نمیدونم میشه اسمشو چی گذاشت شاید افسردگی شیدایی!!!
من با قضیه خواستگار گذشتم کنار اومدم به سختی! و الان تو مرحله باورم هر چند به باور کلی نبود اون آدم تو زندگیم نرسیدم و کماکان دوسش دارم و براش ایمیل میفرستم و بش زنگ میزنم که خیلی کمتر از قبل شده اما هوز ادامه داره !!!
حرف ازدواج و خواستگاری که میشه میزنم زیر گریه و تا دو روز افسرده ام ! یه بار که یه خواستگار جدی برام اومد (حدود یه ماه پیش)فردا صبحش که از خواب بیدار شدم 2 ساعت تمام گریه میکردم بدون هیچ دلیلی و بدون اینکه بتونم جلو گریمو بگیرم (یه جور شوک احساسیه انگار) مشاورم گفت چون فقط یه بار اتفاق افتاده مساله ای نیست
خیلی بزرگ شدم زیادی رسمی شدم . دیگه مثل گذشته وقتی میریم پارک شوق سوار تاب شدن ندارم یه بغض همش تو گلومه که اذیتم میکنه
خیلی بعد از اون قضایا حتی نمیتونستم تو آینه نگاه کنم از خودم بدم میومد کهب ا کمک مشاورا و خانواده و دوستام و البته پسرک الان حالم بهتره
راجع به پسرک یه دوسته که تو یه سایت بازی باش آشنا شدم :))!! الان میاین دعوام میکنین . اشکال نداره جنبم شدید رفته بالا !!! یه پسر که سه سال از من کوچیکتره تنها کسی که همه زندگیمو براش تعریف کردم و کلی براش گریه کردم و تونست آرومم کنه کسی که منو از انزوا د رآورد و روحمو رشد داد
کسی که هر چقدر فراز و فرود داشتم تو صجبتها و احساسم باز کنارم هست و محبتهاش واقعا منو و اعتماد به نفسمو قوی کرد
کسی که من تا حالا ندیدمش و رابطمون تلفنیه و دوسش دارم اما مثل یه دوست تلفنی
با مشاورم دربارش صحبت کردم و مشاور راضی بود از رفتارش و حتی گفت خدا این آدمو سر راهت قرار داده اما گفت نباید وابسته شم
همه چی رو رواله
هر چند گاهی درس نمیخونم کلاس نمیرم هیچ کاری نمیکنم و تقریبا افسرده ام
اما از نظر مشاور به روانپزشک و دارو احتیاج ندارم!!خودم باید حرکت کنم
البته گاهیم خیلی درس میخونم به کارام میرسم ورزش میکنم و شادم ....
اما این دوران قاطیه یعنی دو سه روز درمیون مودم عوض میشه
الان مشکلم اینه که ثبات احساس و رفتار ندارم ...و نمیدونم باید چطور به ثبات برسم و اهدافم و قطعی و دنبال کنم
کلا نمیتونم به ازدواج فکر کنم هر چند موانع ذهنیو شناسای و رفع کردم اما بازم سخته برام
حس میکنم باید محیطم کامل عوض شه چون من تغییر میکنم و رو روال قرار میگیرم اما تا میام به کارهام برسم محیط(خانواده مهمونی دوستا توقعات دیگران) باعث میشه از برنامه عقب بمونم ونتونم ادامه بدم
علاقه مندی ها (Bookmarks)