریکی میگردید، نشانه اینه که اطلاعات کافی برای تصمیم قطعی گرفتن ندارید. ابتدا تحقیق کنید و در تصمیم گیری عجول نباشید.

اتاق تاریک:
    بودن در اتاق تاریک در خواب نشانه اینه که شما منتظر چیزی هستید تا اتفاق بیافتد. کنجکاوید تا بدانید در شرایط چه اتفاقی ممکن است روی دهد!

تصادف ماشین (حالت های مختلف):
    تصادف ماشین در رویا نماد حالت احساسی شماست. احتمالاً در وجودتان ترس و نگرانی های عمیقی دارید. آیا به خودتان بیش از حد سخت میگیرید؟ شما نیاز دارید تا در مورد اعمال خود تجدیدنظر کنید و راه بهتری را برگزینید.
    اگه در تصادف فوت میکنید (دور از جون همه) و واکنش وابستگان و عزیزانتان را به فوت مشاهده میکنید، به این معنی است که رفتار بی ملاحظه تان روی اطرافیانتان تاثیر میگذارد. پیام این خواب باید جدی گرفته شود.

دعوا کردن (حالت های مختلف):
    دعوا کردن با کسی در رویا بازتاب پریشانی درون شماست. بعضی از حنبه های زندگیتون با دیگر جنبه هایتان در تضاد هستند. شاید بخشی از درون شما که هنوز رفع یا تصدیق نشده برای "حق شنیده شدن" خود میجنگد. معنی دیگر این خواب میتواند بازتاب تقلای شما در زندگی روزمره باشد. اگه در خواب تا پای مرگ دعوا میکنید، نشانه امتناع ورزی شما از پذیرش پریشانی درونیتان است. به عبارت ساده تر: شما رغبتی به تغییر رفتار یا عادات گذشته خود ندارید. دعوا کردن دیگران در خواب شما بیانگر بی میلی شما به پذیرش مشکلات خودتان است. به عبارتی ساده تر، شما مسئولیتی در قبال حل مشکلاتتان در زندگی واقعی بر نمی دارید.

منبع: سایت dreammoods (دات کام)
    شما میتونید کلمات کلیدی خوابتون رو در سایت بالا وارد کنید و ترجمه روانی خوابتون رو مطالعه کنید. تنها عیب سایت مذکور، انگلیسی بودنش هست.

در پناه حق. :)
    یه طوری معین می کنین انگار وحی منزل هست :) تعبیر خواب مسئله فیزیکی و علمی نیست و یه علم خدادادی هست ک به هر کسی نمی رسه ک بگیم تصادف ماشین=حالت احساسی و دعوا کردن=بازتاب پریشانی . بعدش هم کلی شاید و اما و اگر بیاریم شاید یکی اش درست از آب در بیاد
    با این تخیلات بهتره ذهن خودتون رو درگیر نکنین و به جاش دنبال آرامش فکری و ذهنی باشین و کمتر در معرض استرس و تشویش قرار بگیرین . ایشالله حل میشه

8. کاربر روبرو از پست مفید ahuman تشکرکرده است .

میشل (یکشنبه 22 اردیبهشت 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 10 بهمن 94 [ 17:49]
    سطح
    37
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 79
    Overall activity: 14.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    764

تشکرشده 865 در 204 پست

Array
    ahuman عزیز سلام،

دوست بزرگوارم تصور میکنم سوء تفاهم شده.
    توضیجات موجود در رابطه با تعبیر خواب یا مفهوم رویاها به علت پیچیده بودن ساختار مغز در حد فرضیه (Hypothesis) باقی مونده و تا رسیدن به مرحله 'تئوری علمی' (بالاترین سطح علمی برای توضیح یک مسئله) راه درازی در پیش داره. در فرضیه ما فقط بر اساس شواهد محدود نتیجه ای میگیریم که قطعی نیست اما به واقعیت نزدیک هستند. مثل پازلی که تعدادی از قطعات آن در کنار هم چیده شده باشند و تلاش کنیم بر اساس آن تصویر کلی را حدس بزنیم. لذا بله، حرف شما کاملاً درسته، این علم هنوز کامل نیست اما آخرین توضیحاتی است که در عصر حاضر در اختیار داریم و هنوز در این رابطه تحقیق انجام میگیره.

از میشل خانم بابت این پست عذر میخوام. ahuman جان به احترام صاحب تاپیک این مبحث رو ادامه نمیدهم، شما هم بزرگواری کنید همین کار رو بکنید تا از هدف اصلی (کمک به مراجع) دور نشیم. ارادتمند و ممنونم :)

10. 2 کاربر از پست مفید Serok تشکرکرده اند .

taraneh89 (یکشنبه 22 اردیبهشت 92), میشل (یکشنبه 22 اردیبهشت 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 20 خرداد 97 [ 07:57]
    سطح
    71
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 358
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,836

تشکرشده 2,441 در 754 پست

Array
    از یک استاد مطرح روانشناسی شنیدم که میگفت:"افرادی که خوابهایی میبینند که دوست ندارن قبل خواب 5 دقیقه به موضوع مورد نظر فکر کنن و قبل خواب به خودشون تلقین کنن که امشب باید این موضوع را خواب ببینی! اونوقت بعد چند شب به هیچ وجه اون خوابها را دیگه نخواهند دید" امتحانش ضرری نداره میشل جان
    *به جادوی چشم تو شیدا شدم*
    *ز خود گم شدم در تو پیدا شدم*
    *من آن قطره بودم که با موج عشق*
    *در آغوش مهر تو دریا شدم
    *

12. 2 کاربر از پست مفید کامران تشکرکرده اند .

میشل (یکشنبه 22 اردیبهشت 92), باران بهاری11 (یکشنبه 22 اردیبهشت 92)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 آبان 95 [ 15:15]
    سطح
    96
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 355
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,844

تشکرشده 7,555 در 2,378 پست

Array
    در مورد خواب بد دیدن من متخصصم! اگه راهنمایی مفیدی بهت بشه توی تاپیک برای منم مفیده. راستی اون خوابایی که می بینی زیادم ترسناک نیستا.
    در مورد اتوبوس و اون خانم. انقدر به خودت سخت نگیر. خوبه ادم خوب باشه و بقیه رو راهنمایی کنه اما این وظیفه نیست. اون خانمم یه بار اشتباه می کنه بعدش یاد می گیره که دقت بیشتری کنه. مگه من و تو از این اتفاقا واسمون نیفتاده؟ بعدشم بهمون گفتن تجربه بوده! خلاصه بی خیال انقدر عذاب وجدان توی موارد به این کوچیکی نداشته باش. وظیفه نیست. اگه حال داشتی کمک می کنی اگه هم نه که هیچی دیگه. بی خیال.

14. 2 کاربر از پست مفید meinoush تشکرکرده اند .

میشل (یکشنبه 22 اردیبهشت 92), باران بهاری11 (یکشنبه 22 اردیبهشت 92)

آخرین بازدید
    سطح
    32
    دستاوردها:
    تشکرها
    92

تشکرشده 345 در 153 پست

Array
    سلام

چون تایپیک در مورد خواب و تعبیر هست و ممکنه بعدا کسان دیگری هم ببینن عرض کردم

اولا طرز مطرح کردن شما اصلا شبیه یه فرضیه نیست و انقدر قاطعانه مطرح کردین ک انگار جای شکی نیست

دوما بهتره یه جای اینکه بگیم این علم کامل نشده بگیم هنوز به جایی نرسیده ک بخواد کامل هم بشه . این یک علم فراطبیعی هست و جز عده خاصی فکر نمی کنم کس دیگه ای بتونه ازش سر در بیاره . حداقل در زمان فعلی ک در این مورد انسان خیلی کم می دونه ولی در حد سرگرمی و دلخوش کردن بدرد می خوره نه تکیه کردن بهشون

موفقیت

16. کاربر روبرو از پست مفید ahuman تشکرکرده است .

میشل (یکشنبه 22 اردیبهشت 92)

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 21 مهر 03 [ 03:24]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteranOverdrive25000 Experience Points
    تشکرها
    6,932

تشکرشده 6,911 در 1,649 پست

Array
    سلام دوستان... ممنون از همتون...

راستش منظورم تعبیر خواب نبود... نمی دونم اصلا منظورم از این تاپیک چی بود...

پست Serok نکات خوبی داشت... البته از نظر من این تعبیر خواب نیست...

مینوش جان مرسی عزیزم

از همتون متشکرم...

هر اتفاق بدی، یه اتفاق خوبه...

ویرایش توسط میشل : یکشنبه 22 اردیبهشت 92 در ساعت 17:07

18. 2 کاربر از پست مفید میشل تشکرکرده اند .

meinoush (یکشنبه 22 اردیبهشت 92), reihane_b (دوشنبه 23 اردیبهشت 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 22 دی 94 [ 14:29]
    سطح
    32
    Level completed: 53%, Points required for next Level: 71
    دستاوردها:
    1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    43

تشکرشده 433 در 151 پست

Array
    خواب ها وابسته هستند به وضعیت فکری ما و اتفاق هایی که برامون می افته (خواب در اصل مکانیزمی است که مغز برای بهبود موقع خواب چیزی مشابه مکانیزمی که سایر قسمت ها بدن موقع خواب میرن تا خستگی برطرف بشه و شادابی برگرده طوری که بدون خواب دیدن مغز نمی تونه به کارش ادامه بده). ولی علم ما هنوز به حدی نیست که بتونیم این چیزها رو تعبیر کنیم یا حتی بتونیم کوچکترین نظری درباره محتوای خواب کسی بدیم یعنی هر چیزی که از تعبیر خواب جایی می بینید میشه فرض کرد حرف های بیهوده و بی اساسه.

میشن جان نکته ای که من می بینم دقتی است که خوابت رو یادت مونده که این چیز خوبی نیست و نشونه مشکلات در خوابه (یادم میاد قبلا هم درباره خوابت چیزهایی گفته بودی) و معمولا به عمیق نبودن خواب برمی گرده. در سلامت اصلا نباید چیزی از خوابمون رو یادمون بیاد. کابوس و خواب های بد دیدن هم بسیار عادی و طبیعی هستند و اکثر خواب ها همیشه خواب های بد و ناراحت کننده است فقط در شرایط عادی خوابمون رو یادمون نمیاد در حالی که وقتی به خاطر مسائل دیگه خوابمون به هم میریزه، خواب رو یادمون میاد و کابوس و بد بودن خواب بسیار طبیعیست. راه حل پیدا کردن دلیل اختلال در خواب و رفع این مسئله است.

نقل قول نوشته اصلی توسط ahuman نمایش پست ها
    یه طوری معین می کنین انگار وحی منزل هست :) تعبیر خواب مسئله فیزیکی و علمی نیست و یه علم خدادادی هست ک به هر کسی نمی رسه ک بگیم تصادف ماشین=حالت احساسی و دعوا کردن=بازتاب پریشانی . بعدش هم کلی شاید و اما و اگر بیاریم شاید یکی اش درست از آب در بیاد
    با این تخیلات بهتره ذهن خودتون رو درگیر نکنین و به جاش دنبال آرامش فکری و ذهنی باشین و کمتر در معرض استرس و تشویش قرار بگیرین . ایشالله حل میشه
    با اینکه صحبت های شما صحیح بود و تعبیر خواب هایی که اینجا و آنجا میگن تخیلاتی بیش نیست ولی قسمتی گه بولد کردم اشتباهه. خواب دیدن و همه چیزهای وابسته به اون کاملا مسائل فیزیکی و علمی هستند. حتی در این یکی دو سال تحقیق هایی شده که بر اساسش میشه دید خواب افراد چه چیزیست و ارتباط هایی هم بین فعالیت های مغزی و موضوعات خواب ها پیدا شده از طریق fMRI در حالت خواب REM که البته هنوز خیلی ابتدایی است و برای همین نمیشه نتیجه ای گرفت وگرنه روزی می رسه که این آگاهی به اندازه ای می رسه که میشه همزمان (یا حتی قبل از خواب) پیش بینی کرد فرد دقیقا چه خوابهایی رو به چع دلایلی می بینه و حتی اونها رو روی یک مانیتور نشان داد.
    زندگی خوب یک شکل ثابت ندارد، بلکه یک فرآیند است. یک جهت است، نه یک مقصد.

کارل راجرز

20. 4 کاربر از پست مفید Sinéad تشکرکرده اند .

reihane_b (پنجشنبه 26 اردیبهشت 92), کامران (دوشنبه 23 اردیبهشت 92), میشل (یکشنبه 22 اردیبهشت 92), باران بهاری11 (یکشنبه 22 اردیبهشت 92)

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)